niektori ebikeri oznacuju ...ale vsak vies ako sa do hory vola....,kazdy potom brani svoje a dokazuje ze on ma to "lepsie" ,lenze vzdy je to nieco za nieco ,len osobne preferencie o tom to je...
Veď jasné. Tu na fóre je to iné. Zle sa niektoré veci píšu a zle chápu. Osobne by veľa vecí vyznelo inak a ešte by sa aj veľa piva asi vypilo
V každom prípade je to téma, kde to treba brať hlavne ako srandu A pokiaľ je to slušná diskusia, tak vzájomné doťahovanie sa je v poriadku si myslím
Neber to tak vážne PINY. Moje príspevky sú ako nadhadzovanie loptičky v "bejzbale". Na prvý pohľad to vyzerá, že chcem trafiť chlapíka s pálkou a ublížiť mu svojim názorom, ale v skutočnosti mu len nadhadzujem, aby sa tam nenudil a niečo dobré do témy odpálil... Chcel som z vás dostať nejaké hejty na nás ebikerov.
Prekvapivo, teda až na pár výnimiek čo prechádzajú do osobných urážok, ste skupinka pohoďákov čo neberú túto tému až tak seriózne a osobne ... a to je skvelé
Poznám svoje schopnosti a nerád by som PINY zahanbil na spoločnom 100km výlete. Bola by to pre ňu hanba, stále na ebikerov niekde čakať. Nestranný pozorovateľ by si myslel, že nevládze a musí často oddychovať A nehovorím ako by jej to pokazilo rytmus šlapania a priemerku na Strave.... Ale inak by takáto hybridná akcia mohla byť zaujímavá. Ako votrelec vs predátor ...
Základom je jazdiť, čo najviac a hlavne s radosťou. Ako a kde je jedno. Každý si čistíme hlavu trochu odlišným spôsobom. A tak to je správne. Keď to funguje, tak nieje o čom. Najlepšie je mať ebike preto, že ho chceš mať. Vtedy je všetko ostatné nepodstatné ...
PS: a ešte jedna povinná výbava ebikera... viď foto... Kým sa posilní ebiker s gulášom z termosky, tak sa občerství aj elektrický koník ...
Veď nech jazdia Je to ich vec. Ebikeri nás tu označujú pomaly za fašistov, ten kto nemá ebike, vraj nemá rozum a podobne Prirovnania výdrže v sexe u biobajkerov a ebikerov je tiež moc A je toho veľa. My len argumentujeme, že zdravý človek nepotrebuje ebike, častokrát ani chorý. Nech si jazdí, kto chce na ebiku, ale nech nikto netvrdí, že je to pravá cyklista a že ebike je lepší. To je všetko.
A všetkým je jasné, že aj niektorí profi cyklisti využívajú ebike To je ale úplne niečo iné.
"Pravá cyklistika" tak tým sa tu ohana ebiker??
No možná mi to ušlo, lebo osobne tým fakt netrpim??.
A utešujem sa tým, že ma za cyklistu vďaka mojej veľkej riti nik považovať hádam nebude ani na Fuňáku?.
A tie prirovnania vydrže ????, to bude ta strata nadhľadu ebabetistov?.
A utešujem sa tým, že ma za cyklistu vďaka mojej veľkej riti nik považovať hádam nebude ani na Fuňáku?.
U teba nie je problém, veľkej rite ale že jazdíš na nejakom hybride ovešanom tak kabelkami, že zpod nich ani rám nevidno. A k tomu blatníčky, nosič, určite aj nejaký zvoneček by sa našiel. To ťa hlavne vyautuváva!
Tú elektrocentrálu naložíme PINY na bike za účelom kompenzácie hmotnosti. 14,6 kg+5litrov benzínu. Vpohode nabije 3x aj 3 ebiky. Takže navrhujem trip 200km. Nejakú pohodovú zmiešanú trasu. Napríklad Poprad-Brezno ... https://sk.mapy.cz/s/kufumofocu
U teba nie je problém, veľkej rite ale že jazdíš na nejakom hybride ovešanom tak kabelkami, že zpod nich ani rám nevidno. A k tomu blatníčky, nosič, určite aj nejaký zvoneček by sa našiel. To ťa hlavne vyautuváva!
To vyautovanie som už oplakal,a naučí sa s tým žiť.
Fázu strihania pripadne demontaže blatníkov už mám tiež za sebou,a tomu čaru kabeliek prídeš aj ty časom na chuť?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V každom prípade je to téma, kde to treba brať hlavne ako srandu
Prekvapivo, teda až na pár výnimiek čo prechádzajú do osobných urážok, ste skupinka pohoďákov čo neberú túto tému až tak seriózne a osobne ... a to je skvelé
Poznám svoje schopnosti a nerád by som PINY zahanbil na spoločnom 100km výlete. Bola by to pre ňu hanba, stále na ebikerov niekde čakať.
Základom je jazdiť, čo najviac a hlavne s radosťou. Ako a kde je jedno. Každý si čistíme hlavu trochu odlišným spôsobom. A tak to je správne. Keď to funguje, tak nieje o čom. Najlepšie je mať ebike preto, že ho chceš mať. Vtedy je všetko ostatné nepodstatné ...
PS: a ešte jedna povinná výbava ebikera... viď foto... Kým sa posilní ebiker s gulášom z termosky, tak sa občerství aj elektrický koník ...
A všetkým je jasné, že aj niektorí profi cyklisti využívajú ebike
A k tomu ebiku aj kapsy na termosky si priobjednaj.Nema to každý v základe.
A rizky už sú pasé,tuto sezónu letí sójový bôčik ?
A neboj nič, Laci ide na výjazd s nami
No básnik tým myslel,že kľudne pôjde na tej ťažkej krave bez baterky...
yup. tušil som, že prví "zradia" práve tí, ktorých to mimo gravitáciu aj tak nikdy moc nebavilo
uz je to prichystane.
To vyautovanie som už oplakal,a naučí sa s tým žiť.
Fázu strihania pripadne demontaže blatníkov už mám tiež za sebou,a tomu čaru kabeliek prídeš aj ty časom na chuť?
To akože mám ísť bývať k tebe do tej izby?