http://www.bike24.net - vydareny obchod, je sice o par centov drahsi ako bike-discount.de, ale ma lacnejsiu dopravu a udajne akcetpuje kreditky zo SR, slusny vyber
dnes som s nimi komunikoval, rychle reakcie a ochota
ja som objednaval v podobnom case ako ty a priebeh rovnaky
akurat som objednaval tesne po tom, ako som prisiel z piva a zabudol som do dodacej adresy napisat telefonne cislo
kurier prijemne prekvapil, ze zvonil dole pri dverach a nevykaslal sa na to (mam pocit, ze mi to priviezlo DPD)
+ skusenost cca mesiac dozadu :
objednaval som rafiky + tlmic, ktory mali vediet dodat do tyzdna
druhy den po objednavke mi napisali, ze tlmic nevedia zabezpecit ...
napisal som im, nech poslu co maju ...
veci prisli do 4 dni (?) - peniaze za tlmic si paypal ani nevzal - akurat boli vedene ako 'nezauctovana polozka', ktora mi chybala na ucte ale o par dni bolo zas vsetko v poriadku na ucte
Pridam jednu skusenost lebo aj chvalit treba ked je za co. Objednaval som hydratacny system na TT nadstavce. Lezalo mi to doma 3 tyzdne lebo sa mi to nechcelo nahadzovat, potom som to prvy krat nahodil ale vobec sa mi to nepacilo. Tak som napisal ze ne dobre a ci sa s tym neda nieco robit. Ospravedlnili sa mi ze mi peniaze nemozu vratit ale mozu mi poslat voucher (produkt stal 76 a voucher za 80) a ze produkt si mozem nechat a ekologicky ho zlikvidovat
tento pristup sa mi paci, zato ked ja som objednaval hopy 2x ciernu brzdu a 2x cierny kotuc tak nikomu neprislo divne ze mi poslali jeden kotuc oranzovy. nedostal som ani sproste haribo
Mne ano, cca. 2 roky dozadu- rukavice za 30 €. Vymenili sme si tak 2 maily, odfotil som im celu zasielku ako prisla, do par dni som mal peniaze na ucte. No prob ?
Predtým som už posielal tento typ zásielky tuším do Ekoi, tiež to chvíľu trvalo, ručne tam prepisovala všetky údaje, francúzsku adresu....čo som dosť nechápal, že v 21. storočí to ručne robia, hoci na štítku bola kopa kódov...a keď som posielal do bike 24, tak teta si musela zavolať na pomoc dokonca kolegyňu....
V BB máme na pošte samostatný vchod s okienkom pre predplatené zásielky, tam sa už tety asi vyznajú Podám balík, teta mi to oscanuje a dokonca ten podací lístok, ktorý tvorí spodnú časť adresného štítku z bike24 mi vezme, preloží napolovičku a prebehne cez tú ich tlačiarničku na podacie lístky na druhej pošte mi teta chcela tiež vypisovať ručne, tak som jej poradila, že to má preložiť a vhodiť do tlačiarne a ďakovala za zaškolenie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
akurat som objednaval tesne po tom, ako som prisiel z piva a zabudol som do dodacej adresy napisat telefonne cislo
kurier prijemne prekvapil, ze zvonil dole pri dverach a nevykaslal sa na to (mam pocit, ze mi to priviezlo DPD)
+ skusenost cca mesiac dozadu :
objednaval som rafiky + tlmic, ktory mali vediet dodat do tyzdna
druhy den po objednavke mi napisali, ze tlmic nevedia zabezpecit ...
napisal som im, nech poslu co maju ...
veci prisli do 4 dni (?) - peniaze za tlmic si paypal ani nevzal - akurat boli vedene ako 'nezauctovana polozka', ktora mi chybala na ucte ale o par dni bolo zas vsetko v poriadku na ucte
Ospravedlňujem sa bolo DPD a nie DHL
cele to prislo do par dni