Ale aj ja som podobne riešil. Napísal som na jeden inzerát, nik neodpovedal, potom na druhý, potom som našiel ešte lacnejšie a ten druhý sa ozval, tak som ho zrušil ale ten tretí sa po pár správach neozval tak som tomu druhému písal, že to zoberiem a on už tiež nechcel veľmi komunikovať ale tak som mu napísal, že mu pošlem peniaze na účet a keď príde kuriér tak mu to len dá, že to bude mať skoro bez starosti... Niekedy vznikne nedorozumenie ani nevieš ako...
Dnes som bol upozornený na prispevok od uzivatela DEOR ktorý pojednáva o mojom profile, mene adrese a emaile.
Prosím možného čitateľa aby si nerobil názor na mňa na základe výlevu jedného človeka.
Svoj profil som nemenil , nemazal ani nič podobné.
Od 2009 som tu ako Goldenbora. Od roku 2012 inzerujem. A to že mám v profile reálne sukromné telefónne čislo, reálny email s menom a priezviskom, a ľudí pozývam k sebe domov je ten že nemám úmysel nikoho klamať.
Výmena oleja vo vidlici za 85 e
Zdravím všetkých
Vidím že skúsenosti s podvodníkmi je tu neúrekom, súdiac podľa už vymazaného profilu človeka o ktorom vám chcem podať informáciu som nebol asi jediný z koho sa mu podarilo vytiahnuť nejaké to euríčko do jeho rodinného rozpočtu.
Tento človek nepôsobí dojmom až tak úplne beznádejného žobráka akým v skutočnosti je. asi preto majú ľudia tendenciu mu veriť - vlastným menom: Andrej Hill.
Pôsobil tu pod prezývkou a.ndrejko - jeho profil je už vymazaný ( neviem či sa o to postaral admin alebo on sám po mojom sľube ktorý som mu dal ) že jeho aktivity zverejním.
No jeho email <[email protected]>
A adresa bydliska sa nebude dať vymazať / zmeniť až tak ľahko :
900 25 Chorvátsky Grob-Čierna Voda
Tento človek koná nasledovným spôsobom :
Najprv si získa vašu dôveru aby vám mohol ponúknuť nejaký servis
Ktorý odflákne alebo po prípade vôbec neurobí - následne vám zaúčtuje plnú sumu tohto (servisu) - oj_bu .
Keď má váš komponent ktorý akože servisoval zväčša nechcete on prísť a preto mu väčšinou sumu zaplatíte v dobej viere ,že sa je to celkom seriózny človek - na aj vlastne auto, dom, ženu a deti - viete k de býva a ak ten servis nebude ok. bude neisť zodpovednosť za svoju prácu. A urobí veci správne tak ako to mal spravit povodne.
Nie je tomu tak je to proste čurák .
Aby som bol konkrétny :
Dal som mu urobiť bežný servis na Vidlici FOX R34
On dolial olej ktorý bol vytečený kvôli únave materiálu ( tesnenie ) na stierakoch - on stieraky nevymenil.
Za výmenu oleja si zaúčtoval 85 Eur
Čo je suma ktorú odnáša plný servis tejto vidlice - samozrejme s výmenou gufer a všetkého čo k tomu patrí.
Keď som na neho naliehal aby svoju robotu opravil - dokončil vysmial ma a ponúkol mi jeho "riesenie"
Ktoré spočívalo v tom že si kúpim sám na vlastne náklady diely a on my ich zhovievavo akože zadarmo vymení
Aby neboli moje tvrdenia iba tvrdenia prikladám aj zopár PrtScr s mojej komunikácie sním.
Ospravedlňujem sa uviedol som nesprávny nickname ( okamžite to dávam do poriadku ) - nekomunikoval som s Andrejom Hillom cez Mtbiker ale cez WhatsApp a emailom a tento email používa člen s nicknamom Goldenbora.
Reaguješ na takmer rok starý príspevok
tak poprosíme Deor nech sa vyjadrí
Dnes som bol upozornený na prispevok od uzivatela DEOR ktorý pojednáva o mojom profile, mene adrese a emaile.
Prosím možného čitateľa aby si nerobil názor na mňa na základe výlevu jedného človeka.
Od 2009 som tu ako Goldenbora. Od roku 2012 inzerujem. A to že mám v profile reálne sukromné telefónne čislo, reálny email s menom a priezviskom, a ľudí pozývam k sebe domov je ten že nemám úmysel nikoho klamať.
