uvažujem nad TS,...mam xc,a pri prudších zjazdoch mám tendenciu si dávať sedlovku dolu,kvôli lepšej stabilite zad.kolesa....preto uvažujem o kúpe TS...ak má niekto skusenosti (+ aj -)..napíšte či má vyznam takáto investícia....ak hej tak aký tip sedlovky je idealny...dik moc
Ahojte, da su pokombinovat teleskop s packou uplne inej znacky? Princip je pri lanku stale rovnaky? Ide mi konkretne o CB sedlovku + Giant packu, aby nezavadzala pri packe na vidlicu.
Princíp je v podstate rovnaký. Bude ti to fungovať. Kamošovi som montoval CrankBrothers sedlovku + páčku Brand-X, ktorá vyzerá skoro rovnako ako táto Giant.
Mal som starsiu generaciu prerobenu na teleskopku (ten zamok som uplne vybral, cize sa to nevedelo zamknut), ale mala dost maly tah, takze to bolo narocne.
Tak objednal som aj s packou no este mam otazku ako riesite medzeru...povodne som tam mal hlinnikovu koncovku bowdenu a v rame islo uz len samotne lanko no teraz pri teleskopke pojde bowden az po sedlovku a teda ako vymedzit medzeru...ci len jednoducho omotat izolackou alebo pouzit ochranu ramu?
Ludkovia prosim Vas nemate nejaky navod ako namontovat teleskopku na gravel s grx800 sadou? Mam len jednoplacku a lava paka radenia je len na brzdenie, neciete jak to urobit aby sa z nej stala packa teleskopky? Ak to teda ide dakujem
Máte niekto skúsenosť/odporúčanie ktorú sedlovku vybrať? "CrankBrothers Highline 7" alebo "OneUp Dropper post V2" Chcel by som cca 125mm, priemer 31.6mm.
Prosím Vás ľudkovia nemáte tip na sedlovku so 170mm zdvihom s čo najkratšou tou spodnou časťou čo sa zasúva do rámu? aktuálne mám https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/sedlovky/teleskopicke/kind-shock-rage-i-170-mm-316-mm-sedlovka-.html a potreboval by som ju o cca 4-5mm viac zasunut do rámu aby to bol ideálny poosed ale v ráme je doraz a už ju viac nezasuniem.. Mám CTM Switch a tam ide tlmič popod sedlovú rurku a je tam málo miesta. 140mm sedlovka čo tam bola povodne je mi dosť málo (nevedel som že robia ja taký rozmer, ale to som nameral na piestnici). Na Kona Process mám napríklad sedlovku 190mm a to je paráda, len to je úplne inak riešený rám a tú spodnú časť bolo kam zasunuť.... Možno to vyzerá že vymýšľam ale , jedna vec je, že v zjazde som už mal občas sedlo na bruchu a druha vec je ta "radosť "vyhrabať sa na fulla so 155mm zdihom zadnej stavby ked nejde viac zasunuť sedlo dole... ďakujem Vám
Pozri prave spominanu OneUp V2. Maju 180mm ktora sa da skratit na 160-170 pinmi. Ak udaje o KS neklamu, tak je aj 180mm verzia o 15mm kratsia ako KS.
@mfilip aku mas velkost ramu? myslim ze pointa je v tom ci je 125 dost. Je to v pohode pre mensich jazdcov, pripadne ak nechces riesit ass saver v kolese pri mensich ramoch
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
IN ORDER TO GET THESE PRICES, please use the code: RCZTAF5 the area "Discount Codes", click "Apply Coupon" before order validation.
Offer available until thursday 16th february 2023 at midnight (CET)
https://www.rczbikeshop.com/en_ue/fox-racing-shox-seatpost-transfer-performance-elite-30-9x406mm-travel-125mm-13818.html
Kind Shock Rage-i teleskopická sedlovka, Ø-31.6 mm, 495 mm/170 mm
179 €
@mfilip aku mas velkost ramu? myslim ze pointa je v tom ci je 125 dost. Je to v pohode pre mensich jazdcov, pripadne ak nechces riesit ass saver v kolese pri mensich ramoch