mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
posledný komentár: 22. 11. 2025 o 21:37
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 12:31
Suspensionclinic ma cakacku cca 3 mesiace, bikeclinic zatial nemam odpoved, a o inych neviem...
Viete nieco poradit?
Vidla RST Titan AIR 26
Tlmic Fox Float Evolution
Dakujem
Co s tym? Iba servis ?
Ahoj, idem si po radu. Mam rovnaky tlmic a od novoty slzi olej. Neviem, ci to je bezne alebo dovod na reklamaciu. Tlak drzi, olejove stopy su viditelne po par km jazdy a po vyjazde sa toho celkom nazbiera.
Pisal som predajcovi, zatial nemam odpoved.
Dik
Pisal som predajcovi, zatial nemam odpoved.
Dik
Cavko, uz to tu riesili chalani, je dobré (žiadúce) ked ten tlmič maže tú piestnicu a tá je ako keby stále vlhká. Maly by sa tým mazať guferá a tesnenia a teda nevyschnú. Takže ak tlmič nestráca tlak tak je to OK.
Dá sa to vyčistiť bez rozoberania napr. kusom tenkej plastovej fólie, ktorou tam zasunieš a obkrúžiš ňou piestnicu. Naj na to boli staré filmy. Bordel ostal v okienku na posúvanie filmu vo foťáku.
Znovu, je to mazací olej nie tlmiaci.
Po 2k sa má ajtak servisovať.
A preto sa ho chystám rozhodiť a premazat.rovnako aj sidu aj keď to má len 70h