Prosim Vas vie mi niekto vysvetli tu uplnu blbost s ciapockami ventilkov?
To ako hispterske hnutie s niecim pride a vsetci to papagajuju dalej?
Ake je dovod "nejazdit" s ciapockami... je to modny prehresok alebo priam do neba volajuci fail ich mat nasadene??
Vsak ked sa mi nalepi (a ususi) blatova voda na maticke ventilku, tak staci jedenkrat uvolnit a dofukat a uz je nefunkcny...!!!
https://youtu.be/CqKShAdLsiE
Ale PRECO...?? To nech mi niekto skusi vysvetlit prosim.. :/
Prosim Vas vie mi niekto vysvetli tu uplnu blbost s ciapockami ventilkov?
To ako hispterske hnutie s niecim pride a vsetci to papagajuju dalej?
Ake je dovod "nejazdit" s ciapockami... je to modny prehresok alebo priam do neba volajuci fail ich mat nasadene??
Vsak ked sa mi nalepi (a ususi) blatova voda na maticke ventilku, tak staci jedenkrat uvolnit a dofukat a uz je nefunkcny...!!!
Podla mna je to taka ista blbost ako:
- podsedlova kapsicka je no go
- pumpa na rame je no go
- nalepky su no go
A potom jazdis s vreckami narvanymi na prasknutie ako sysel ?.
A "dovod" ciapociek by realne zaujimal tiez. (Hmotnost?)
tomasspura Porovnavas neporovnatelne,
a nedajboze kapsicku, a nedajboze sirsie a vyssie sedadlo... a za plastovy tanier za kazetou uz pomaly trestne oznamenie na modnu policiu...
To sa pytam ze kto a preco vytvara tieto "akoze" modne pravidla... vsak sam pises: echt ziletky to po "spravnosti" samozrejme nepatri...
preco to "samozrejme" nepatri... PRECO..? (velke pismena neznamenaju rozhorcenie, len mierne zvyrazuju naliehavost uz raz polozenej otazky...
a tusim sa uz nasla odpoved ... vid vyssie:
"pripecene elitarske somariny..."
Kolesa si vypletam sam a pravdou je ze ich neosadzam odrazkami.
Ale ked som este jazdil bicykel a kupil som si trekingovy a jazdil do roboty, odrazky som si tam nechal,
kedze do roboty chodim na siestu rano a teda pol roka som chodil po tme a niekedy (v dazdi, v hmle) v premavke sa mi zdali celkom uzitocne...
Nenosi, prepodkladam, ani ja, ale tam sa da najst pomerne rozumny dovod: funkcny (hmotnost? vyvazenie bikeu?) aj dizajnovy (vyzera to, aj ked to je samozrejme subjektivne, horsie). Ale ciapocky ventilov, tam fakt nevidim ani jedno ani druhe... ?♂️
Nie kazdy cestny bike je tu "mrte drahy" ale dodzuby schytavaju skoro vsetky. Az sa cudujem, ze moj nie, vtedy som na fotke nezarovnal ventilky, asi ani kluky (ani netusim ako "sa to ma"). ?
Fakt mi to chyba trochu zhovievavosti.
No aj to je vysoky odhad... schvalne skusim vecer odvazit dve plastove ciapocky..
ddemo usetrim ti namahu
pravidlo #33 o tom nema preco byt debata...
akakolvek debata bude poslana na pravidlo #1
You are not, under any circumstances, to employ the use of the washer-nut and valve-stem cap that come with your inner-tubes or tubulars. They are only supplied to meet shipping regulations. They are useless when it comes to tubes and tires.