Zdravím každého . Mam taký mali problém kúpil som kľuky XTR a mam problém ako sprane pritiahnuť ľavú stranu aby som niečo nepoškodil . Za rady a pomoc vopred ďakujem .
Takže tak ja rozumiem tomu ako ktorí komponent a kam ide ja by som potreboval vedieť toto – (1) tu maticu na imbus číslo 8 mam dotiahnuť úplné na doraz
(2) obrázok číslo šesť tu objímku pritiahnem hneď potom a pritiahnem ju na doraz alebo iba vymedzím vôľu a potom zaistím (3) a ten plastovi kruzok tam dam nakoniec
a iba zatiahnem .
doteraz som si myslel, ze som vcelku zrucny, ale mam ten isty problem...
ma niekto skusenost s montazou tychto kluk? nepochopil som vyznam spominanej suciastky a sposob jej montaze...
Takže tak ja rozumiem tomu ako ktorí komponent a kam ide ja by som potreboval vedieť toto – (1) tu maticu na imbus číslo 8 mam dotiahnuť úplné na doraz
(2) obrázok číslo šesť tu objímku pritiahnem hneď potom a pritiahnem ju na doraz alebo iba vymedzím vôľu a potom zaistím (3) a ten plastovi kruzok tam dam nakoniec
a iba zatiahnem .
quasko, dakujem, uz sa trosku vyjasnieva... ten Adjustin nut ma zamedzit voli lavej kluky... toto sa mi nezda, ak ho utiahnem smerom k lozisku, ako tej voli zamedzi... (proste podla mna je ta suciastka tam zbytocne, he he)
ano funkcia dielu 4 z navodu, ako pinonko pise, preco to robia tak zlozito... ma to nejaku funkciu/zmysel, o ktorom neviem?
(btw. ja viem, ze nemusim vzdy vsetko chapat... )
quasko, ale dik aj za video, presvedcil som sa, ze som postupoval spravne, origo navod je omnoho asketickejsi...
na inom servi to bolo spominane takto:
To bude na vymezeni vule. Leva klika je dotazena sroubem na tvrdo k ose tohle je k ni prisroubovano. Dotahnes kliku na doraz a timhle koleckem pomoci spec klice vyladis vuli.
Touto šroubovací podložkou vymezíš stranovou vůli mezi ložiskama a klikama. Kliky Ti nebudou pochodovat do stran.
Rastík je šikovný chalan. Tak už by ste mohli vedzet ako na to. hehe
Máte aj ten špeci klúček k temu? hmmm, hehe
Aj mne sa zdá že Jožo Šimano to XTR trochu zbytočne prekomplikoval, chôpci z Japanu mohli použiť XT systém a hotovo. /No možno by to potom tak n*****o exkluzivitou najvyššej sady. hehe/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
FC-M970
a iba zatiahnem .
ma niekto skusenost s montazou tychto kluk? nepochopil som vyznam spominanej suciastky a sposob jej montaze...
a iba zatiahnem .
dik za rady, (navod som si uz precital...)
priznam sa, ze okrem pukania som zjazdil aj malu pilu... takze nastal cas na vymenu
Kuk sem - http://www.parktool.com/repair/readcalv ... asp?id=157
http://www.youtube.com/watch?v=lKK209JHCzA
ano funkcia dielu 4 z navodu, ako pinonko pise, preco to robia tak zlozito... ma to nejaku funkciu/zmysel, o ktorom neviem?
(btw. ja viem, ze nemusim vzdy vsetko chapat...
quasko, ale dik aj za video, presvedcil som sa, ze som postupoval spravne, origo navod je omnoho asketickejsi...
To bude na vymezeni vule. Leva klika je dotazena sroubem na tvrdo k ose tohle je k ni prisroubovano. Dotahnes kliku na doraz a timhle koleckem pomoci spec klice vyladis vuli.
Touto šroubovací podložkou vymezíš stranovou vůli mezi ložiskama a klikama. Kliky Ti nebudou pochodovat do stran.
Máte aj ten špeci klúček k temu? hmmm, hehe
Aj mne sa zdá že Jožo Šimano to XTR trochu zbytočne prekomplikoval, chôpci z Japanu mohli použiť XT systém a hotovo. /No možno by to potom tak n*****o exkluzivitou najvyššej sady. hehe/