ďakujem
Ďakujem používateľovi Srsen za možnosť vyjadriť sa k tomuto komentáru od dotyčného šuplikanta pod nikom Goldenbora.
Ak sa niekomu z možných čitateľov zdá že bol príspevok moc emotívny a postrehol v ňom nejaké nemiestne výlevy taktiež ho prosím aby tento článok vôbec nebral do úvahy.
No ak čitateľ v mojom príspevku postrehol zasadne fakty a tvrdenia ktoré podvodník Goldenbora - vlastným menom Andrej Hill nijakým spôsobom nedementoval nevysvetlil ani neobhájil - ( pretože sú pravdivé )
tak do poručujem aby si čitateľ vytvoril vlastný obraz na základe faktov.
To že poznám jeho fyzickú adresu , telefónne číslo a ostatne fakty ktoré som uviedol hneď v úvode je pravdivé tvrdenie presne tak ako to že tieto aspekty nemenia nič na tom že jednanie ktorého sa dopúšťa je podvodne.
A jediné čoho je schopný je bagatelizovanie faktov - ignorancia skutočností a zosmiešňovanie čim potvrdzuje presne to čo som v pôvodnom príspevku napísal : ako ma vysmial keď som žiadal od neho nápravu nevýkonného servisu.
V podstate som sa z tej obhajoby dozvedel, že profil je pravdivý a dávno založený, aj telefónne číslo aj pozvanie domov s prevzatím dielu na opravu....To všetko je 100 bodov....Jediné - to podstatné som sa vo vysvetlení nedočítal, že kde nastal problém??....bolo spomenuté, že sa vymenil vo vidle olej za 85 eur...To je extrémne prestrelená suma, lebo výmena oleja vo vidle je elementárna práca na 20min., z toho najviac trvá čistenie vidly od starého oleja.....očakával som obhajobu, že v cene boli aj guferá, sada tesnení vzduchového piestu..guferá nie základné, ale nejaké prémiové a vtedy cena bez práce na tlmiacej patróne je vcelku adekvátna - vyššia, ale dá sa.....ale takéto poznatky vysvetlenie neobsahovalo ..teda skúsme ešte opravu vysvetlenia
Nuz, chcel som sa vyhnut zdlhavym spravam ale tak nech sa paci :
Martin so mnou riesil mnoho veci. Od monetoveho kluca, cez kluky, ich napasovanie na jeho ram aj problem s vidlicou.
Ale ked som nespokojny poviem iba to co je zle. Samozrejme. Ateda problemova vidlica :
Popis zavady ; vidlica zanechava kruzky na lavej nohe a straca tlak.
Ked sa tlak so vzduchovej komory dostave do spodnych noh, moze to sposobovat ze mazaci olej je neumerne vysokym tlakom pretlaceny von cez prachovku.
Tak ako pisem som to vysvetlil Martinovi ked bol u mna. A teda som mu povedal ze najprv opravime vzduchovu komoru a uvidime, ci treba vymenit aj prachovky.
Odsuhlasene Martinom. Kupil som sadu na vzduchove komory z mtbiker. Otvoril , vycistil, vymenil tesnenia, vymenil vsetky oleje, zlozil. Vidlica drzala tlak vzduchu.
Martinovi som stanovil cenu, ktoru akceptoval a zaplatil.
Cca 5 mesiacov po prevzati vidlice mi vola Martin slovami ktore ma vo zvyku pouzivat, ze vidlicu nejazdil ani raz a ze tecie. A ze chce aby som mu kupil a vymenil prachovky.
Komunikoval som s nim dovtedy kym v nezacal pouzivat vyhrazky na mna a moju rodinu.
