Kategórie
Bike-techchcel by som sa opytat ci je daka moznost opravit (cisto esteticka zalezitost)doskrabany karbon..
presnejsie ide o sedlovku sintace a je uz trochu dokatovana...
da sa to dako prebrusit?ci ani ne?
vdaka
-30% SCOTT Duncan SL sedlovka, Ø-27.5 mm, 400 mm, offset 25 mm
154,99 €
-30%
MOC 219,90 €
-23% Syncros Duncan sedlovka, Ø-31.6 mm / 400 mm, offset 15 mm
26,99 €
-23%
MOC 34,99 €
-30% Specialized S-Works Pave SL sedlovka, 380 mm, offset 20 mm
168 €
-30%
MOC 239,90 €
-30% SCOTT Duncan SL sedlovka, Ø-31.6 mm, 400 mm, offset 10 mm
154,99 €
-30%
MOC 219,90 €
-30% Specialized chránič spodnej rámovej rúrky rámu pre Enduro
20,99 €
-30%
MOC 29,90 €
Akcia -10% BBB BBP 57 ClearSkin ochranné nálepky, transparentná
11,09 €
-10%
MOC 12,99 €
-7% Miss Grape Protection Kit sada nálepiek na ochranu rámu
24,99 €
-7%
MOC 26,99 €
savings Zéfal SKIN ARMOR L nálepky na rám, matná, 14 ks
15,69 €
savings
MOC 26,99 €
Keď to chytia do ruky a začnú opravovať, sú tam nejaké prestoje kvôli vytvrdzovaniu alebo tak něco? Vie to byť hotové za tie tri dni?
daj foto kde to mas poskodene...mozno bez povrchovky by sa to dalo ..
Už len na pohľad je tam viditeľných viacero vlásočnicových prasklín na laku, takže zjavne pôjde s najväčšou pravdepodobnosťou o poškodenie karbónu - nebol rám v tomto mieste nejak bočne namáhaný/pád na bicykli/nespadlo niečo na bike? V mieste nie je vidieť známky po ostrom náraze, takže možno nejaký tupý náraz?
Toto zatiaľ nevyzerá byť kritické poškodenie, určite sa na tom dá ešte odviezť. Niekedy sa takéto malé poškodenia ani nerozširujú (možno si skús označiť fixkou okraje prasklín a sledovať to). Bezpečnejšie je samozrejme podchytiť takéto miesto čo najskôr opravou.
Ide o úchyt na košík. Pri jednom sa mi podarilo mojou nešikovnosťou vytlačiť maticu do rámu. Tá je akoby nalisovaná (nalepená) v takej vložke v ráme. Obvolal som servisy v mojom okolí, ale ani jeden to nevie opraviť.
Viete poradiť, čo s tým, resp. ako, kde by to vedeli opraviť? Dík za info.
Ak sa otáča:
1 - naskrutkuješ závit nitovacích klieští
2 - kvapneš na maticu epoxid, pootáčas ju, potom znova kvapneš
3 - necháš zaschnúť, ideálne na slniečku, nech to teplo trochu „pripečie“
Ak sa neotáča skúsiť dotiahnúť nitovacími kliešťami
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/kosiky/elite-vip-uchyt-na-kosik-25-70-mm.html
-7% Elite VIP úchyt na košík, 25-70 mm
6,79 € -7%
MOC 11,79 €https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/kosiky/kellys-kls-slot-drziak-pre-kosik-na-flasu.html
(Použijem na bike bez zavitov, akoze favorit), zaroven by tam 'medzi' malo ist upevnit aj drziak pumpy
Kellys KLS Slot držiak pre košík na fľašu
5,99 €