Kategórie
Bike-techposledný komentár: 20. 8. 2017 o 20:25
-17% Maxxis High Roller II 27.5x2.40" DH 3C MaxxGrip plášť, TR, kevlar
49,90 €
-17%
MOC 89,99 €
-33% Maxxis Dissector 27.5x2.60" WT EXO+ 3C MaxxTerra plášť, TR, kevlar
59,90 €
-33%
MOC 89,99 €
-8% Schwalbe Albert 27.5x2.60" EVO ADDIX Soft Gravity Pro plášť, TLR, kevlar
66,99 €
-8%
MOC 85,99 €
-18% WTB Vigilante 27.5x2.5" TriTec Fast Rolling plášť, TCS, kevlar
46,99 €
-18%
MOC 66,99 €
Akcia -26% Pirelli Scorpion™ Race Enduro T 27.5x2.50" DualWALL, SmartEVO DH plášť, TLR, kevlar
65,99 €
-26%
MOC 99,99 €
savings Maxxis Minion DHF 27.5x2.30" EXO 3C MaxxTerra plášť, TR, kevlar
42,99 €
savings
MOC 78,99 €
Výpredaj -25% Pirelli Scorpion™ Enduro S 27.5x2.4" ProWALL plášť, kevlar
55,99 €
-25%
MOC 82,99 €
Continental Xynotal 27.5x2.40" Trail Endurance E-25 plášť, TLR, kevlar
65,99 €
MOC 73,99 €
savings Continental Double Fighter III 27.5x2.00" plášť, drôt, reflex
17,79 €
savings
MOC 31,90 €
Continental Cross King 27.5x2.20" ProTection plášť, kevlar, Bernstein
70,99 €
MOC 78,99 €
savings Schwalbe RACING RALPH 27.5x2.25" TLR plášť, kevlar
24,99 €
savings
MOC 44,99 €
Výpredaj -11% WTB Trail Boss 27.5x2.40" Fast Rolling TriTec plášť, TCS, kevlar
50,99 €
-11%
MOC 66,99 €
Weldtite MTB CONVERSION tesniaca páska na bezduš. ráfiky, 24 mm x 10 m
11,29 €
MOC 11,99 €
Akcia -22% Stan’s NoTubes bezdušová páska do ráfika, 54.86 m
od 44,99 €
-22%
MOC 57,99 €
Wild Enduro boli snad najmenej predvídateľné plášte aké som mal... Front ma bočné stople príliš riedke a vie to ustreliť keď to najmenej čakáš... Čím pomalšie ideš tým viac je to citeľné. Nie sú vhodné ani na sucho a tvrdo a ani v blate nestoja za veľa nejak sa, im nechce čistiť, v hrabanke ako tak fungujú...Rear sa dá ukocirovat ale pre zmenu stráca pri brzdení keď ju porovnám s Big Betty napríklad...
Speedero 36c je vysoky 30mm.
Zostal by som pri schwalbe ak si spokojny s gripom. Ich najvacsia vyhoda vs napr maxxis je odolnost voci defektom/seknutiu. Apex je podobne odolny ako DD a vazi podstatne menej.
maxxis
schwalbe
Ahoj Maxxisy jazdím pár rokov a k plnej spokojnosti. Dlho som mal vpredu DHF 3C a vzadu DGR II 2C a bola to výborná kombinícia. Skúšal som potom aj High Roller keď som nezohnal znovu ten DHF ale ten bol trochu slabší. S novým bikom mám aj vpredu aj vzadu DHRII 3C a zatiaľ maximálna spokojnosť, nemal som s nimi problém. Ráfky 30 mm a plášte 29x2,4". Predtým na 22,5 som mal 2,3" a na bezdušiach. Mne to na to čo jazdím vyhovuje. teda hlavne také AM jazdenie. A tiež jazdím hlavne suchý a kemenistý teda tvrdý terén. Výjazdy prevažne okolo 30 km. Niekedy viac, niekedy menej. Ale určite budú aj dlhšie výjazdy cez 50 km a cez 1500 výškových
https://www.mtbiker.sk/forum/post1761320.html?hilit=tufo#p1761320
https://www.mtbiker.sk/forum/post1761320.html?hilit=tufo#p1761320
to je zaujímavé,takto zničený plášť po 300 km
ja mám aktuálne cca 1000 km na Tufo XC14 vpredu a Tufo XR12 vzadu,lepšie plášte som ešte nemal-sú úplne rovné,bezdušovo bezo zmeny tlaku vydržia v pohode 4 až 6 týždňov,držia fajn a valivý odpor malý-dezén zatial bez známok opotrebenia-čo viac si želať na trail bike
Ale za posledné 2 mesiace som už vzadu 2x prerazil a dozadu hľadám niečo s lepšou ochranou a lepším odvaľovaním, jazdím viac asfalt
Ďakujem za rady
Vpredu mám nahodenú verziu 2,4 na 25mm rafiku. Šírka je 59,5mm, hmotnost 704g. Vzadu 2,25, šírka 55,5mm, hmotnost 668g.