Myslel som si, že sa bude jednať o problém so vzduchovou časťou a že sa zrejme nejednalo o obyčajnú výmenu oleja za 85 eur. Samozrejme tesnenia air shaftu už niečo stoja a je s tým ďalšia práca...pri tejto oprave prečo sa preventívne nevymenili aj hlavné prachovky, keď už bol takýto problém? Alebo to tiež nie je úplne pravda? ...a nebola tá cena potom výsledná aj s tou prácou na momentových dotiahnutiach a kľukách a ešte iných prácach? Niekedy sa z 85 eur čo môže byť veľa zrazu stane 85 eur čo je zrazu vzhľadom na rozsah prác nakoniec aj málo 😉😉
LMS.. chod riesit Kaufland, Lidl Billu lebo kupili tovar za mensiu sumu nez ho predavaju.. tym padom su smelinari
vies staci sa pozriet aj do tvojej hoistorie co si kedy kde predaval a mpochybujem ze si tolko cestakov za taky kratky cas zjazdil
jaj slovaci..keby sa kazdy v tomto state staral o seba pozeral do vlastneho hrnca a nie riesil kto co kupi za kolko a za kolko preda... je to len jeho sikovnost ze najde kupca aj zy vysiu cenu...
Kaufland, lidl, billa... to su firmy, ktore predavaju tovar v svojich vlastnych predajniach, ktore samy vybudovali. Narozdiel od nich si ty bol iba parazit, ktory nepredaval vo vlastnom, ale cudzom krame (mtbiker) napriek tomu, ze on si to nezela, co jasne uvadza v svojich podmienkach.
Nakoniec to vyzerá tak, že som asi zabudol uviesť že Andrej mi vlastne predal celí môj bicykel za 85 eur.
A tým pádom by som mu mal asi doplatiť zvyšných 1825 - pri čom som sa za to začal vyhrážať jeho rodine.
Ma toto podľa niekoho kto tuto tému číta nejakú logiku ?
Ak náhodou áno naozaj ľutujem že som sem niečo napísal.
No v prípade ak si to prečíta niekto koho ešte neopustil zdravý rozum môže ho aj použiť a vyvodiť si vlastný zaver.
K ďalším tvrdeniam ktoré tu padli sa veľmi rad a ochotne vyjadrím:
Martin so mnou riesil mnoho veci. Od monetoveho kluca, cez kluky, ich napasovanie na jeho ram aj problem s vidlicou.
Áno presne tieto 3 veci sme riešili počas cca 3 týždňov za ktoré som mal tu česť spoznať Andeja Hilla.
Za kľuky SAINT Andrej dostal zaplatene 120 Eur + moje kľuky XT FC-M8000 ktoré mali síce poškodenú os ale boli na nich oba prevodníky z čoho hlavný bol novy ktorý som kúpil v tu sezónu cez tento web za 50 Eur
Za momentoví kľúč značky Jonnesway ktorý mal na pohlaď asi 15 rokov ( pretože ten model sa už ani nevyrába ) sa nehanbil Andrej vypýtať zaň 94 Eur - Pri čom som mu poslal odkaz na českého predajcu ktorý predáva novy momentový kľuč od toho istého výrobcu z väčšmi rozsahom momentu za 64 Eur s DPH.
Čiže kľuč som mu vrátil pri preberaní vidlice.
A tento nezmyselný popis závady je tak stupidné klamstvo ako celí pán Hill :
Popis závady ; vidlica zanecháva kruzky na lavej nohe a straca tlak.
Jedna veta v ktorej sú 3 klamstva to je snáď aj jeho rekord.
1. Vidlica nezanechávala žiadne krúžky.
2. Vidlica nikdy nestrácala ani nestráca tlak.
3. Skutočný dôvod servisu bol že pri skladovaní bicykla vo vertikálnej polohe vytiekol olej zo spodnej komory.
Vidlica fungovala vždy bezproblémovo aj pri absencii oleja v spodnej komore.
Na jej chod to nemalo takmer žiadni vplyv.
Čiže bod 3. bol jedinou zavadou ktorú som mu dal opraviť - a olej doplniť.
Gufera nevymenil - zavadu neodstránil .
Vidlica - slzila okamžite ako mi ju doniesol ( Vytečení olej mu nechal mláku v kufri auta. )
V momente keď mi ju podával odôvodnil danú skutočnosť slovami: " To si iba trochu cvrkla pretože som tam dolial trochu viacej oleja."
Čiže bolo nad slnko jasne že o tom vedel.
Aj preto som ešte v tom čase veril v nejakú úroveň a sebareflexiu z jeho strany - čiže aj záruku vzťahujúcu sa na jeho prácu.
Bohužiaľ bol to omyl - ako je z tejto diskusie zrejme.
A keďže som sa v danom čase zaoberal stavbou domu logicky mi na bicykel ani na podvodníka čas nevychádzal no vždy keď som bol v sklade kde mam uložený bicykel videl som že olej vyteká presne tak isto ako vytekal pred údajným servisom.
