Isiel si aspon raz na raf? Ide mi o to ci je OK preto, ze jazdis setrne, alebo pre to ze je odolny. Ten moj tubolight je dosekany na maderu, ale jazdim v zadu 23PSI (1.58bar) s MT-Kingom (xc plast) a vazim vo vystroji urcite >85kg. Mam to v zadnom kolese hardtaila. Cize kontakt rafu s plastom nie je nic neobvikle. Kazdy nedoskoceny skok. Miesto kovoveho tong a nasledneho centrovania koesa, je to s vlozkou skor taky tlmeny duc a vo vlozke je dalsi preseknuty kus. Ale nic sa centrovat nemusi a vsetko drzi. Proste ten tubolight je na jednu sezonu max. Pre 2023 hladam nahradu. Bud tam dam to iste a zmierim sa s tym, ze je to spotrebak, alebo ten tannus je vazny kandidat.
Len teda neviem ci tannus aj tlmi odskok kolesa. Ak je to len ochrana rafu, tak mi to sluzbu neurobi. Na HT mi ide hlavne o to, aby zadne koleso menej poskakovalo. S tubolight sa to chova podobne, ako ked das DH casing, len sa to lepsie kotula a vazi menej.
jazdim v lete 1,4 na oboch, bikepark som prifukol na 1,6 vzadu. mam 115kg+ebajk+vybava. v zime dokonca este menej okolo 1,2 ale to uz jazdim opatrnejsie.
moj styl jazdenia je ze som castokrat na tazkych trailoch len pasazier, nie pilot a castokrat to necham na bajk. velke skoky neskacem ale uz sa mi podarilo co to nedoskocit, vid moj kompletne zosekany naboj a rozpleteny vyplet. ta vlozka je tazko opisatelna. je nesmierne tuha ked sa osadi v rafe a plasti, v rukach je to pritom len taka velmi tvrda pena. prirovnal by som to k materialu ktrory sa dava napriklad do hokejovych betonov alebo masiek. a tam stopy po puku tiez neostavaju.
podla mna ak by som nemal tanuss permanentne tlacim domov ebajk.
za mna tanus teda nielen ze chrani rafik, ale pomaha proti kruteniu podfuknuteho plasta a aj tlmi doraz, cim viac sa stlaca, tym viac kladie odpor.
na moju recenziu si ju kupilo mnoho kosicanov, len menia plaste a doplnaju mlieko a kazdy je vysmiaty. ( myslim ze ju ponuka aj viktor zo slovakbikeparks.
dnesne vyzuvanie som pouzil hasak a zverak na stlacenie patiek, potom to uz slo v pohode.
...dnesne vyzuvanie som pouzil hasak a zverak na stlacenie patiek, potom to uz slo v pohode.
ved tohoto sa prave bojim (nahadzoval som ho na 3 kolesa) ...
Kenai
mam tannus v zadnom na HT - v Castej mozes vyskusat ak si tam najdes miesto a cas
na full-e ho mam v oboch kolesach, ale to by si musel prist do ZA ...
"pepeho" nudla rok od nahodenia, cca nejakých 2500 km , žiadne prasačiny, skok - maximálne bunny hop.. samozrejme v lese sa trafí hocijaký koren, kamen... prioritne to vozím lebo som chcel skúsiť bezduše a zároveň som nechcel voziť rezervnú dušu pre prípad velkého prierazu... hlavne v zimných výjazdoch si to ani neviem predstaviť rozobrať... teraz doma bol docela porod zhodiť patku plášťa... celkovo mi prišlo že kombinácia bezduša a nudla zlepšili jazdné vlastnosti plášťa predtým vozeného s dušou... prakticky vyzerá ako nová, už som raz zhadzoval, keď som po zime dával "letný" plášť... teraz zasa ide "zimný"
nudzovo dojdes, ale nic moc jazda ... ja som po vylete na CHPS s @branomelisom siel Strecno -> ZA po vyasfaltovanej cykloceste a bolo to dost otravnych 10km ...
Rovnaka skusenost. To ze mam prazdne koleso som zistil az na konci asi 10 min zjazdu. V technickom zjazde som ani nezbadal rozdiel. Ale ako nahles som skoncil na rovnom asfalte vravim si co ide zo zadu taky zvachlavy zvuk a bike ide ako s prikusnutou brzdou. Zadne koleso malo asi 1cm dieru v bocnici. Ist by na tom slo, ale ak by sa len trocha dalo, vyhol by som sa tomu. Na dojazd sa asi mysli skor, zbehnem do dediny na vlak/texik z lesa.
Ci je to skutocne zvysuje sancu na dojazd domov je diskutabilne. Totiz vyzut insert v terene a opravit trhlinu podlepenim ci obutim duse je skoro nemozne. Ci je istejsi dojazd s insertom, alebo knotmi, dusou, lepenim flakmi a pumpou je veru na zvazenie.
