Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-10% Finish Line Bike Wash čistiaci prostriedok, 1 l, rozprašovač
12,59 €
-10%
MOC 13,99 €
Weldtite Thunder Foam Chain penový odmasťovač pohonu, 500 ml
12,29 €
MOC 13,99 €
savings Muc-Off Silicon Shine ochranný a konzervačný sprej, 500 ml
12,09 €
savings
MOC 18,49 €
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 400 ml
10,49 €
savings
MOC 17,99 €
-6% Weldtite Bike Cleaner Reload čistič, koncentrát, 30 ml
4,39 €
-6%
MOC 4,99 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
"Po dlhšom prehováraní som dal šancu insertom, som zvedavý ako to zmení pocit počas jazdy."
"Jazdím ich už dva pol sezóny, a maximálna spokojnosť, stojí mi to za tie peniaze"
"Po dlhšom prehováraní som dal šancu insertom, som zvedavý ako to zmení pocit počas jazdy."
"Jazdím ich už dva pol sezóny, a maximálna spokojnosť, stojí mi to za tie peniaze"
Bavili sme sa o gripoch čítaj pozornejšie potom určuj diagnózy 😀
Keyblade ImpactX 2Black Photochromic 1-3.
Tentoraz aj s odvetranim skiel proti zahmlievaniu.
Ceny platia na v podstate všetky farby či veľkosti. Nie ako býva niekedy zvykom, že posledný kus veľkosť XS etc.
Či dodávajú na Slovensko neviem. Ale väčšina vecí je made in EU takže by to malo byť bez cla.
Edit: dorucuju len v UK, problem vyrieseny 🙂
Oproti List Price Ł 900 som ušetril vyše Ł600. Reálne asi polovicu, ale aj tak tých 16€ by bolo zanedbateľných. Ale hlavne majú všetky veľkosti.
Ak nedoručujú na Slovensko tak nič. Aj tak myslím, že to je nejaké promo iba.
Vortex mini sada na knoty
A bazarova pilotka po vymene gufier a odobrati jednej pruziny 1600g.pre dceru.
Krasny chod pruziny s otvorenym čvachtavym olejom
Vortex BUGOUT sada na opravu bezdušových plášťov
9,79 €
MOC 10,90 €Endura Hummvee II 3/4 nohavice s vložkou Tonal Anthracite
97,90 €
Marin Ultimate /Team Titanium rok 1994,Je to ram ultimate robili ho iba v 94 a 95.Ultimate a Team Titanium boli identicke ramy ale Ultimate mala Ti stred, Ti capy na brzdy,Ti sedadlo Marin a Ti rajdy a kluky Grafton/Topline SL . Zatial vidlica Rock Shox SID 1998, kluky Grafton/Topline SL 1994, stred White Industries Ti 1994, Predstavce Ringle.Pohon bude Shimano rady 900 rocnik 1992-94 a zbytok pozrem sufliky ?. Vaha celku bo mohla byt niekde okolo 9,6 kg. Polepy budu Team Titanium