Z toho logicky vyplýva že neurobil nič z toho čo bolo potrebne aby jedinú závadu ktorá na vidlici bola opravil.
No a to posledné špinavé klamstvo na moju osobu ohľadom nejakého čo i len spomenutia jeho rodiny.
Tak to už je hádam aj pod tvoju úroveň Andrej.
A ak náhodou nie je tak je to veľmi úbohá rovina obvinenia na základe - ničoho = tvrdenia sprostého podvodníka ku ktorej sa nemám potrebu ani vyjadrovať.
No ak ma chceš s týmto tvrdením konfrontovať tak kedykoľvek som ti k dispozícii - tak isto vieš kde bývam.
no cinske kluky, kosiky, kolesa na nabojoch Novatec, ochranna nalepka na rame proti spadnutiu retaze na zadnej stavbe je len nastrek, nie hlinikova nalepka. Navyse pozri pod kosikom ma napis Made in Italy. To ziadne Pino nema a to z jednoducheho dovodu, lebo sa tie ramy v IT nevyrabaju. Navyse cena 1800€... ani ram by si nekupil za 2,5 nasobok. Pripadne pozri aj toto: https://www.targetcomposites.co.uk/post/pinarello-f10-spotting-a-fake
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Ospravedlňujem sa ale nevedel som ze je potrebné uviesť v inzeráte Replika. Nebránim sa tomu a ani to nepopieram nakoniec cena tomu odpovedá. Ale označiť ma za podvodníka a smelinara je pán Rihay trochu moc. Ale ja Vám prajem hlavne pevné zdravie, dobré rodinné vzťahy,sviatky plné pohody a pokoja s celou novou rodinou.
drapik a ako nazvat cloveka predavajuceho napodobeninu, ktoru vedome oznaci ako Pinarello F10 a zamlci, ze to Pinarello nie je? Poznas nebodaj priznacnejsie pomenovanie ako podvodnik? Mne este napada podvodnik a klamar. Presnejsie, nie?
Ospravedlňujem sa ale nevedel som ze je potrebné uviesť v inzeráte Replika. Nebránim sa tomu a ani to nepopieram nakoniec cena tomu odpovedá. Ale označiť ma za podvodníka a smelinara je pán Rihay trochu moc. Ale ja Vám prajem hlavne pevné zdravie, dobré rodinné vzťahy,sviatky plné pohody a pokoja s celou novou rodinou.
Este si dovolim zadrapnut do drapik a spytat sa, prečo namiesto sklapnutia a pokory utoci, konkretne toto na zaver 'pokoja s celou novou rodinou.' mame chapat ako?
Este si dovolim zadrapnut do drapik a spytat sa, prečo namiesto sklapnutia a pokory utoci, konkretne toto na zaver 'pokoja s celou novou rodinou.' mame chapat ako?
No mna by to tiez zaujimalo ten zaver, ale prianie pekne dakujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ďakujem
Zdravím všetkých
Vidím že skúsenosti s podvodníkmi je tu neúrekom, súdiac podľa už vymazaného profilu človeka o ktorom vám chcem podať informáciu som nebol asi jediný z koho sa mu podarilo vytiahnuť nejaké to euríčko do jeho rodinného rozpočtu.
Tento človek nepôsobí dojmom až tak úplne beznádejného žobráka akým v skutočnosti je. asi preto majú ľudia tendenciu mu veriť - vlastným menom: Andrej Hill.
Pôsobil tu pod prezývkou a.ndrejko - jeho profil je už vymazaný ( neviem či sa o to postaral admin alebo on sám po mojom sľube ktorý som mu dal ) že jeho aktivity zverejním.
No jeho email <[email protected]>
A adresa bydliska sa nebude dať vymazať / zmeniť až tak ľahko
900 25 Chorvátsky Grob-Čierna Voda
Tento človek koná nasledovným spôsobom :
Najprv si získa vašu dôveru aby vám mohol ponúknuť nejaký servis
Ktorý odflákne alebo po prípade vôbec neurobí - následne vám zaúčtuje plnú sumu tohto (servisu) - oj_bu .
