Canyon ti nedava na vyber. S-ko ma 90 mm predstavec, M-ko uz 100 mm. Ak by si chcel dlhsi na S-ku, musis si ho kupit, ale je integrovany s riaditkami ta cena je cca 300€. Mam 179 cm a mam tak isto S-ko, len ja mam kratke nohy (inseam len 80 cm)
Odveci ale tiež som "krátkonohý", bike prispôsobiť je hračka oproti tomu ako kúpiť dobré gate , všetky značky sú na shenách o 2-3 dlhšie akoby som chcel. Našiel si krátke kraťasy? Ja už mám vyskúšané snáď všetky okrem casteli.
Som sa zlakol ze som len ja taky kratkonozec Tiez pri vyske 178cm, 79cm inseam. Canyon Endurace velkost S. Len canyon ma tieto cestaky posunute smerom dole, cize je to v podstate Mko, lebo predtym som mal Kuotu Mko.
Včera som bol v jednej košickej predajni špecializujúcej sa na Trek. Pán za pultom mi nadšene vysvetlil, že majú Emondu presne na mojich 172cm, krásna modro-modrá 54ka model 2022, cenu ponúkol ešte krajšiu. Dobrý prístup, vysvetlil, prehodili sa slová, nastavil sedadlo.. Hovorím mu, že mám krátke nohy, vraj pánova manželka ma 168-169 a sedí jej skvelo. Nasadol som a pedál ďaleko. Dal sedlo úplne dole, a aj tak nič. Mojich 77 inseam ho presvedčilo že treba 52 objednať, no už by to bol model 23 a +1000evier slovenských navyše. Ak chce niekto Emondu základnú SL5 v celkom OK cene, treba skočit do Chrisbbery
Odveci ale tiež som "krátkonohý", bike prispôsobiť je hračka oproti tomu ako kúpiť dobré gate , všetky značky sú na shenách o 2-3 dlhšie akoby som chcel. Našiel si krátke kraťasy? Ja už mám vyskúšané snáď všetky okrem casteli.
Dlzka kratasov ma velmi nezaujima, centimeter dva hore dole, pre mna je dolezita aka je vlozka. Pouzivam Sportful a slovensky TOP (teamove oblecenie)
Viem o čom hovorím, tiež mám pomerne krátke nohy na svoju výšku rovnako ako jurant a kupujem iné veľkosti bicyklov ako by mi doporučili v obchode, alebo podľa tabuliek.
AnitaCok, ďakujem za linky a objasnenie. Tak potom tu “fantáziu” beriem spat. Opäť som o niečo múdrejší, nevedel som že Trek to ma takto číslovanie. Vždy som bol v tom že 54 je +/- autobus na 180cm
Ja mám 170, pár rokov som jazdila na 52, no momentálne skúšam 54 tarmac, roubaix,a je to o dosť lepšie.Takze koľko ľudí, toľko chutí, najlepšie pokúšať.
Nove elektrony. Povodne som mal mavic aksium, vaha paru vratane vsetkeho bola 3065g, teraz 2675g(zadne 200g, predne 190g, menil som cisto len kolesa 1440g). Duse maxxis ultralight, plaste su este dost tazke 250-260g tak este tam sa da urobit 60-100g. Zatial staci
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Odveci ale tiež som "krátkonohý", bike prispôsobiť je hračka oproti tomu ako kúpiť dobré gate
Dlzka kratasov ma velmi nezaujima, centimeter dva hore dole, pre mna je dolezita aka je vlozka. Pouzivam Sportful a slovensky TOP (teamove oblecenie)
Uf, ale odporúčať veľkosť 54 na 172cm výšku, to chce už slušnú dávku “fantázie”
https://mrmamil.com/trek-bikes-size-chart/
https://www.livelo.cc/pages/2021-trek-emonda-bike-size-guide
Viem o čom hovorím, tiež mám pomerne krátke nohy na svoju výšku rovnako ako jurant a kupujem iné veľkosti bicyklov ako by mi doporučili v obchode, alebo podľa tabuliek.
A v TOPe si vieš povedať o koľko chceš dres ci gate dlhšie, kratšie
mam TCR 2016 M/L 180cm 83-84 inseam
tebe asi skor L
https://geometrygeeks.bike/compare/giant-tcr-advanced-pro-disc-2022-ml,giant-tcr-advanced-pro-disc-2022-l,giant-tcr-advanced-2016-m-l-50-0/
ak je to novy model tak M/L dost natiahli tak aj tam by si sa mohol vliezt