Jaroh, nechápem to hranie sa na blbého alebo urazeného. Prekladatelia zákona jasne uviedli, že pokiaľ dokážete ísť rýchlosťou väčšou ako 50km/h (neurčujú ako rýchlo môžete ísť za zhoršenej viditeľnosti), tak je dostatočná viditeľnosť a nie je potrebné mať hmlovku zapnutú. 50km/h je 13,889m/s. Bezpečný odstup sa udáva ako 2s. To je pre jednoduchšie rátanie 28m bežný reakčný čas sa udáva pre zdravého človeka do 1,5s. Pri mokrej vozovke sa udáva, že brzdná dráha je v záležitosti od kvality bŕzd, pneu, váhy vozidla medzi 16-25m, záleží od vody, klzkosti vozovky atď. Je to dráha, pri maximálnom brzdnom účinku. Zákon jasne hovorí, že treba jazdiť tak, aby ste mohli bezpečne zastaviť pred prekážkou. Teda v prípade 50km/h by ste mali vidieť aspoň na 50m dopredu. Kľudne si to zamerajte, koľko je 50m, pre lepšiu predstavu, je tu predmet vzdialený od vás cca 3,5 sekundy. Je to veľmi ľahké si zapamätať a dá sa to aj ľahko zistiť počas jazdy. Rátať do 4 zvláda každý šofér. Pri 80km/h 2s odstup znamená cca 44m, brzdná dráha je okolo 42-60m. Teda aby ste mohli ísť 80km/h, musíte mať dohľad aspoň 100m, čo predstavuje cca 5,5s. Teda ten zákon má logiku aj opodstatnenie a došli k tomu na základe fyziky. Alebo je podľa vás OK, že je viditeľnosť 50m a niekto si to valí 90km/h dá si hmlovku a je to OK?
Kenai ten zákon neovládam presne, mám v Nemecku rodinu čo tam žije cez 45 rokov, aj si tam robili vodičák a jazdil som tam za hmly. Pri jazde v kolóne má mať vedúce auto zapnuté predné hmlovky a zadné vypnuté, aby neoslňovalo šoférov za ním. Auto za ním má mať predné hmlovku vypnuté, aby neoslňovalo auto pred ním a zapnutú zadnú hmlovky. Ak sa do kolóny pridá ďalšie auto, tak to stredné má vypnuté všetky hmlovky a to za ním má len zadnú hmlovku. Tak isto som bol upozornený aj na to, že hmlovky sa používajú len do 50km/h. Ďalšia vec, čo veľa ľudí nevie, ak v Nemecku schádzate z diaľnice dole, treba dávať znamenie o zmene smeru 400m pred odbočkou a nonstop, až kým neodbočíte, žiaden 3 blik, aby autá za vami vedeli, že idete dole z diaľnice a môžete spomaliť. Ak neviete, koľko je 400m, pred odbočkami dole z diaľnice sú informačné tabule osadené 500m pred odbočkou (je to aj na nich napísané). Takže trafiť 400m nie je problém.
Dakujem, ja som myslel na slovensku legislativu. Z kontextu som to pochopil, ze je tento bod rovnaky. Tak som chcel vediet, kde je to u nas nariadene ze mas vypnut v ak mas aut oza sebou. Lebo som to nedokazal najst a zaujima ma presne znenie, ak jestvuje.
. Alebo je podľa vás OK, že je viditeľnosť 50m a niekto si to valí 90km/h dá si hmlovku a je to OK?
Nie, to nie je OK, ale o tom ani nie je naša diskusia. Naša diskusia je o tom, že nemecký zákon neukladá, že ak máš zapnuté hmlovky, tak nemôžeš ísť rýchlejšie ako 50 km/h. Reagoval som na tvoje tvrdenie, že "(hmlovky) Sú povolené len do rýchlosti 50km/h. ". A to nie pravda, je to dríst.
Prosím, dal som vám odkaz, kde sa hovorí, že sa mýlite. Ale prosím, máte máte šancu dokázať mi opak. Nájdite teda znenie zákona ktoré tvrdí, že klamem. Nie je to nič komplikované.
Jaroh, takže článok, čo informuje o tom, aké sú pravidlá je nedostatočný. Dobre vedieť. Teda predpokladám, že si čítate všetky zákony a nečítate si články, kde sa píše o zmenách, resp. novinkách v zákone. Je to predsa článok, ten nie je záväzný. Tým pádom ste o tom používaní hmloviek mali vedieť.
