Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Sledujem tak 3x za hodinu.
Hovoria, ze podacie cislo bolo vytvorene, ale zasielku este neprebrali
Do 2-3 dni od vytvorenia cisla zasielky u UPS ho odoslu. U mna to bol posledny den z rozpatia ktory uviedol Canyon ako dodaciu lehotu. Aj s vikendom ho potom dorucili za 4 dni.
Kurier rano volal ze ho donesie, tak som ho poprosil nech mi nanho da pozor. Poobede dosiel, ze sa onho staral ako o vlastny 🙂 tak som mu dal plechovku piva 🙂
Bike bol tip top zabaleny a v poriadku, takze u mna cely Canyon experience, az teda na posun dodania o mesiac, spokojnost.
Odoslanie biku cez UPS za 4 dni od zaplatenia v bezpecnom obale, po vybaleni jednoduche skladanie aj pre laika s manualom, tuto cast hodnoti na 1*
Objednavanie nahradnych dielov z eshop katalogu uz nebolo take promptne aj ked tovar deklarovali skladom ale v case covidu 7 pracovnych dni neberiem tragicky.
Objednavanie nahradnych dielov za asistencie servisneho technika z technickeho vykresu uz je ina kava. Odpoved servisaka na jednoduchu otazku vyse 24 hodin, a tak to pokracovalo pri dalsich dodatocnych otazkach, odporucam po zalozeni ticketu cez kontaktny formular kontaktovat cez live chat, samozrejme ak su Honza Latka a Vojta Kocour online a neflakaju sa (vtip). Po tazkopadnej diskusii, chalani naklepu objednavku a potom sa caka na Nemcurov v skladoch, samozrejme ze nemaju kazdu krytku na internom sklade takze informacia o dostupnosti nula bodov, ani cislo objednavky v zakaznickej zone proste blackbox a cakanie na potvrdenie objednavky je ako cakanie na godota a kedze platba je realizovatelna az po potvrdeni objednavky a len prevodom to cele len predlzuje. Tuto Canyon by mohol zapracovat, ked chce ostat medzi top svetovymi znackami alebo som naivny?
Ups to na tretí pokus doručila.
Preklad z angličtiny : doručíme pred koncom dňa je na zabitie, keďže aj 8 ráno je technicky pred koncom dňa (možno za to môže moje ups konto ktoré je tiež v inom jazyku)
Ako sa hovorilo, ventilky v balení niesú, ale prekvapilo ma, že ani torque caps, čiže ďalších 50€ (33€ koncovky a snáď za 17€ mi to niekto prehodí) aby si koleso úplne rozumelo s vidlicou.
Ďalšie bol lístok, že nemali sedlá ergon, takže mám nejaké iné a nejaké látkové sáčky ako darček. Neviem ešte že na čo sú.
Sram brzdy mali shimano spacery a k nim ešte ďalšie sram spacery v príslušenstve. Úplne tomu nerozumiem.
Prvé pocity že to nechce ísť rovno, ale padá do zákrut a že je brutálne tuhý.
Ahojte, ktokolvek kto vlastni nejaky zlavovy kod (coupon code) od canyonu a neplanuje ho v dohladnej dobe vyuzit na kupu noveho biku, tak by som bol nesmierne rad ak by ste mi ho posunuli pozvem potom na pivko. diki
XL a 197cm. Doddy z GMBN má 194cm a hovoril, že mu konečne nejaký bike sedí.
Môj prvý pocit bol úplne prirodzený. Nepretláčal som sa s ním, nebojoval, proste ako riť na šerbel.
Ale prvý dojem zo sramu, že toto naozaj nemusím - naučený na xt, že všetko ide maximálne jemne a hladko a tie G2 R brzdy sa vracajú naspäť o dosť silnejšie, radenie ako keby bolo hračkárske. Spracovanie vyzerá super, ale ten prejav...
Vymenil som sedlo za svoje, pedále sú samozrejme moje a dnes som ešte pridal svoje gripy - tie G5 sú tenké a ako kameň, takže nič pre mňa.
Ďalší upgrade bude asi sedlovka vošla by sa mi tam 213mm bikeyoke, ale zase tá cena...
Zajtra snáď príde tmel a ventilčeky, takže budú aj bezduše.
