Kenai
1. príspevok, na kt. si reagoval som myslel všeobecne. Niekedy je síce hmla, ale keď vidíš koncové svetlá auta pred sebou na 300 m, tak hmlovky môžeš vypnúť.
2. príspevok bol sarkazmus, neber život tak vážne aj tak ho neprežijeme
Mám Ťa dlhodobe na čiernej listine, nehnevaj sa, ale Tvoje príspevky nemajú väčšinou žiadny zmysel a čítať nezmyselné elaboráty sa mi nechce, Jedine Chuck Norris dokáže hádzať hrach na stenu tak, aby to malo zmysel.
lapaloma EČV ZV = zlý vodič Ako bývalý zvolenčan si to snáď môžem dovoliť a pozdravujem do rodného mesta
To je inak celkom komicke. Napises nieco co dava zmysel a je dokonca praxou overena rada a nakoniec vysvitne ze si to myslel zo zartu. Skus pisat viac hovadin zo zartu, mozno stupne kvalita informacii tu na fore.
Kazdopadne ja som to zo zartu nemyslel, jazdit v noci s tmavymi (nie ciernymi) okuliarmi je funkcne. Miesta ktore su mimo luc svetiel uz aj tak tmavsie nebudu a uvidis viac, lebo ta nedokazu auta oslnit.
walec chcel som ti dať palec hore za príspevok s názorom na kenaia, a následne palec dole za tú poslednú vetu v ňom, ktorou si to posral.. takže aby to zostalo neutrálne, tak len posielam pozdrav (zo Zvolena)
Kenai
1. Niekedy je síce hmla, ale keď vidíš koncové svetlá auta pred sebou na 300 m, tak hmlovky môžeš vypnúť.
To to som opomenul, ak vidis svetla auta na 300m rozhodne to nie je hmla, to nemozes hmlovky vypnut, lebo ich nemozes mat ani zapnute. Ked pisem o hmle myslim situaciu, kde auto bez hmloviek nevidis ani 10m pred sebou. A s hmlovkami vidis auto tak na 20-30m. Pripadne dazd, kedy stierace nesihaju a musis spomalit na 30-40km/h lebo inak by si zisiel z cesty. To je situacia na hmlovky. Ak zbadas sucastne zadne obrisovky a hmlovky, tak nie je na hmlovny dovod.
milarin ospravedlňujem sa, nechcel som nikoho uraziť 😉 Keď budem vo Zvolene, beriem pivo na uzmierenie Radšej som si mohol nechať zvolenské značky, doma sa s trnavskými v momentálnej situácii bojím parkovať A vďaka za príspevok 😉
CraObs Schopny ? Ja ? Pleties si holky s dolky kamarat. Ja nie som ochotny. Vysvetlil som preco. Ked pisem, ze nieco je problem, neznamena to, ze je to problem pre mna. Znamena to, ze je to problem pre beznych 90% vodicov o ktorych tu piseme. Optimalne zaloz temu skusenosti s Kenaiom a tam tvoj predpoklad bude spravny, to co tam napisem sa bude tykat mna osobne.
optimálne by bolo, keby si si ty založil vlastnú tému, a tam linkoval len problém ku ktorému sa vyjadruješ a výlučne prispieval tam, kto má náladu otvorí to kto nie zostane len v pôvodnej téme.. a názov daj kenaiov reakčný (k)anál
Ale kdeže priateľu, nevnímaj prosím nápad kolegu CraObsa s Kenai kanálom ako službu pre seba, to je služba pre nás všetkých ostatných, priemerných a vysoko podpriemerných smrteľníkov neschopných absorbovať také kvantá Tvojich dennodenných životných skúseností, večných právd, briskných postrehov a iných fajnovostí, ktoré nám s pravidelnosťou metabolického cyklu servíruješ. Za seba musím povedať, že som tak obohatený Tvojimi na výsosť odbornými príspevkami z témy Koronavírus, tiež z ekonomicko-politických a právnych (!!!) tém, ako aj všetkých ostatných, kde mohutne prispievaš, že prakticky neviem, ako sa s tým množstvom nových poznatkov vysporiadať. A ja nemám ignore list, lebo nechcem prísť o tieto perly, len keby si ich dávkoval citlivejšie, pomenej. Nechaj nám vydýchnuť, spracovať nové poznatky, a my Ti sľubujeme, že Ťa budeme aj naďalej čítať a uznávať. Tak prisaháme !!!
V Nemecku to majú s tými hmlovkami vyriešené jednoducho. Sú povolené len do rýchlosti 50km/h. Odôvodnenie: keďže vodič dosahuje rýchlosť 50 a viac km/h, tak je dobrá viditeľnosť a vtedy použitie hmlovky nie je potrebné. Čo sa týka jazdy v mestách, tam nie sú povolené. Pokiaľ jazdite v kolóne, platí to isté, čo na Slovensku. Ak máte auto pred sebou, tak predné vypnúť, ak za sebou, zadné vypnúť.
A to je co za haluz? Ides po dialnici tak "dobra viditelnost" casto krat nestaci aby si dokazal zbadat auto pred sebou na vzdialenost na aku dokazes zabrzdit. Okrem toho casto pouzivam hmlovky nie za hmly ale za husteho dazda. Sive auto na sivej ceste za dazda s obrovskym virom vodu za sebou casto zo zadu velmi zle vidno.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. príspevok, na kt. si reagoval som myslel všeobecne. Niekedy je síce hmla, ale keď vidíš koncové svetlá auta pred sebou na 300 m, tak hmlovky môžeš vypnúť.
2. príspevok bol sarkazmus, neber život tak vážne aj tak ho neprežijeme
Mám Ťa dlhodobe na čiernej listine, nehnevaj sa, ale Tvoje príspevky nemajú väčšinou žiadny zmysel a čítať nezmyselné elaboráty sa mi nechce, Jedine Chuck Norris dokáže hádzať hrach na stenu tak, aby to malo zmysel.
lapaloma EČV ZV = zlý vodič
To je inak celkom komicke. Napises nieco co dava zmysel a je dokonca praxou overena rada a nakoniec vysvitne ze si to myslel zo zartu.
Kazdopadne ja som to zo zartu nemyslel, jazdit v noci s tmavymi (nie ciernymi) okuliarmi je funkcne. Miesta ktore su mimo luc svetiel uz aj tak tmavsie nebudu a uvidis viac, lebo ta nedokazu auta oslnit.
1. Niekedy je síce hmla, ale keď vidíš koncové svetlá auta pred sebou na 300 m, tak hmlovky môžeš vypnúť.
To to som opomenul, ak vidis svetla auta na 300m rozhodne to nie je hmla, to nemozes hmlovky vypnut, lebo ich nemozes mat ani zapnute. Ked pisem o hmle myslim situaciu, kde auto bez hmloviek nevidis ani 10m pred sebou. A s hmlovkami vidis auto tak na 20-30m. Pripadne dazd, kedy stierace nesihaju a musis spomalit na 30-40km/h lebo inak by si zisiel z cesty. To je situacia na hmlovky. Ak zbadas sucastne zadne obrisovky a hmlovky, tak nie je na hmlovny dovod.
takže ty ideš 30-40 a nie si schopný pri tejto rýchlosti nahmatať a vypnúť hmlovku?
Popradske p.ce nadávajú do kežmarských k.k.tov😂
Končím.
Kde to je prosim uvedene ?