Ahojte bikeri,
Pred zaciatkom novej sezony by som si chcel obstarat nove 26" MTB kolesa. Potreboval by som kolesa pre diskove brzdy s uchytenim kotuca Center Lock. Moj cenovy strop je cca. 250 EUR. Oslovili ma tieto:
kombinácia váhy 125 kg,bike HT sa to môže stať,aj v lužných lesoch stačí vbehnúť do rigolu a sedieť na sedadle,v každom prípade Dt Swiss je stávka na istotu,k ráfikom sú pribalené niple SQUORX Pro Head + podložky,ktoré lepšie rozložia ťah š*****
Ja som s tým včera dal 38km, a to mám v horšom stave ako ty , takže asi áno, ja minimálne pokiaľ vyriešim nový ráfik tak s tým jazdiť budem, keď to úplne rupne tak sa max spraví osmička, menšie napätie asi nedosiahneš (len s veľkými kompromismi)
Mam fulcrum kolesá a zadné ma vôľu, keď dotiahnem tu vymedzovaciu krytku, tak sa prestane točiť koleso, keď povolím, tak je zas vola... Co s tým môže byť?
Mam fulcrum kolesá a zadné ma vôľu, keď dotiahnem tu vymedzovaciu krytku, tak sa prestane točiť koleso, keď povolím, tak je zas vola... Co s tým môže byť?
Zeby lozisko?Napis ake kolesa mas.Fulcrum je siroky pojem
Zdravím, chcem sa spýtať na vaše skúsenosti s ráfikom Remerx RX 2027?
Uvažujem ich osadiť na 27,5'' hardtail. Momentálne tam mám Alexrims s vnútornou šírkou 21 mm a chcel by som niečo širšie na 2,35'' plášte.
Zaujala ma nižšia cena oproti iným značkám, ale ako je teda na tom kvalita?
Pre lepšiu orientáciu vážim +-80kg.
Mam ich dva a pol roka, ale v 29'' verzii a 32H. Parkrat potrebovali po vypleteni dotiahnut, ale odvtedy som sa ich ani nedotkol. Mam 73-75kg a vozim na nich 2.4'' pneumatiky.
Odporucam, ale dnes by som uz kupil asi RX2030.
Momentálne mám na tých 21 mm ráfkoch osadené Vittoria plášte 2.35'' čo je reálne 56 mm. A +- je toto maximum čo môžem dať do rámu, lebo nemám boost rám.
Neni taký 30 mm ráfik, už veľa na takýto plášť? Či ten rozdiel 3 mm medzi nemi nie je až tak citeľný?
Dudo parádne kolieska a celkom fajn hmotnosť na to, že majú pomerne ťažké náboje a aj ráf A-30 má hodne cez 400g. Tiež sa pozerám po Newmenoch, ale neviem či ísť do tejto A30-ky,,alebo kúpiť XA-30...na dvoch ráfoch je tam úspora 100g takmer.
nejak ti to zle ostri, na fotkach moc nevidiet ... kolko si s tym cca najazdil ? Ja som dva dni dozadu dal do prevadzky nove kolesa posladane na ZTTO ratchetovych nabojoch [ akurat ze moje su straight-pull ], tak reku ze kedy budem kupovat novy orech ;-]
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vážim 125Kg, aktuálne som mal WTB ST i25, ale vzadu to bolo nebolo bohvie čo.
Ďakujem
Ja som s tým včera dal 38km, a to mám v horšom stave ako ty
Al_pine33
Asi áno, aj keď lacnejší výrobcovia tým asi kompenzujú kvalitu AL a take DT Swiss to asi dáva len do hardocore ráfikov. (nevnímajúc staršie rafiky)
https://www.dtswiss.com/en/components/rims-mtb
A zasa je asi aj doležíte či je to lôžko nipla opreté o dve steny alebo len jednu (ako to ma nižšie remerx):
Uvažujem ich osadiť na 27,5'' hardtail. Momentálne tam mám Alexrims s vnútornou šírkou 21 mm a chcel by som niečo širšie na 2,35'' plášte.
Zaujala ma nižšia cena oproti iným značkám, ale ako je teda na tom kvalita?
Pre lepšiu orientáciu vážim +-80kg.
Odporucam, ale dnes by som uz kupil asi RX2030.
Neni taký 30 mm ráfik, už veľa na takýto plášť? Či ten rozdiel 3 mm medzi nemi nie je až tak citeľný?
zial stupla vaha z 1,488 na 1.614 ale aj sirka z 26 na 30