Tento mám v kapsičke na graveli. Všetko fajn až na tie dva imbusaky, ktoré sú častou montpaky. Povolilo sa mi sedlo v sedlovke a nešlo to s nimi dotiahnuť. Nie je to práve šťastne vymyslené.
mohlo by to ist tenkou eska paskou, ktora sa zmesti medzi clanky, ja ich vozim ako povinnu vybavu, napriklad keby som boa odtrhol alebo nieco podobne... v lete som s tym uspesne fixol utrhnuty drziak na garmin
napríklad ked si zle nasadis reťaz cez kladky, ze to tam sucha o ten vystupok v klietke... komu sa to nestalo aspon raz v živote, ten nema bike ? raz sa mi to podarilo a z domu to mam km dolu kopcom, samozrejme pri prvych zaberoch som to ide identifikoval a domov sa mi nechcelo ist, tak som sockoval pri barakoch nejaku šnúrku, našiel som nejaky elektrikarsky kabel ale tusim sa mi to aj tak nepodarilo rozpojit a musel sa aj tak otocit domov?
napríklad ked si zle nasadis reťaz cez kladky, ze to tam sucha o ten vystupok v klietke... komu sa to nestalo aspon raz v živote, ten nema bike ? raz sa mi to podarilo a z domu to mam km dolu kopcom, samozrejme pri prvych zaberoch som to ide identifikoval a domov sa mi nechcelo ist, tak som sockoval pri barakoch nejaku šnúrku, našiel som nejaky elektrikarsky kabel ale tusim sa mi to aj tak nepodarilo rozpojit a musel sa aj tak otocit domov?
Skus nabuduce zobrat imbus, odmontovat kladku, trosku od seba klietku, dat retaz spravne a zase nahodit kladku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to si mi pripomenul toto
alebo mas hi-tech aj funkcny, ale nemas cim rozpojit spojku na retazi
Skus nabuduce zobrat imbus, odmontovat kladku, trosku od seba klietku, dat retaz spravne a zase nahodit kladku.