Nesúhlasím ale že vôbec, jazdim celý život Fox s 32 a 34 nohami, toto je úplne iný level, mám ju na fulle a tá
vidlica je neskutočne tuhá. Mám s ňou najazdené 7000km za tento rok, skoro všetky maratóny, inú vidlicu už nechcem, pre mňa je to naj vidlica aj čo sa týka jej schopností, a kto tvrdí že 34sc je tuhšia, je to len o jeho placebo pocite, sám výrobca tvrdí že fox32sc je rovnako tuhá ako 34sc, a keďže mám doma aj 34ku, viem to porovnať ?, jediný bonus 34ky je , že je krajšia na pohľad, toľko môj názor. Jazdil som aj Sid Ultimáte SL a dal som ju preč, tá sa krútila... A to som tam mal aj torque cap. ?A inak nie nemám 120kg ale 85kg, to bolo obrazne povedané na úkor toho že som mohol kúpiť o 100g ľahšie rajdy o 130g ľahšiu sedlovku a podobne. Rovnako aj
kľuky next SL g5 mám na druhom
bike 8000km bez jediného problému a pri mojich 420watt FTP keď tomu zadupem, tak nemám vôbec pocit, žeby sa krútili a tak isto som s nimi už veľa krát trafil skalu či konáre ? a zatiaľ držia napriek tomu že viem o problémoch ktoré mali spočiatku so zavitovymi vlozkami, údajne je tento problém už odstránený, inak kľuky sú 2022 čo vidíš aj podľa dotahovacej skrutky. V podstate na bajku nie je žiadny komponent, ktorý by som nepoznal alebo nemal vyskúšaný, všetky mám na fulle a teda okrem pedálov, tie sú titánové s limitom 85kg, tie mám prvý krát ?
takže toľko ku komentárom, čo je na bajku slabé alebo pre niekoho nevhodné, samozrejme čakal som aj také komentáre, keďže veľa ľudí nevie čo a ako jazdím a ani účel na aký ten bicykel bude určený ? vyskladal som si ho presne tak, ako som chcel ?