ahojte, neviete mi niekto poradit cim to moze byt, ze mi praska v stredovej oske pocas ?moze to byt aj nieco ine ako oska?? dikes vopred za rady a tipy:D
Ale problem je vtedy,ked to praska pri tlaku na pedale...Keby som bol puntickarske prasa tak by som im to dal,a nech si menia pedale Ked ti praska len pri tlaku na kluky/pedale,tak mu to asi tazko ukazes,akurat,ked ho prejdes
to uz je velmi neskoro chlapec moooooooj ja tam o 11 uz budem cakat na bike teda ked ho zoberu a ked to budu riesit no
musia to riešiť... ak su dobry a špecializovany obchod tak to riešiť budu ... ale ak si to kupoval niekde ako v Tescu v Ral sporte kde maju 3 biky z toho 2 poškodene tak sa opravy ani ničoho podobneho nedočkaš
musia to riešiť... ak su dobry a špecializovany obchod tak to riešiť budu ... ale ak si to kupoval niekde ako v Tescu v Ral sporte kde maju 3 biky z toho 2 poškodene tak sa opravy ani ničoho podobneho nedočkaš
neboj saa,zatial som s tym nemal problem zeby neceli...a ked nebudu chciet tak posleme inspekciu a ked sa mi nebude chciet inspekciu poslat tak mam znameho co robil mechanika v tom obchode dakedy...
Rozhodne ist do servisu.Aj ked to praska len pri malom tlaku na kluky/pedale,tak to bude nieco viac,oska,lozisko,misky apod. Aj keby si to riesil v TESCU mas na to pravo...Ale tam by asi radsej menili kus za kus.Alebo by zavolali opravara co opravuje elektrinu
praska to stale...aj ked tocim len rukami...
nie jA som im to dal minuly tyzden v pondelok predobedom...ty si myslis ze my tu v PO mame bike shopy otvorene nonstop alebo co?sak to nesu benzinky
KDE to davas , alebo kde si to daval robit? do bicigla alebo do SG bicykle? alebo je tam aj nieco ine?:D
KDE to davas , alebo kde si to daval robit? do bicigla alebo do SG bicykle? alebo je tam aj nieco ine?Very Happy
do SG a je tu este aj velomet...a este tu su na sidliskach rozne predajne taky dedo tu predava co "jazdil" preteky ze vraj akurat nad dverami svojej predajnicky ma taky spesl a potom ostatn ema skladane biky a za vela ich predava...takze asi tak
do SG a je tu este aj velomet...a este tu su na sidliskach rozne predajne taky dedo tu predava co "jazdil" preteky ze vraj akurat nad dverami svojej predajnicky ma taky spesl a potom ostatn ema skladane biky a za vela ich predava...takze asi tak
si to dal do SG a to nespravili? heh ten mechanik tam je moj kamos mu asi nieco poviem no
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nechcem ta dostat do blazinca...
tak v pondelok o 11:01:28 miestneho času ho vezmeš a pojdeš do tej predajne nech ti nato čumnu
to uz je velmi neskoro chlapec moooooooj
neboj saa,zatial som s tym nemal problem zeby neceli...a ked nebudu chciet tak posleme inspekciu
my si to tu s kecom nemylime... čo je na tom ked tu pišu iba dvaja ludia..
nie jA som im to dal minuly tyzden v pondelok predobedom...ty si myslis ze my tu v PO mame bike shopy otvorene nonstop alebo co?sak to nesu benzinky
KDE to davas , alebo kde si to daval robit? do bicigla alebo do SG bicykle? alebo je tam aj nieco ine?:D
do SG a je tu este aj velomet...a este tu su na sidliskach rozne predajne