http://www.bike24.net - vydareny obchod, je sice o par centov drahsi ako bike-discount.de, ale ma lacnejsiu dopravu a udajne akcetpuje kreditky zo SR, slusny vyber
dnes som s nimi komunikoval, rychle reakcie a ochota
mne konečne vybavili reklamáciu kľuk, poslané v juli, zaregistrovali to až 15. augusta s vyjadrením, že to bude trvať 4 -6 týždňov... nejak v oktobri som sa prvý krát na to pýtal, že čo teda, tetka napísala že to posunie ďalej a dostanem odpoved najskôr ako bude možné, ďalší mesiac a nič nedošlo... tak som sa zasa pripomenul, že už je to dlho a nech mi dajú peniaze alebo kupon v tej hodnote... za nejaké 3 dni došla odpoved že to teda vybavili a posielajú peniaze na účet, zatial ale nenabehli
tiez dobra skusenost tento tyzden - objednal som v pondelok vecer 2 pary topanok, do rana este zlacneli kazdy par o 10e, tak som im napisal mail, ze ake mam moznosti. do hodiny odpoved, ze mi upravili cenu na aktualnu a dnes rano tovar uz aj dorazil.
lakko tak to ti gratulujem, niekto sa musel dobre vyspat. Ja som takto ziadal nieco doplnit uz niekolko krat a nikdy mi nevysli v ustrety. Vzdy som si musel spravit novu objednavku a zaplatit dalsich 10€ za dopravu
asi tam zamestnali nových ľudí, alebo nejak zdokonalili systém, lebo dnes objednávka odoslaná nejak o tretej poobede a o 3 hodiny mail, že odoslané... to sa mi teda nikdy nestalo ešte... pred rokmi to ešte bežalo tak že večer som čosi naklikal a ráno už posielali... ale teraz tie kovidy atd to predlžili aj na dva dni niekedy, ak sa bavíme o tom, že vždy bolo všetko skladom
Bohuzial musim pridat moju prvu negativnu skusenost s B24. V pondelok som vytvoril objednavku za 500e, v utorok mi prisiel mail o odoslani(co znamena len ze vytvorili v systeme dopravcu zasielku). Balik bol odoslany vcera ale nasledne sa z nejakeho dovodu hned vrateny spat. Udaje som zadaval take ako stale, predtym som nemal ziadny problem - tel cislo ako nazov firmy a do adresy. Zo supportu mi odpisali toto: unfortunately I can not tell you this I apologize very much for the incorrect delivery. A new shipment is unfortunately not possible. However, you will be refunded the full amount as soon as the return is completed.
Nechapem velmi preco mi nevedia poslat ten isty balik znova, vzhladom na to ze BF ponuka je casovo obmedzena, teraz musim cakat na refund. Hlavne veci okrem drobnosti maju stale na sklade tak neviem ci robit znova objednavku alebo co.
konečne opacny tok penazi s týmto institutom 😂 aj tak som to skoro vsetko minul nakupom cez BF... ale tak som rad, ze ta reklamacia dopadla takto, lebo od jula sa to tahalo, dlho nic, v októbri som sa prvy krat hlasil ze co teda, mal som dostat odpoved co najskor ako sa bude dat... presiel dalsi skoro mesiac a nic, tak som sa znova slusne spytal, ze uz je to dlho a mohli by mi vratit peniaze alebo aspon dat poukazku... a konečne sa lady pohli
Bohuzial musim pridat moju prvu negativnu skusenost s B24. V pondelok som vytvoril objednavku za 500e, v utorok mi prisiel mail o odoslani(co znamena len ze vytvorili v systeme dopravcu zasielku). Balik bol odoslany vcera ale nasledne sa z nejakeho dovodu hned vrateny spat. Udaje som zadaval take ako stale, predtym som nemal ziadny problem - tel cislo ako nazov firmy a do adresy. Zo supportu mi odpisali toto: unfortunately I can not tell you this I apologize very much for the incorrect delivery. A new shipment is unfortunately not possible. However, you will be refunded the full amount as soon as the return is completed.
Nechapem velmi preco mi nevedia poslat ten isty balik znova, vzhladom na to ze BF ponuka je casovo obmedzena, teraz musim cakat na refund. Hlavne veci okrem drobnosti maju stale na sklade tak neviem ci robit znova objednavku alebo co.
Zaujímavé...mám podobný problém.
Ale s tým, že odoslali, dostalo sa to aj ku kuriérovi ale packeta to nevie 3 dni za sebou doručiť.
Adresa je na firmu kde vždy niekto na recepcii je.
Už sa vám stalo, že ste zadavali tel. Číslo do adresy ako company/alebo additional veci. A tel. Číslo vám tam nedali. A ešte k tomu napísali ako tel. Číslo samé nuly.