Aj ja mám GX na Neurone. Mne to radenie zase vyhovuje. Ten prejav je surovejší, ale radí ako švajčiarske hodinky. Na HT mám Xt, áno ide to tichučko. Je to o pocitoch.
dobry point, navyse mam pocit ze sram vs shimano je rovnako polarizujuci topic ako ios vs android.. pritom je to viac vec osobnej preferencie a obe moznosti funguju rovnako fajn
Po pár mesiacoch v rozhodovania a sledovania dostupnosti, som včera v noci refreshol web a majú spectral 7 aj 8 (nie všetky veľkosti ani farby) s termínom dodania začiatok augusta. To by sa dala dokončiť ešte sezóna na novom... Rovno som objednal. Doma to vysvetľujem dodatočne... 🙃
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Do 2-3 dni od vytvorenia cisla zasielky u UPS ho odoslu. U mna to bol posledny den z rozpatia ktory uviedol Canyon ako dodaciu lehotu. Aj s vikendom ho potom dorucili za 4 dni.
Kurier rano volal ze ho donesie, tak som ho poprosil nech mi nanho da pozor. Poobede dosiel, ze sa onho staral ako o vlastny 🙂 tak som mu dal plechovku piva 🙂
Bike bol tip top zabaleny a v poriadku, takze u mna cely Canyon experience, az teda na posun dodania o mesiac, spokojnost.
Objednavanie nahradnych dielov z eshop katalogu uz nebolo take promptne aj ked tovar deklarovali skladom ale v case covidu 7 pracovnych dni neberiem tragicky.
Objednavanie nahradnych dielov za asistencie servisneho technika z technickeho vykresu uz je ina kava. Odpoved servisaka na jednoduchu otazku vyse 24 hodin, a tak to pokracovalo pri dalsich dodatocnych otazkach, odporucam po zalozeni ticketu cez kontaktny formular kontaktovat cez live chat, samozrejme ak su Honza Latka a Vojta Kocour online a neflakaju sa (vtip). Po tazkopadnej diskusii, chalani naklepu objednavku a potom sa caka na Nemcurov v skladoch, samozrejme ze nemaju kazdu krytku na internom sklade takze informacia o dostupnosti nula bodov, ani cislo objednavky v zakaznickej zone proste blackbox a cakanie na potvrdenie objednavky je ako cakanie na godota a kedze platba je realizovatelna az po potvrdeni objednavky a len prevodom to cele len predlzuje. Tuto Canyon by mohol zapracovat, ked chce ostat medzi top svetovymi znackami alebo som naivny?
SA, GA, alebo poštou.
Preklad z angličtiny : doručíme pred koncom dňa je na zabitie, keďže aj 8 ráno je technicky pred koncom dňa (možno za to môže moje ups konto ktoré je tiež v inom jazyku)
Ako sa hovorilo, ventilky v balení niesú, ale prekvapilo ma, že ani torque caps, čiže ďalších 50€ (33€ koncovky a snáď za 17€ mi to niekto prehodí) aby si koleso úplne rozumelo s vidlicou.
Ďalšie bol lístok, že nemali sedlá ergon, takže mám nejaké iné a nejaké látkové sáčky ako darček. Neviem ešte že na čo sú.
Sram brzdy mali shimano spacery a k nim ešte ďalšie sram spacery v príslušenstve. Úplne tomu nerozumiem.
Prvé pocity že to nechce ísť rovno, ale padá do zákrut a že je brutálne tuhý.
Môj prvý pocit bol úplne prirodzený. Nepretláčal som sa s ním, nebojoval, proste ako riť na šerbel.
Ale prvý dojem zo sramu, že toto naozaj nemusím - naučený na xt, že všetko ide maximálne jemne a hladko a tie G2 R brzdy sa vracajú naspäť o dosť silnejšie, radenie ako keby bolo hračkárske. Spracovanie vyzerá super, ale ten prejav...
Vymenil som sedlo za svoje, pedále sú samozrejme moje a dnes som ešte pridal svoje gripy - tie G5 sú tenké a ako kameň, takže nič pre mňa.
Ďalší upgrade bude asi sedlovka vošla by sa mi tam 213mm bikeyoke, ale zase tá cena...
Zajtra snáď príde tmel a ventilčeky, takže budú aj bezduše.
Ale prvý dojem zo sramu, že toto naozaj nemusím - naučený na xt, že všetko ide maximálne jemne a hladko..
rovnako u mna, sramu som sa nakoniec zbavil. Ale asi to bude o zvyku, rovnako ako ked zacnes pouzivat IOS po desatroci na androide