V lete sa vozím na durale, zabrusované zvary, takže hockto háda, že to karbón. Na zimu mám starú, poctivú, Čaprnkom v Prievidzi pozváranú, oceľ.
Taktéž mám horní sváry zabroušený.Když jsem vybíral Lapierra tak měl jeden z nejlehčích hliníkových rámu v dané kategorii a to 1365g a karbonová vidlice váží 530g.
LITESPEED T1SL DISC veľkosť S.
Zatiaľ takto. Kolesá sú zatiaľ požičané z Ritchey-ho. Kolieska k Lajtspídu ešte nie sú postavené. Špice v potrebnej dĺžke a "kvalite" neviem momentálne zohnať. Hmotnosť s pedálmi Garmin Vector 3, 1ks košík Ritchey (košíky budú iné a 2ks) ako na foto 7.050g
Vrchná rámová trubka má iba malý slooping. Sedlová trubka má dĺžku 475mm. Stred BB a vrch sedla je 680mm. Preto sedlovka opticky veľmi z rámu nevyčnieva. Pre porovnanie Specialized SL7 s rovnakým reach má dĺžku sedlovej trubky rámu iba 447mm a Aethos dokonca iba 431mm. Tam by opticky sedlovka vyčnievala viac.
Ale chápem, že po tých hejtoch na "malé" rámy s opticky vysoko trčiacimi sedlovkami môže byť tento môj cesťák niekomu na smiech. Z mojou výškou a dĺžkou nôh som vôbec rada, že dočiahnem na zem. Takže lepšie to už nebude. A kvôli foteniu si vysúvať sedlovku nehodlám. https://litespeed.com/products/t1sl-disc
scarinko tiež som hneď myslel na toe overlap. Keby boli crank arms vodorovne, tak by snad prekrývali časť predného kolesa.
Máš pravdu. Vidím, že sa vyznáš a dokážeš okamžite zhodnotiť bajk letmým pohľadom na foto. Kľuky sa prekrývajú takmer do polovice predného kolesa. Ale to nevadí, lebo riaditka sa aj tak netočia. Je to moderná drezína, bez možnosti zatáčania. Pred každou zákrutou zosadnem a otočím odrážadlo do zamýšľaného smeru jazdy
Kristina tak potom je všetko v poriadku a bol to iba opticky klam ? veď čo si precitlivelá?
Ja si dovolím povedať, že o bicykloch viem snad 10% toho, čo ty, nemám s tým problém. Ľudia na fórach sa stále len urážajú ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Taktéž mám horní sváry zabroušený.Když jsem vybíral Lapierra tak měl jeden z nejlehčích hliníkových rámu v dané kategorii a to 1365g a karbonová vidlice váží 530g.
Oj, lichotis mi
Dizajn fakt nieje moja parketa 😅
Zatiaľ takto. Kolesá sú zatiaľ požičané z Ritchey-ho. Kolieska k Lajtspídu ešte nie sú postavené. Špice v potrebnej dĺžke a "kvalite" neviem momentálne zohnať.
Ale chápem, že po tých hejtoch na "malé" rámy s opticky vysoko trčiacimi sedlovkami môže byť tento môj cesťák niekomu na smiech. Z mojou výškou a dĺžkou nôh som vôbec rada, že dočiahnem na zem. Takže lepšie to už nebude. A kvôli foteniu si vysúvať sedlovku nehodlám.
https://litespeed.com/products/t1sl-disc
Máš pravdu. Vidím, že sa vyznáš a dokážeš okamžite zhodnotiť bajk letmým pohľadom na foto. Kľuky sa prekrývajú takmer do polovice predného kolesa. Ale to nevadí, lebo riaditka sa aj tak netočia. Je to moderná drezína, bez možnosti zatáčania. Pred každou zákrutou zosadnem a otočím odrážadlo do zamýšľaného smeru jazdy
Prepáč. Som myslela, že to je iba vtip a poznáš sedlovku Darimo a ich upínací systém Dyneema® Loop
Pozri odkaz a video ako sa sedadlo upevňuje.
http://darimo.eu/en/darimo-t1-loop-seatpost
Ja si dovolím povedať, že o bicykloch viem snad 10% toho, čo ty, nemám s tým problém. Ľudia na fórach sa stále len urážajú ?