chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
hadice necham maguracke,len som nevedel ako nakombinovat zvysok...diky za rady zajtra maju prist XT paky tak to zbucham a dufam ze to bude spolahlivejsie ako samotne MT7
Pozor ale na to aký tŕň, len BH59 bude fungovať správne. Je širší ako BH90, čo je kritické pr použitie s magura hadicou, ktorá má širší vnútorný priemer.
Ono fungovať to bude aj s BH90 ale páka bude gumová a stačí na hadici len trochu poškodiť vonkajšiu gumu a už bude slziť - pretože kvôli netesnosti tŕňa sa kvapalina dostane medzi vnútornú hadičku a opletenie.
Istota je magurácky tŕň.
Shigury su na svete...predna na prvy krat odvzdusnena s peknym tvrdym dorazom-parada,zadna bola od zaciatku ako spongia behom 2 dni som nou pretlacil hadam 8-9 striekaciek oleja,ziadne bubliny nesli von,brzda mala silu,kusala ale doraz totalne gumovy,neslo mi to dohlavy az po druhom vyjazde a dalsom pretlaceni vysli 3 bubliny a brzda stvrdla...
Po vymene pak mam pocit,ze brzdy su viac on/off s magura pakou bola modulacia sily o cosi lepsia,silovo je to asi rovnake a chod oboch pacok je asi 1 cm,to sa mi fest lubi...
Tak uz len nech je to spolahlivejsie ako s magura pakami a bude to maximalna spokojnost
Ale co trickstuff uz je tuctovka, cenova bublina splasla uz aj na ye8aji .. direttisimi/ piccoli za liter a maximi liter a pol, momentalne su nedostupne intendy, ale uz mam jedny zajednane 😉
Johnny80uvaris aj tebou zmienene a maju tiez muchy o ktorych sa radsej nikde nepise.
Tak každá brzda má niečo, kamarát ma Trickstuff sú fajne. Mne stačia XT 4 piest a som spokojný ? Čo chcem skúsiť , páčia sa mi nové kotúče Galfer Shark, no zatiaľ ma odrádza cena, uvidíme možno sa raz buchnem po vrecku ??
caute,
potreboval by som poradit nejake platne na maguracke MT7cky.
Tie seriove mi velmi nevyhovuju, musia sa trosku zahriat aby tam bol 100% brzdny ucinok. Kotuce su MDR-C.
Viete mi nieco odporucit s cim ste spokojni prosim? Dakujem
kludne aj cinske
Asi na tom zahriati nieco bude mam mt5e a zabehli sa az fakt po par km ale aj na to som prisiel ked som im schvalne zacal pripekat tak zacali brzdit ako maju
MarkAurel ked som tym brzdam nakladal v bikeparku tak ten brzdny ucinok bol sialeny. doma ked nie je cas a idem len narychlo dat dva trailiky tak ist s 80% vykonom je nic moc ...
To by som mal povedať mojim brzdám aby prestali brzdiť s metalikami
Hej, ten royal blood má celkom nízky bod varu a metaliky by mali mať teoreticky "lepší" prestup tepla do kvapaliny.
Ale prakticky s tým nikdy nebol problém.
Tak som nahodil 180ky kotúče Magura MDR-C a s platničkami Shimano J04C (brzdy Shimano M685) pískajú teda poriadne. Zdá sa mi o trochu lepší brzdný účinok ako Avid G2S.
Tie platne by mali byť metalické. Úžasné kým to len píska. Keď sa z toho začne dymiť, tak potom to prestáva pískať, ale zas následne sa zistí, že to prepáli kotúč. Mám tieto SH metaliky doma odložené asi 2 páry nepoužité a 1 pár niekoľko jázd kým mi to zničilo kotúč a odvtedy už SH metaliky nikdy viac. Kým to začne brzdiť, tak to potrebuje strašne vysokú teplotu a tá zas vadí kotúčom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pozor ale na to aký tŕň, len BH59 bude fungovať správne. Je širší ako BH90, čo je kritické pr použitie s magura hadicou, ktorá má širší vnútorný priemer.
Ono fungovať to bude aj s BH90 ale páka bude gumová a stačí na hadici len trochu poškodiť vonkajšiu gumu a už bude slziť - pretože kvôli netesnosti tŕňa sa kvapalina dostane medzi vnútornú hadičku a opletenie.
Istota je magurácky tŕň.
Po vymene pak mam pocit,ze brzdy su viac on/off s magura pakou bola modulacia sily o cosi lepsia,silovo je to asi rovnake a chod oboch pacok je asi 1 cm,to sa mi fest lubi...
Tak uz len nech je to spolahlivejsie ako s magura pakami a bude to maximalna spokojnost
Robi to nejake problemy ?
Johnny80uvaris aj tebou zmienene a maju tiez muchy o ktorych sa radsej nikde nepise.
potreboval by som poradit nejake platne na maguracke MT7cky.
Tie seriove mi velmi nevyhovuju, musia sa trosku zahriat aby tam bol 100% brzdny ucinok. Kotuce su MDR-C.
Viete mi nieco odporucit s cim ste spokojni prosim? Dakujem
kludne aj cinske
Mne celkom ich brzdný účinok na mt5 vyhovuje.
Hej, ten royal blood má celkom nízky bod varu a metaliky by mali mať teoreticky "lepší" prestup tepla do kvapaliny.
Ale prakticky s tým nikdy nebol problém.