Keď má váš komponent ktorý akože servisoval zväčša nechcete on prísť a preto mu väčšinou sumu zaplatíte v dobej viere ,že sa je to celkom seriózny človek - na aj vlastne auto, dom, ženu a deti - viete k de býva a ak ten servis nebude ok. bude neisť zodpovednosť za svoju prácu. A urobí veci správne tak ako to mal spravit povodne.
Nie je tomu tak je to proste čurák .
Aby som bol konkrétny :
Dal som mu urobiť bežný servis na Vidlici FOX R34
On dolial olej ktorý bol vytečený kvôli únave materiálu ( tesnenie ) na stierakoch - on stieraky nevymenil.
Za výmenu oleja si zaúčtoval 85 Eur
Čo je suma ktorú odnáša plný servis tejto vidlice - samozrejme s výmenou gufer a všetkého čo k tomu patrí.
Keď som na neho naliehal aby svoju robotu opravil - dokončil vysmial ma a ponúkol mi jeho "riesenie"
Ktoré spočívalo v tom že si kúpim sám na vlastne náklady diely a on my ich zhovievavo akože zadarmo vymení
Aby neboli moje tvrdenia iba tvrdenia prikladám aj zopár PrtScr s mojej komunikácie sním.
Reaguješ na takmer rok starý príspevok
tak poprosíme Deor nech sa vyjadrí
Keď pozriem ostatné inzeráty, tak asi trosku viac bicyklov nesadlo ?
ďakujem
Ďakujem používateľovi Srsen za možnosť vyjadriť sa k tomuto komentáru od dotyčného šuplikanta pod nikom Goldenbora.
Ak sa niekomu z možných čitateľov zdá že bol príspevok moc emotívny a postrehol v ňom nejaké nemiestne výlevy taktiež ho prosím aby tento článok vôbec nebral do úvahy.
No ak čitateľ v mojom príspevku postrehol zasadne fakty a tvrdenia ktoré podvodník Goldenbora - vlastným menom Andrej Hill nijakým spôsobom nedementoval nevysvetlil ani neobhájil - ( pretože sú pravdivé )
tak do poručujem aby si čitateľ vytvoril vlastný obraz na základe faktov.
To že poznám jeho fyzickú adresu , telefónne číslo a ostatne fakty ktoré som uviedol hneď v úvode je pravdivé tvrdenie presne tak ako to že tieto aspekty nemenia nič na tom že jednanie ktorého sa dopúšťa je podvodne.
A jediné čoho je schopný je bagatelizovanie faktov - ignorancia skutočností a zosmiešňovanie čim potvrdzuje presne to čo som v pôvodnom príspevku napísal : ako ma vysmial keď som žiadal od neho nápravu nevýkonného servisu.
Ale ked som nespokojny poviem iba to co je zle. Samozrejme. Ateda problemova vidlica :
Popis zavady ; vidlica zanechava kruzky na lavej nohe a straca tlak.
Ked sa tlak so vzduchovej komory dostave do spodnych noh, moze to sposobovat ze mazaci olej je neumerne vysokym tlakom pretlaceny von cez prachovku.
Tak ako pisem som to vysvetlil Martinovi ked bol u mna. A teda som mu povedal ze najprv opravime vzduchovu komoru a uvidime, ci treba vymenit aj prachovky.
Odsuhlasene Martinom. Kupil som sadu na vzduchove komory z mtbiker. Otvoril , vycistil, vymenil tesnenia, vymenil vsetky oleje, zlozil. Vidlica drzala tlak vzduchu.
Martinovi som stanovil cenu, ktoru akceptoval a zaplatil.
Cca 5 mesiacov po prevzati vidlice mi vola Martin slovami ktore ma vo zvyku pouzivat, ze vidlicu nejazdil ani raz a ze tecie. A ze chce aby som mu kupil a vymenil prachovky.
Komunikoval som s nim dovtedy kym v nezacal pouzivat vyhrazky na mna a moju rodinu.
Pisem fakty. Neurazam.
vies staci sa pozriet aj do tvojej hoistorie co si kedy kde predaval a mpochybujem ze si tolko cestakov za taky kratky cas zjazdil
jaj slovaci..keby sa kazdy v tomto state staral o seba pozeral do vlastneho hrnca a nie riesil kto co kupi za kolko a za kolko preda... je to len jeho sikovnost ze najde kupca aj zy vysiu cenu...