Keby som mal insert v oboch kolesach, dusu asi uplne prestanem nosit.
Okej a čo potom urobíte ak seknete? Už som bol celkom nalomený dať to .... ale ...
Bez nudle dáte dušu, ak plášť nie je na cimprcampr rozrezaný ... ale s nudlou nejako fakt neviem, nudlu do batôžku nedáte aby ste to nahradili dušou, ak je vôbec možné to tak ľahko vyzuť v teréne
No prave ze to na 99% v terene nevyzujes. Serioazne MacGyver riesenia by boli nutne. Napr pouzit staru gumu z auta ako podlozku niekde zo smetiska...
Na druhej strane ak plast drzi po hormade, na tom inserte sa bude dat ist. Cize diera pri ktorej by ti dusa pomohla je v pohode jazditelna aj s insertom. Dokonca si myslim ze aj diera kde by ti uz ani dusa nepomohla je na inserte stale "jazditelna".
Ja to vidim tak EN, DH jazdenie, jasna volba chodis +- hore dolu jednym kopcom a v doline mas auto. Ak sa nieco pokasle, po auto prides na 99.9%
XC, maraton asi nie. Dojazd desiatky km na inserte si neviem velmi predstavit. Mozne to asi je, ale asi by to bolo uplne peklo pre to ze sa to vobec neodvaluje. Opravit to v terene, niekde medzi dvoma dedinami nepovazujem ze realisticke.
AM, trail je na kazdeho zvazeni, to je seda zona.
edit: Pre uplnost ale musim pripomenut ze aspon pre mna nie je na insert dovod dojazd s dierou, ani ochrana rafu. Daval som to do kolesa pre zmenu pruzenia/odskakovania kolesa. S insertom je v kolese menej vzduchu a tym padom rychlejsie narasta tlak pri zasiahnuti prekazky. To sposobuje kompresiu aj samotneho insertu ktora je ale pomalsia co sa chova ako progresivne pruzenie. Nasledne az sa koleso odvali z prekazky neodskoci, lebo insertu trva v pomere ku vzduchu dlho kym sa vrati na povodny objem. Tym padom sa to trocha chova ako by to malo zatlmeny odskok. Tlak v plasti sa vracia na povodnu hodnotu ovela dlhsie ako bez insertu. To je dovod preco mam insert v kolesa a aj dovod preco tam ostane.
ivast
Som ani nevedel, že aké rôzne technické problémy boli cestou z tej CHPS Si mohol povedať že tam máš defekt..by sme ešte zbehli ku mne domov a som ti mohol doliať mlieko a dofúkať to. Ja som už šiel raz takmer od žiliny domov na inserte a nebolo to bohviečo. Ale to som mal Pepi´s na XCčku ešte a defekt vznikol tak, že som od nervov ako sa mi nedalo cez insert dofúkať koleso odlomil ventil Teraz už inserty nevozím. Na plášte WTB je to zbytočnosť.
Braňo, prišiel som na to až po ceste popri Váhu a keďže to nebolo kritické tak som sa ani nepokúšal riešiť. A najzaujímavejšie že vlastne neviem prečo som stratil tlak pretože na druhý deň som v garáži dofukol a odvtedy to drží ...
lapaloma ak nemá diera 2+ cm tak dám knôt, dofúkal a idem ďalej. A neviem ako iné inserty, ale Panzer čo mám nie je problém vybrať a aj nahodiť v teréne. Už som ho raz prehadzoval za dušu. Problém je len potom je taký zasratý od mlieka zobrať ho do ruksaku ?
@ivast
To sa muselo Ivan stať na Jedľovine. Sa mi zdá, že som ti aj hore skúšal tlak a sa mi zdal v pohode, ale tuším si tam mal maxxis Ardent a to je taký mäkší plášť, tak sa mohlo stať, že na niektorej z tisíc skál, ktoré tam na jazdcov číhajú si mohol zmáčknuť bočnicu. Možno insert ti to zachránil od prierazu a zničenia ráfu. A možno až keď si šiel po asfalte na vodnom diele, tak si zistil, že sa ti ťažšie ťahá.
ja mam inserty po novom na graveli pred tym som sekol plast 2x o rafik, teraz sa to uz dufam nestane a mozem dat nizsi tlak. nejaky brutal defekt na tom asi nenastane kedze sa s tym nejazdi taky teren ale obcas vedia prekvapit rozne zlaby a hrany kadecoho.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len teda neviem ci tannus aj tlmi odskok kolesa. Ak je to len ochrana rafu, tak mi to sluzbu neurobi. Na HT mi ide hlavne o to, aby zadne koleso menej poskakovalo. S tubolight sa to chova podobne, ako ked das DH casing, len sa to lepsie kotula a vazi menej.
