zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
https://www.mtbiker.sk/shop/servis/tmely-a-lepidla/effetto-mariposa-caffelatex-1000-ml-tmel.html
Ešte ráno po pár km bolo vidieť priesak tmelu medzi ráfom a plášťom.
Predchadzat, no mozno zmenit vyplet a dat nejake lepsie spice? Pripadne dat rafik s vacsim poctom s*****v. Ak ti raz prederavi pasku, tak nepomoze nic. Treba nalepit novu.
Alebo daj Gorilla tape, ta co to vydrzi, akurat ma nevyhodu, ze po case zacne byt nasiakava a zacne pustat vzduch.
Ahaa tak 2x za 4 roky není nič tragické... Ja som pôvodného príspevku pochopil, že sa to udialo v krátkom časovom horizonte... Myslím ze 2 vrstvy pásky by mohli fungovať dobre ako taka poistka
Ono siel som do nich znova, kedze sa mi na nich vozi dobre a vizualne sa mi pacia. Pri tom prvom som mal pocit ze som mal len smolu na zly kus. V predu mam tiez conti, ale iny model. Cez ten to preteka tiez, ale aspon drzi tlak. Ma vyznam to reklamovat ci to neriesit?
Ahojte, este sa k tomu vratim. Cistil som si stare foto z telefonu a nasiel som tam tuto. Aj som zabudol ze to az takto slzilo uz od nova, ked som ho nahodil. Uz aj na novom vidiet tie priecne ciary. a bodovy priesak. Je to OK, je to na reklamaciu, ci to neriesit, ...? Dakujem
acetón alebo technický benzín mám trochu obavy,aby to nepoškodilo metalizovaný lak na karbónovom ráme