Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte, mám dilemu... Chcem kúpiť novú vidlu na svojho scotta sparka, ktorý má 3polohy, no vidlice s 3polohami a mojimi požiadavkami žiaľ neexistujú. Dtswiss f232 by bola cenovo fajn a má aj 3polohy, no jej servis je tragédia, Fox 32sc/34sc je až moc cez rozpočet... Zostávajú mi už len 35kova Sida a Suntour 34 werx ktoré sú ale 2polohove... Podľa mojej predstavy by to stále mohlo fungovať... Keďže zamykanie vidlice funguje zmenšenim prietoku oleja (ak nie opravte ma ;)) tak keď páčka donúti lockout vidli sa zastaviť na polke cesty, tak by sa tomu nemalo (asi) nič stať pri pozorným manipulovanim packou, pretože to +- nasimuluje 3polohu. Toto všetko je moja hypoteza ktorú potrebujem potvrdiť alebo vyvrátiť, a na to sem píšem po Vašu radu ?.
Zobraziť komentár 13.09.2021 - 20:21:13
01
taleží aký maju jednotlive vidlice typ locku , napr RS mali vidlice, ked tahom lanka sa odomkne nie zamkne :) opačná logika a tah lanka musí byť určitej vzialenosti.
lebo napr ak bude spravna logika -tahom zamknes tak ak nepríde do krajnej pozície nezamkne uplne len priškrtí....takže sklbiť to do jednej pačky ak to nieje objednané priamo od výrobcu biku je malo pravdepodobne.... to ale neznamená že mala šanca je:)
Zobraziť komentár 13.09.2021 - 20:27:16
10
https://www.mtbr.com/threads/scott-twinloc-with-sid-sl-ultimate-will-i-damage-my-fork.1148551/ nieco pre ludi co zaujima rovnaka tema
Zobraziť komentár 16.09.2021 - 19:30:56
01
Sid Ultimate 35mm som videl asi na r2-bike aj s trojpolohovou patronou pre Scott.
Zobraziť komentár 21.09.2021 - 10:25:04
10
keyboard_arrow_up