Myslim ze nikto tu nekamenuje elektrickarov co maju (tazke, alebo srdecne) diagnozy. Dokonca jedneho takeho poznam. Kludne nech maju.
Jadrom kamenovania su mlady a zdravy ludia, co si dokonca dovolia cipovat. To si zasluzi negativne komentare.
Elektrických jazdcov treba rozdeliť na dve skupiny - e-bikerov, ktorí jazdia na pedelecoch, čiže bicykloch s pomocným motorčekom (v súdale s § 2 zákona o cestnej premávke) a e-motorkárov, ktorí síce tiež jazdia na e-bikoch, ale spadajúcich do kategórie motorových vozidiel (prečipované pedeleky, prípadne rovno e-motorky). Hejtujeme u druhú skupinu, ktorá si nahovára, že sú cyklisti...
No každý si pomáha ako sa dá. Niekto si pomáha motorčekom, niekto úzkymi galuskovými pneumatikami na ľahkom bicykli - nikdy som na takom nesedel, môže sa na tom ísť ľahúčko... ale ja preferujem štýl kross.
Inak je super mať koníčka čo človeka baví, venuje sa mu celý život a stále mu dodáva energiu. A práve v tomto účel svätí prostriedky ... takže je jedno čo a ako robíte, hlavne že máte z toho radosť...
s tvárením sa je to také rôzne. keď idem na ebajku, tvárim sa ako ebajker v práci napríklad máme na rýchlejší presun normálne bicykle, veľký areál, keď idem na ňom na poruchu netvárim sa ako cyklista, ale ako elektromechanik
A ako sa má teda tváriť e biker aby sa netváril ako cyklista?
Má si dať koženný obleček miesto elasťákov skončiť v Modrej ustrici ako správny motorkár?
Ja si mýslím, že celý tento hejt pramení z toho že tí čo najviac pindajú to na ebajku neskúsili. Preto ak niekto chce tak mu ponúkam výjazd na skúšku. A uvidí, že je presne tak isto zábavné a ked použije najnižšiu prípomoc tak dosť namáhavé ako na klasickom biku.
No čo skúsi to niekto?
sorcerer Hejt prameni z toho ze tieto pololegalne motorky umoznuju ludom ktori si to nezasluzia dostat sa na miesta kam nepatria. Presne ako cuzy v lodickach na Lomnickom stite.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jadrom kamenovania su mlady a zdravy ludia, co si dokonca dovolia cipovat. To si zasluzi negativne komentare.
A ti (povacsinou) mladi ejazdci to tiez maju rovnako: snaha o ulahcenie si, kde a ako sa da.
Pardon za offtopic
Inak je super mať koníčka čo človeka baví, venuje sa mu celý život a stále mu dodáva energiu. A práve v tomto účel svätí prostriedky ... takže je jedno čo a ako robíte, hlavne že máte z toho radosť...
Má si dať koženný obleček miesto elasťákov skončiť v Modrej ustrici ako správny motorkár?
No čo skúsi to niekto?
A rozdiel medzi chcieť a musieť chápeš?