Kaufland, lidl, billa... to su firmy, ktore predavaju tovar v svojich vlastnych predajniach, ktore samy vybudovali. Narozdiel od nich si ty bol iba parazit, ktory nepredaval vo vlastnom, ale cudzom krame (mtbiker) napriek tomu, ze on si to nezela, co jasne uvadza v svojich podmienkach.
A tým pádom by som mu mal asi doplatiť zvyšných 1825 - pri čom som sa za to začal vyhrážať jeho rodine.
Ma toto podľa niekoho kto tuto tému číta nejakú logiku ?
Ak náhodou áno naozaj ľutujem že som sem niečo napísal.
No v prípade ak si to prečíta niekto koho ešte neopustil zdravý rozum môže ho aj použiť a vyvodiť si vlastný zaver.
K ďalším tvrdeniam ktoré tu padli sa veľmi rad a ochotne vyjadrím:
Áno presne tieto 3 veci sme riešili počas cca 3 týždňov za ktoré som mal tu česť spoznať Andeja Hilla.
Za kľuky SAINT Andrej dostal zaplatene 120 Eur + moje kľuky XT FC-M8000 ktoré mali síce poškodenú os ale boli na nich oba prevodníky z čoho hlavný bol novy ktorý som kúpil v tu sezónu cez tento web za 50 Eur
Za momentoví kľúč značky Jonnesway ktorý mal na pohlaď asi 15 rokov ( pretože ten model sa už ani nevyrába ) sa nehanbil Andrej vypýtať zaň 94 Eur - Pri čom som mu poslal odkaz na českého predajcu ktorý predáva novy momentový kľuč od toho istého výrobcu z väčšmi rozsahom momentu za 64 Eur s DPH.
Čiže kľuč som mu vrátil pri preberaní vidlice.
A tento nezmyselný popis závady je tak stupidné klamstvo ako celí pán Hill :
Popis závady ; vidlica zanecháva kruzky na lavej nohe a straca tlak.
Jedna veta v ktorej sú 3 klamstva to je snáď aj jeho rekord.
1. Vidlica nezanechávala žiadne krúžky.
2. Vidlica nikdy nestrácala ani nestráca tlak.
3. Skutočný dôvod servisu bol že pri skladovaní bicykla vo vertikálnej polohe vytiekol olej zo spodnej komory.
Vidlica fungovala vždy bezproblémovo aj pri absencii oleja v spodnej komore.
Na jej chod to nemalo takmer žiadni vplyv.
Čiže bod 3. bol jedinou zavadou ktorú som mu dal opraviť - a olej doplniť.
Gufera nevymenil - zavadu neodstránil .
Vidlica - slzila okamžite ako mi ju doniesol ( Vytečení olej mu nechal mláku v kufri auta. )
V momente keď mi ju podával odôvodnil danú skutočnosť slovami: " To si iba trochu cvrkla pretože som tam dolial trochu viacej oleja."
Čiže bolo nad slnko jasne že o tom vedel.
Aj preto som ešte v tom čase veril v nejakú úroveň a sebareflexiu z jeho strany - čiže aj záruku vzťahujúcu sa na jeho prácu.
Bohužiaľ bol to omyl - ako je z tejto diskusie zrejme.
A keďže som sa v danom čase zaoberal stavbou domu logicky mi na bicykel ani na podvodníka čas nevychádzal no vždy keď som bol v sklade kde mam uložený bicykel videl som že olej vyteká presne tak isto ako vytekal pred údajným servisom.
Z toho logicky vyplýva že neurobil nič z toho čo bolo potrebne aby jedinú závadu ktorá na vidlici bola opravil.
No a to posledné špinavé klamstvo na moju osobu ohľadom nejakého čo i len spomenutia jeho rodiny.
Tak to už je hádam aj pod tvoju úroveň Andrej.
A ak náhodou nie je tak je to veľmi úbohá rovina obvinenia na základe - ničoho = tvrdenia sprostého podvodníka ku ktorej sa nemám potrebu ani vyjadrovať.
No ak ma chceš s týmto tvrdením konfrontovať tak kedykoľvek som ti k dispozícii - tak isto vieš kde bývam.
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle/cestne-bicykle/4519029/pinarello-f10.html
https://www.lewik.org/term/1284/porusovanie-prav-k-ochrannej-znamke-oznaceniu-povodu-vyrobku-a-obchodnemu-menu-trestny-zakon/
No mna by to tiez zaujimalo ten zaver, ale prianie pekne dakujem.