Lokalizácia
Formulár sa odosiela
1× urcite nie. Pathlite sa mi pacil ale 8, ten bol 2x. Popozeram tie shopy cez weekend. Dobre vediet ze b-d je v pohode shop. 65 netusim co je. Xt brzdy neviem naco, ale su tam :) . Kazdopadne Radon vs Ctm 4 stark je rozdiel len 150eur a ten Radon vyzera zaujimavejsie. Radon ma naj kolesa a brzdy. V kolesach sa az tak nevyznam. Ale povedal by som ze ten cube nature SL je na to este mozno este o trochu lepsie ako Radon. Ma naboje Xt, lepsiu retaz aj kazetu. Na 178 vysku asi 52 velkost. Skoda ze sa nedaju odskusat oba..Musim sa v tom pohrabat este a zvazit pre a proti + a -.
Zobraziť komentár 02.02.2023 - 20:40:26
00
arrow_leftelpha napísal:
Rockshox Paragon Gold vs Suntour NCX velmi nie je suboj, Rockshox vyhrava, pri ostatnych komponentoch nebudes citit rozdiel

Mal som obe a ziaden priepastny rozdiel tam teda nebol. Paragon bol akurat o cosi lahsi ale zas vydaval neprijemne hrkotave zvuky pri prejazde urcitych nerovnosti. Co som si zistoval, je to vraj prirodzeny prejav tej vidlice kedze vnutri je akysi volne sa pohybujuci piestik ci co. Za mna bola Paragonka mierne sklamanie teda hlavne ked si clovek vezme ze stala 185 eur kde za NCX som dal len 70 na bike-discount.
Zobraziť komentár 03.02.2023 - 10:41:45
00
Magor som z tych velkosti... Merida crossway bola 48. Ja som 178,nohy 81cm, najazdil som na nej 12tis km cca. A chcelo by to zrejme o chlp viac. Nebude ale scart 52 uz velky ? Tvrdia , ze nie , ale nie som si vobec isty a objednat to z DE...Nechcem riesit vracanie spat a pod..
Zobraziť komentár 01.03.2023 - 19:43:56
00
Hajtrak Ved posed si vies lahko a lacno upravit posunom sedla alebo kupou kratsieho/dlhsieho predstavca. Co riesis prosim ta...
Zobraziť komentár 02.03.2023 - 16:10:47
00
Ano viem. Len som sa chcel uistit ze velkost 52 bude na moje rozmery ok... 178/81 cm..Popripade bez vymeny predstavca a len posunutim sedadla...Cize riesim velkost ramu aby bol na moje parametre cim najoptimalnejsi...To je cele..
Zobraziť komentár 02.03.2023 - 17:18:25
00
keyboard_arrow_up