Prvýkrát sa mi to stalo. Bol to pôrod doručiť mi to, keďže kuriér nevedel komu volať.
Este mi ho odtial nikdy nezmazali... aj posledna zasielka prisla normalne.
Akurat skladnici sa vyhrali pri baleni. Krabica velka, ze by sa tam s prehladom zmestili 2 vidlice a este by aj ostalo volne miesto
Ja som minule vyplnila v Packete taký kontaktný formulár, že čakám zásielkus číslom xy a ak nie je uvedené tak prosím doplňte tč pre kuriéra a o chvíľu mi odpísali, že tč tam je a ďakujú za info.
mne tam to číslo nedali myslim len raz... ale kurier to dorucil, lebo nas pozna... naposledy teraz v novembri tam normálne bolo... nikde som ho specialne neinfiltroval... osobne si myslim, ze kurier ma nejaku apku a ked si naskenuje čiarový, tak tam vidi viac ako je na baliku...
Ja som minule vyplnila v Packete taký kontaktný formulár, že čakám zásielkus číslom xy a ak nie je uvedené tak prosím doplňte tč pre kuriéra a o chvíľu mi odpísali, že tč tam je a ďakujú za info.
Z Packety o chvilu odpisali? Ja som posielal/am baliky a vzhladom na pocet balikov bol vzdy s niecim problem. Trcali dlho v depe, vratky sa stracali, nakoniec sa po mesiaci nasli... Asi to bude tym, ze v depach tie baliky triedia rucne. Odpoved chodila spravidla za 48h a to som firemny zakaznik. Naproti tomu UPS/SPS je uplne iny level, nikdy nebol s nicim problem (ale su zase aj skoro 3x drahsi).
Oni maju na 100% telefonne cislo v tych handheldoch (bez telefonu im kurierska firma nevezme balik, resp. neda sa vytlacit stitok), ale asi s tym niektori kurieri nevedia robit.
Dajake 3 tyzdne dozadu som mal problem so zasielkou z bike24, nastastie som preventivne volal kurierovi a ten ze balik nema udaje. Dneska z ineho nemeckeho eshopu pozeram tracking a zasielka sa vracia, neznamy prijemca. Volal som na centralu a tam mi tetuska veselo rozprava ze zahranicne zasielky mavaju problem a sa nepreklopia spravne udaje. Asponze mi dala cislo na kuriera... Takze spedicky seru na kontrolu udajov a vy nonstop sledujte tracking stranky ci sa baliky nahodou nevracaju nazad...
Oni maju na 100% telefonne cislo v tych handheldoch (bez telefonu im kurierska firma nevezme balik, resp. neda sa vytlacit stitok), ale asi s tym niektori kurieri nevedia robit.
praveze nemaju. napriek tomu ze 2 eshopy mali telefonne cislo, bolo aj v prvotnom infomaily s trackovanim, tak kurier mal na baliku napisane "+421000000000".
ja som objednaval teraz druhy krat z CRC z UK a dal som telefon aj do adresy aj normalne do policka mobil a na stitku je to 2x normalne s cislom. Ono asi aj zalezi aky prepravca
inac z Bike24 som nemal problem az do tohto roku, tiez mi to uz isli vracat spat ze nezastihnuty ci to, ale mam cislo na kuriera tak mi to na druhy den doniesol. tusim DPD
Ahoj, potrebujem vrátiť nohavice ktoré som objednal a sú mi veľké. Stiahol som si formulár a zaregistroval som sa v tom return formulári (do mailu prišla etiketa). Na etikete sa píše že ju mám len odovzdať celú + balík na pošte ale na stránke bike24 píšu že ju mám nalepiť na balík...voľáky som zmätený pán generál.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
unfortunately I can not tell you this I apologize very much for the incorrect delivery. A new shipment is unfortunately not possible. However, you will be refunded the full amount as soon as the return is completed.
unfortunately I can not tell you this I apologize very much for the incorrect delivery. A new shipment is unfortunately not possible. However, you will be refunded the full amount as soon as the return is completed.
Zaujímavé...mám podobný problém.
Ale s tým, že odoslali, dostalo sa to aj ku kuriérovi ale packeta to nevie 3 dni za sebou doručiť.
Adresa je na firmu kde vždy niekto na recepcii je.
Prvýkrát sa mi to stalo. Bol to pôrod doručiť mi to, keďže kuriér nevedel komu volať.
Akurat skladnici sa vyhrali pri baleni. Krabica velka, ze by sa tam s prehladom zmestili 2 vidlice a este by aj ostalo volne miesto
Z Packety o chvilu odpisali?
praveze nemaju. napriek tomu ze 2 eshopy mali telefonne cislo, bolo aj v prvotnom infomaily s trackovanim, tak kurier mal na baliku napisane "+421000000000".