Caute chcel by som sa opytat ako cistite spinu medzi kollieskami proste medzi mezdierkami sa mi vytvara niaka spina a neviem ako to cistit skusal som tam nieco vopchat ale je to tenke ako svina tak neviem ako to vycistit najlepsie mi to islo asi z nozom ale to nieje velmi good sposob tak pls poradte ako as toho zbavim .... diki moc (dufam ze ste ma pochopili)
dnes som nahodil novu CS M760 a retaz connect presne neviem typ ale dal som za nu 900. pri silnom slapani mi to na spodnom pastorku 11 sem tam skoro pravidelne preskoci o jeden clanok (aspon to tak vyzera). zeby spojka na retazi? pri starej kazete a retazi SRAM som sa s tym nestretol.
co vy na to? :?:
Baqet: Kolko km mala predosla retaz? Bud si si "odpalil" kazetu vytahanou starou retazou alebo mozno len staci trosku postelovat prehadzovacku. To pocitis, co je pricinou.
..veď píše, že dal novú kazetu aj teťaz...
..baget: ako Ti radí tmax, možno, že máš zle nastavenú prehadzovačku a občas Ti nadhodí na väčší pastorok...
Baget: Ak to robí pravidelne pri každom prejdení celej dlzky reťaze raz, tak to bude pravdepodobne spojka(ak si nitoval tak nit).
A k tomu čisteniu kazety- dúfam, že všetci, čo furt zhadzujete kazetu, máte duralový orech a za chvilu tu budete zháňať nový. Na oceľovom to neni nič hrozné, ale ak už niečo radíte, treba upozorniť, čo to môže spôsobiť.
inak hodim to sem, nesmejte sa mi, zatial som to nikdy nepotreboval, preto to neviem :
ako stelovat prehadzovacku ? viem o tych 2 srobikoch aj o tom ukonceni bovdenu takov divnou koncovkou ale neviem ktorim srobikom tocit ked mi to na najvacsom kole tak rapoce, skusal som tocit vsetkym hore dole a nic ale ako prehadzuje super, len to vrrrm.....vrrrm ... ma nasiera
...kazetu čistiť handrou medzi pastorky, inak zhodiť a rozobrať - Cyklostar, TF2ka abo čokoľvek čo čistí a pekne vyblýskať a potom zložiť...
...žigo ty máš buď ruky ako Germánus alebo si antitalent, jediné čo môžeš na duralovom orechu odfajčiť je závit... ale verím že pri tvojej "šikovnosti" to nie je problém
zusky: žigo to má iba na pozeranie, on na tom biku nejazdí, jedine keby organizovali maratón pre deti a on by sa k nim pridal...veľká šanca sa umiestniť...
Zusky: Ano, na Scotte vozim dvojprevodnik. Uznavam, ze povodne som to menil kvoli znizeniu vahy, ale ma to aj ine vyhody- vacsi rozdiel v pocte zobov, v prechode zo zjazdu do vyjazdu a opacne staci preradit o jeden prevodnik...
Katko: Na niekoho, kto ma ocelovy shitmano orech si nejaky moc mudry Zavit sa strhnut tiez da, hlavne ak locknut na kazetu je ocelovy, skor je ale sanca, ze kazetu zatiahnes malo. S ocelovym orechom to asi nic hrozne nespravi, ale duralovy to moze ozuzlat celkom dost.
žigo to že nevieš zatiahnuť kazetu je len vec tvojej neschopnosti...s tým nemá materiál z ktorého je orech vyrobený nič spoločné...ak dám dole kazetu čo ja viem 10 krát za rok (aj to je veľa) tak to úplne stačí...tebe sa aj tak doma na koberci nezašpiní, takže tebe to môže byť fuk...
Skus zacat citat co pisem. Od zaciatku som pisal, ze ak niekomu ostatni radia ako nieco robit, je dobre vediet aj ake ma nastroje a komponenty na bajku. Jasne ze material suvisi so sposobom osetrovania, snad mi nechces tvrdit, ze medzi ocelou a duralom nieje rozdiel. Ak by som daval kazetu z orecha dole 10x rocne, urcite by som necakal, ze orech bude po roku-dvoch vyzerať ako nový.
Neboj, uz pod nim mam linoleum
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
co vy na to? :?:
..baget: ako Ti radí tmax, možno, že máš zle nastavenú prehadzovačku a občas Ti nadhodí na väčší pastorok...
A k tomu čisteniu kazety- dúfam, že všetci, čo furt zhadzujete kazetu, máte duralový orech a za chvilu tu budete zháňať nový. Na oceľovom to neni nič hrozné, ale ak už niečo radíte, treba upozorniť, čo to môže spôsobiť.
ako stelovat prehadzovacku ? viem o tych 2 srobikoch aj o tom ukonceni bovdenu takov divnou koncovkou ale neviem ktorim srobikom tocit ked mi to na najvacsom kole tak rapoce, skusal som tocit vsetkym hore dole a nic
...žigo
zusky: žigo to má iba na pozeranie, on na tom biku nejazdí, jedine keby organizovali maratón pre deti a on by sa k nim pridal...veľká šanca sa umiestniť...
Katko: Na niekoho, kto ma ocelovy shitmano orech si nejaky moc mudry
Neboj, uz pod nim mam linoleum
mozno to malo byt do vydrenia