Na Garmin Reddit fóre často ľudia píšu, že majú výborné skúsenosti so záručným a pozáručným servisom Garminu. Skvelé, nech im to vydrží. Kam presne si to do Garminu posielal?
Môžem len potvrdiť vynikajúci prístup - na Edge 530 odlomený gumený držiak krytky USB portu . Zavolal som do Connan servisu v ZA či mi vedia pomôcť - diel mi poslali zadarmo poštou. Bolo to síce z inej 530 (nový diel nebol skladom), ale účel to plní
Na Garmin Reddit fóre často ľudia píšu, že majú výborné skúsenosti so záručným a pozáručným servisom Garminu. Skvelé, nech im to vydrží. Kam presne si to do Garminu posielal?
nie, skusal som. tie male meteory maju dost uzky kuzel a zahnutie riaditok ich celkovy kuzel krasne rozsiri,takze da sa ist v zasade len na ne a stormom pro si dotvarovat kuzel... sorry ale fenix bc26r je za 90€ a tieto boli za 2.5€ za kus
Rozhodoval som sa medzi BC30 v2 a BC26R. Nakoniec som objednal BC26R hlavne kvoli akumulatoru 21700 a vacsej vydrzi aj ked mozo o nieco nizsi vykon a aj pouzitiu ako rucne svietdlo, tak som zvedavi ked dorazi
Ked som reklamoval ja (6X kupovane v Alze), isiel som na garmin.sk, vytvoril som si tam ucet a vytvoril reklamacny dokument. Prisli mi (pred rokom) nove 6X.
Ja som reklamoval váhu a poslali mi kus za kus. Oni to proste neopravujú. S tými hodinkami mi to ale až tak extra výhodné nepripadá. Jasné, človek môže odmietnuť a dostane späť peniaze. Každý si spočíta, čo je pre neho výhodné. Nevieme za koľko dotyčný hodinky 6X kúpil pred rokom a za koľko sa dajú kúpiť dnes na Slovensku 7X. Ten doplatok 200€ môže byť výhodný aj nemusí. Ale človek si nekupuje výrobok s tým, že za rok zaplatí polovicu ceny (vychádzam z ceny v UK) aby dostal v rámci záruky za pokazený výrobok model novšej generácie.
A len tak mimochodom, voľakedy na Slovensku platilo, že ak poslali kus za kus, začala platiť nová dvojročná záruka. Sony mi to v prípade telefónu riešili tak, že poslali nový telefón, ale napísali výmena displeja, dosky, púzdra
Tak ak vám Garmin pošle kus za kus po roku užívania, ak sa nezmenili zákony, platí vám nová dvojročná záruka.
zahri este raz vdaka za tento super tip, za 3,90 by som nekupil ani na ali.
Uz som seriozne uvazoval nad Variou za 150eur, usetril si mi kopec penazi. Fotak to samozrejme nezachyti, ale svietivost je az oslepujuca, myslim ze polovicny vykon bude aj cez den dostacujuci.
Spracovanie na urovni, toto svetlo je hodne aj plnej sumy.
Hambini Racing BSA Bottom Bracket Shimano Crankset MTB 73mm na nový projekt
Váha 104g, pre porovnanie SH-BB52 váži 88g
Čím je lepšie ako bežné Shimano, šetrí to watty, má precíznejšie ložiská , chod alebo ? Viem že sa ten crazy Ind prezentuje na YT rôznymi kúskami a názormi, sú ale aj nezávisle potvrdené ako top napr tie jeho BB-čka ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Môžem len potvrdiť vynikajúci prístup - na Edge 530 odlomený gumený držiak krytky USB portu . Zavolal som do Connan servisu v ZA či mi vedia pomôcť - diel mi poslali zadarmo poštou. Bolo to síce z inej 530 (nový diel nebol skladom), ale účel to plní
posielal som ich do CONAN s.r.o., v Žiline
BC26R mam a je to topka.
Ked som reklamoval ja (6X kupovane v Alze), isiel som na garmin.sk, vytvoril som si tam ucet a vytvoril reklamacny dokument. Prisli mi (pred rokom) nove 6X.
A len tak mimochodom, voľakedy na Slovensku platilo, že ak poslali kus za kus, začala platiť nová dvojročná záruka. Sony mi to v prípade telefónu riešili tak, že poslali nový telefón, ale napísali výmena displeja, dosky, púzdra
Tak ak vám Garmin pošle kus za kus po roku užívania, ak sa nezmenili zákony, platí vám nová dvojročná záruka.
Uz som seriozne uvazoval nad Variou za 150eur, usetril si mi kopec penazi. Fotak to samozrejme nezachyti, ale svietivost je az oslepujuca, myslim ze polovicny vykon bude aj cez den dostacujuci.
Spracovanie na urovni, toto svetlo je hodne aj plnej sumy.
Čím je lepšie ako bežné Shimano, šetrí to watty, má precíznejšie ložiská , chod alebo ? Viem že sa ten crazy Ind prezentuje na YT rôznymi kúskami a názormi, sú ale aj nezávisle potvrdené ako top napr tie jeho BB-čka ?
jasne aj cena totozna