Plášte majú obstojne hrubé bočnice, žiaden papier, oproti vystuženým bočniciam ako napr Hardskin od Hutchinson sú samozrejme tenšie, o to však podajnejšie, čo beriem ako plus ku komfortu jazdy. Nahodenie bolo ukážkovo jednoduché a rýchle s obyčajnou pumpou.
Štuple sú vyššie, trocha som sa obával ich stredovému rozloženiu na valivý odpor, v teréne je to však plus a ani na asfalte príliš nebrzdí napriek zvýšenému hluku. Bočné štuple sú výrazné, ale dosť ďaleko od seba, čo spôsobuje vcelku problémy pri väčšom tlaku. Vzadu sa kvôli nim aj v slabšom blate koleso šmýka do strany, vpredu sa potom pri vyššom tlaku stáva plášť dosť nepredvídateľný. Vyzerá to ako by bočné štuple zaberali až pri väčšom náklone a dovtedy sa išlo na oblúku plášťa, kde sú síce menšie štuple, ale tie toľko nezaberajú. Možno je to spôsobené aj šírkou ráfiku 25mm, kedy plášť nemusí mať kvôli tomu správny tvar, to však neviem povedať s určitosťou. Čo však pomáha k tomu, aby plášť išiel ako má treba ísť na tlak pod 1,5. Ten je mimochodom udávaný ako minimálny, ale až pri nižšom dostáva plášť ten správny grip a
stabilitu. Potom už je všetko ako má byť.
Celkovo som s plášťami aj vzhľadom na ich cenu naozaj spokojný, ale treba skutočne nájsť tie správne tlaky, aby všetko bolo ako
má byť. Taktiež odolnosť hodnotím pozitívne. Po 450 km a 9000 m výškových zatiaľ žiadne známky opotrebenia.
Vpredu mám nahodenú verziu 2,4 na 25mm rafiku. Šírka je 59,5mm, hmotnost 704g. Vzadu 2,25, šírka 55,5mm, hmotnost 668g.
Plášte majú obstojne hrubé bočnice, žiaden papier, oproti vystuženým bočniciam ako napr Hardskin od Hutchinson sú samozrejme tenšie, o to však podajnejšie, čo beriem ako plus ku komfortu jazdy. Nahodenie bolo ukážkovo jednoduché a rýchle s obyčajnou pumpou.
Štuple sú vyššie, trocha som sa obával ich stredovému rozloženiu na valivý odpor, v teréne je to však plus a ani na asfalte príliš nebrzdí napriek zvýšenému hluku. Bočné štuple sú výrazné, ale dosť ďaleko od seba, čo spôsobuje vcelku problémy pri väčšom tlaku. Vzadu sa kvôli nim aj v slabšom blate koleso šmýka do strany, vpredu sa potom pri vyššom tlaku stáva plášť dosť nepredvídateľný. Vyzerá to ako by bočné štuple zaberali až pri väčšom náklone a dovtedy sa išlo na oblúku plášťa, kde sú síce menšie štuple, ale tie toľko nezaberajú. Možno je to spôsobené aj šírkou ráfiku 25mm, kedy plášť nemusí mať kvôli tomu správny tvar, to však neviem povedať s určitosťou. Čo však pomáha k tomu, aby plášť išiel ako má treba ísť na tlak pod 1,5. Ten je mimochodom udávaný ako minimálny, ale až pri nižšom dostáva plášť ten správny grip a
stabilitu. Potom už je všetko ako má byť.
Celkovo som s plášťami aj vzhľadom na ich cenu naozaj spokojný, ale treba skutočne nájsť tie správne tlaky, aby všetko bolo ako
má byť. Taktiež odolnosť hodnotím pozitívne. Po 450 km a 9000 m výškových zatiaľ žiadne známky
opotrebenia.
Jazdim ich s nizkymi tlakmi 1,0 vpredu a 1,2 vzadu. Ale rafik 27mm vnutorna sirka.