To je logoicke na slovensku kde sa media predbiehaju v tom ako dokazu nieco prekrutit a dezinformovat. Predpokladal by som, ze vo vyslepich statoch, ktre nam idu prikladom, sa da na informacie v mediach spolahnut.
Si tak stojím pri Twin City na zastávke Autobusová stanica smer Ružinov. Je tam vjazd do podzemnej garáže Nivy a na druhej strane, smer Centrum, výjazd z tejto garáže. Je tam 3 či 4x šrafovanie, ktoré tie pruhy oddeľuje. Jeden šofér idúci z Ružinova sa však rozhodol, že sa mu nechce ísť otáčať neviem kam, tak to struhol cez tento vjazd/výjazd do protismeru a len tak tak sa mu vyhlo auto, ktoré malo namierené do garáže...mali by tam do stredu dačo dať, aby nebol možný takýto prejazd.
Chodím často po Dolnozemskej okolo Ekonomickej univerzity. Neprejde týždeň, aby som tam nevidel cez cestu prebiehať blbcov cez ten plot Pritom je tam k dispozícii veľmi slušný podchod. Takže je zbytočné kvôli blbcom robiť nejaké stavebné úpravy.
Vcera ma takmer sundal "takmer" sused, 100m od domu, na prvej krizovatke, kde on prichadzal z vedlajsej ulice, z ktorej je STOP-ka...ale asi povedal, ze v nedelu na obed sa stat nemusi, a teda vyplasil mna a aj seba, ked sa odtial vyrutil. Nastastie som sa mal kam vyhnut...ako hovorieval moj instruktor z autoskoly - "na STOPke musis zastavit vzdy, iba stryco Imro co tade chodi 70 rokov nemusi, lebo on vie, ze nic nepojde "
Ale nie. To asi nerobili na Slovensku, lebo keby ano, tak im urcite vyjdu na prvom mieste majitelia skodoviek Preco? No lebo tu jazdi najviac skodoviek.
nickovw08 nevladal som to docitat do konca... Ale kazde rano bajkujem okolo showroomu BMW v KE a citim take navaly euorie, ked som v tesnej blizkosti a cumia na mna vsetky tie bobrie zuby mozno to ma suvis. Fiat mi je sympaticka znacka tiez, skoda nie...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kenai ten zákon neovládam presne, mám v Nemecku rodinu čo tam žije cez 45 rokov, aj si tam robili vodičák a jazdil som tam za hmly. Pri jazde v kolóne má mať vedúce auto zapnuté predné hmlovky a zadné vypnuté, aby neoslňovalo šoférov za ním. Auto za ním má mať predné hmlovku vypnuté, aby neoslňovalo auto pred ním a zapnutú zadnú hmlovky. Ak sa do kolóny pridá ďalšie auto, tak to stredné má vypnuté všetky hmlovky a to za ním má len zadnú hmlovku. Tak isto som bol upozornený aj na to, že hmlovky sa používajú len do 50km/h. Ďalšia vec, čo veľa ľudí nevie, ak v Nemecku schádzate z diaľnice dole, treba dávať znamenie o zmene smeru 400m pred odbočkou a nonstop, až kým neodbočíte, žiaden 3 blik, aby autá za vami vedeli, že idete dole z diaľnice a môžete spomaliť. Ak neviete, koľko je 400m, pred odbočkami dole z diaľnice sú informačné tabule osadené 500m pred odbočkou (je to aj na nich napísané). Takže trafiť 400m nie je problém.
Nie, to nie je OK, ale o tom ani nie je naša diskusia. Naša diskusia je o tom, že nemecký zákon neukladá, že ak máš zapnuté hmlovky, tak nemôžeš ísť rýchlejšie ako 50 km/h. Reagoval som na tvoje tvrdenie, že "(hmlovky) Sú povolené len do rýchlosti 50km/h. ". A to nie pravda, je to dríst.
Zadna len ak je viditelnost do 50m.
https://www.stvo.de/strassenverkehrsordnung/101-17-beleuchtung
Toto určite patrí sem takto som sa už dlho nepobavil ako pri čítaní tohto
Izzy68
Ale nie. To asi nerobili na Slovensku, lebo keby ano, tak im urcite vyjdu na prvom mieste majitelia skodoviek Preco? No lebo tu jazdi najviac skodoviek.