chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
aky kotuc mas vzadu?... 180? 183? ....
kotuc 200mm sram centerline, brzdy guidy
Avid 20P PM-PM 180 mm adaptér predný / zadný
23,99 €
MOC 29,99 €Je to funglovka, spectral 2018, som prvy majitel. Predtym tam bola 180 centerline bez adaptera. Mna napadlo, ci canyon neudrbal nejake vyrobne tolerancie a nespravil ten PM na rame mensi/nizsi.. Sice sa mi to hrozne nechce robit, ale skusim nahodit naspat 180 kotuc bez adaptera a pozriet aky mam clearance a v akej polohe su platne voci brzdnej ploche.
Mozno blba otazka, ale vypodlozit to nejakou 1-2mm podlozkou medzi ram-adapter alebo adapter-strmen je blbost? Moze to niecomu vadit alebo narobit nejaku skodu?
som musel vypodlozit 1mm podlozkami zadny strmen tektro (mechanika) lebo mi ostaval vrch kotuca nebrzdeny - nicomu to nevadilo
teraz mam deore M6000 bez podloziek priamo na rame - shimano platne a sram kotuce a presne naopak - 1mm platni je nebrzdeny, ked sa viac zoderu musim ich vybrat a zrezat lebo sa ten vrch spoji a platne nedolahnu na kotuc
(Ten flat je trosku viac pokruteny ako post)
Dnes dosiel +23mm PM 180-203 adapter, nahodil som ho a pomohlo to kus viac nez by bolo dobre resp. treba, momentalne mi predna cast platniciek trochu precnieva cez kotuc, zadna cast licuje fajn. chcelo by to zrejme trochu ubrat z tej vyssej casti PM adaptera, ale to sa mi asi nechce robit.. s +23mm to precnieva menej, nez mu "chyba" s +20 adapterom
kazdopadne vyzera to tak, ze zadny uchyt urobil canyon ako PM 178 a nie 180...
vdaka vsetkym za rady!
Akurat treba na to mat extra kluc