moj styl jazdenia je ze som castokrat na tazkych trailoch len pasazier, nie pilot a castokrat to necham na bajk. velke skoky neskacem ale uz sa mi podarilo co to nedoskocit, vid moj kompletne zosekany naboj a rozpleteny vyplet. ta vlozka je tazko opisatelna. je nesmierne tuha ked sa osadi v rafe a plasti, v rukach je to pritom len taka velmi tvrda pena. prirovnal by som to k materialu ktrory sa dava napriklad do hokejovych betonov alebo masiek. a tam stopy po puku tiez neostavaju.
podla mna ak by som nemal tanuss permanentne tlacim domov ebajk.
za mna tanus teda nielen ze chrani rafik, ale pomaha proti kruteniu podfuknuteho plasta a aj tlmi doraz, cim viac sa stlaca, tym viac kladie odpor.
na moju recenziu si ju kupilo mnoho kosicanov, len menia plaste a doplnaju mlieko a kazdy je vysmiaty. ( myslim ze ju ponuka aj viktor zo slovakbikeparks.
dnesne vyzuvanie som pouzil hasak a zverak na stlacenie patiek, potom to uz slo v pohode.
ved tohoto sa prave bojim (nahadzoval som ho na 3 kolesa) ...
Kenai
mam tannus v zadnom na HT - v Castej mozes vyskusat ak si tam najdes miesto a cas
na full-e ho mam v oboch kolesach, ale to by si musel prist do ZA ...
Naopak z Martiniek na Bystričku dolu kopcom v pohode. Až na malé plávanie zadného kolesa mi to ani nejak nevadilo.
Ci je to skutocne zvysuje sancu na dojazd domov je diskutabilne. Totiz vyzut insert v terene a opravit trhlinu podlepenim ci obutim duse je skoro nemozne. Ci je istejsi dojazd s insertom, alebo knotmi, dusou, lepenim flakmi a pumpou je veru na zvazenie.
Keby som mal insert v oboch kolesach, dusu asi uplne prestanem nosit.
Bez nudle dáte dušu, ak plášť nie je na cimprcampr rozrezaný ... ale s nudlou nejako fakt neviem, nudlu do batôžku nedáte aby ste to nahradili dušou, ak je vôbec možné to tak ľahko vyzuť v teréne
Na druhej strane ak plast drzi po hormade, na tom inserte sa bude dat ist. Cize diera pri ktorej by ti dusa pomohla je v pohode jazditelna aj s insertom. Dokonca si myslim ze aj diera kde by ti uz ani dusa nepomohla je na inserte stale "jazditelna".
Ja to vidim tak EN, DH jazdenie, jasna volba chodis +- hore dolu jednym kopcom a v doline mas auto. Ak sa nieco pokasle, po auto prides na 99.9%
XC, maraton asi nie. Dojazd desiatky km na inserte si neviem velmi predstavit. Mozne to asi je, ale asi by to bolo uplne peklo pre to ze sa to vobec neodvaluje. Opravit to v terene, niekde medzi dvoma dedinami nepovazujem ze realisticke.
AM, trail je na kazdeho zvazeni, to je seda zona.
edit: Pre uplnost ale musim pripomenut ze aspon pre mna nie je na insert dovod dojazd s dierou, ani ochrana rafu. Daval som to do kolesa pre zmenu pruzenia/odskakovania kolesa. S insertom je v kolese menej vzduchu a tym padom rychlejsie narasta tlak pri zasiahnuti prekazky. To sposobuje kompresiu aj samotneho insertu ktora je ale pomalsia co sa chova ako progresivne pruzenie. Nasledne az sa koleso odvali z prekazky neodskoci, lebo insertu trva v pomere ku vzduchu dlho kym sa vrati na povodny objem. Tym padom sa to trocha chova ako by to malo zatlmeny odskok. Tlak v plasti sa vracia na povodnu hodnotu ovela dlhsie ako bez insertu. To je dovod preco mam insert v kolesa a aj dovod preco tam ostane.
Som ani nevedel, že aké rôzne technické problémy boli cestou z tej CHPS
To sa muselo Ivan stať na Jedľovine. Sa mi zdá, že som ti aj hore skúšal tlak a sa mi zdal v pohode, ale tuším si tam mal maxxis Ardent a to je taký mäkší plášť, tak sa mohlo stať, že na niektorej z tisíc skál, ktoré tam na jazdcov číhajú si mohol zmáčknuť bočnicu. Možno insert ti to zachránil od prierazu a zničenia ráfu. A možno až keď si šiel po asfalte na vodnom diele, tak si zistil, že sa ti ťažšie ťahá.