Caute, mam novy bike a su na nom LX brzdove packy. Je tam jedno nastavenie, ktoremu nerozumiem - dostal som k tomu navod na deore packy a na nete som k tomu tiez nic nenasiel. Ide o tu skrutku zvrchu packy (vid obrazok) kde je pri tom napisane - H, . , L. Tusim ze to je nastavenie sily alebo toho servo wave ale ak niekto mate s tym skusenosti tak pls napiste co to sposobi ked to prestelujem. Dik
nazdar,
ja som mal tie paky, "cudlik" som mal v strede.
ked to das na L tak paka ma taky tvrdsi nabeh a na H je zas taka jemnejsia. len daj pozor, aby si nestrhol ten imbus,
lebo to nie je take tvrde ako vyzera.
velmi užitočná vecička.
Ked to dáš na L tak dosiahneš záber brzdy hned na začiatku stlačenia páčky, ale budeš potrebovať velkú silu. Odjazdil som na tomto nastavení jeden maraton a myslel som že si budem musieť kúpiť prsty.
Pri nastavení H, sa bude páčka chovať úplne inak. Pri postupnom stlačení si vymedzí vôlu brzdy až kým sa neoprie o vnútorný ohyb a tam nastane iné prepákovanie, kde pri malej sile na páčke dosiahneš veľkú na brzde.
Optimálne nastavenie je niekde v strede, za predpokladu, že bzdová páka má chod taký, aby sa oprela o vnútorný ohyb na zmenu sili. cca polovička chodu páky. Vtom mieste nastane prepákovanie a zmena pomeru .... a šup cez riditka.
Toto je môj postreh pri kombinácii LX páčka, XT V-brake s paraleontogramom a BBB trojfarebné cartridge.
bože načo tolko zbytocnych slov... Ak si na hodinach fyziky nespal tak vieš čo je páka... a dalej ti vysvetlovat nemusim ak sa dobre pozries na obrazok ....
dik za rady, dal som si obe na H a hned sa islo lepsie - prsty som mal jednoznacne menej unavene. Ale treba s tym potom opatrne som zistil, na zadnu si to teda dam na stredne nastavenie, obcas sa podarilo ho nechcene zaflekovat .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://techdocs.shimano.com/media/techd ... 608736.pdf
ja som mal tie paky, "cudlik" som mal v strede.
ked to das na L tak paka ma taky tvrdsi nabeh a na H je zas taka jemnejsia. len daj pozor, aby si nestrhol ten imbus,
lebo to nie je take tvrde ako vyzera.
Ked to dáš na L tak dosiahneš záber brzdy hned na začiatku stlačenia páčky, ale budeš potrebovať velkú silu. Odjazdil som na tomto nastavení jeden maraton a myslel som že si budem musieť kúpiť prsty.
Pri nastavení H, sa bude páčka chovať úplne inak. Pri postupnom stlačení si vymedzí vôlu brzdy až kým sa neoprie o vnútorný ohyb a tam nastane iné prepákovanie, kde pri malej sile na páčke dosiahneš veľkú na brzde.
Optimálne nastavenie je niekde v strede, za predpokladu, že bzdová páka má chod taký, aby sa oprela o vnútorný ohyb na zmenu sili. cca polovička chodu páky. Vtom mieste nastane prepákovanie a zmena pomeru .... a šup cez riditka.
Toto je môj postreh pri kombinácii LX páčka, XT V-brake s paraleontogramom a BBB trojfarebné cartridge.