podla toho ich webu ide ale kupit aj elektronicky listok ale to nie je SMS
to sa kupuje asi cez tu nabijaciu karticku
https://imhd.sk/ba/doc/sk/21814/21814#dovozne
Elektronické cestovné lístky je možné zakúpiť si vo vozidlách cez označovače lístkov prostredníctvom elektronickej peňaženky, alebo v mobilnej aplikácii IDS BK pred nastúpením do vozidla.
my ked ideme busom tak kupujem listky cez apku IDS BK
Papierove samozrejme chapem, ale povodna otazka bola na SMS, takze odpoved je, "neda sa" , no skvele .
Neda sa ani 2smsky , za drahsie ( nemusim sa jedovat s papierikom)?
Ci radsej otazku smerovat na DPMB
co nic? co ty mas dnes sedy zakal?
vykasli sa uz na tie SMS listky. NIE cez SMS listky sa to NEDA ani ked si kupis 2.
nainstaluj appku a mas pokoj, naklikas si listky do kosika (svoj + batozina) a zaplatis, vybavene.
nemam rad nosenie a tlačenie to čo ušetrím netlačením vyuzijem tam kde budem musiet e-bike potlačiť. Naviac je to celkom zábava technicky hore na e-biku šlapať. 2500 výšok a 80km mi zatial stačí ak by nie dokupim dalšiu baterku
scarinko : konecne z teba vypadla normalna odpoved = sms nie, treba app a zadat batozinu (nie zlavneny 30m).
Avsak, nechcem sa na sms vykaslat, takze tato otazka stale ostava otvorena
double: niekedy nosit treba, nie vsetko ide ziskat bez poriadnej namahy a nie vzdy co sa ziska bez namahy, za to aj stoji, resp. sa nalezite oceni.
som si kupil e-bike aby som to 14kg enduro nemusel vláčiť po zvažniciach a teraz mám ako o 10kg tažšom e-biku vlastne robit to isté aby som si vychutnal kopec:) to je ako ten s tým cargo e-bikom prejde na nom 200km a napíše pohoda dá sa prejst na e-biku bez nabitia 200km. Ved ked chcem prejst 200km po rovinach si kupim nato vhodný bicykel cestak alebo gravel načo sa trapit na cargo e-biku bez baterky? . Na druhej strane chapem ludia skusaju robit kadejake veci. Každopadne bicykle by sa mali primárne využivat nato načo sú v prvomrade určené. Lenže ked ludia nevedia načo slúži onaky druh bicykla a nevedia sa bicyklovat alebo im v obchode poradili, že ten tlmič na bicykli je vhodný na ich chrbticu tak sa často stáva, že účel bicykla je na dané jazdenie nevhodný.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
No vidiš ani si o tom nevedel.
A koľko ďalších latentných ebikerov je medzi biošmi.
No prvý ebike som si zobral len na skúšku že čo to bude, preto ht a nie moc drahý. Po roku a pol musím povedať že je to pecka a vratil som sa zase k trailom … no a tam je ht kostitras, to musí uznať každý a nielen pri ebikoch. Preto chcem celopero.
Chcem sa zabávať a nie sa odrovnať šlapaním do kopca. Komu sa chce nech šlape, pre ostatných čo chcú viac dobrodružstva su tu ebiky.
Nechcem mať na staré kolená v 50-tke pretlačenú prostatu, vydrete kolená a skoliôzu na chrbtici. Pocit zdolaného vrcholu si ešte najviac vychutnávam na zene, nemusím si dokazovať že nepatrím ešte do starého železa ako niektorí v preddôchodkovom veku čo tu hejtujú.
V prirode má mat človek zábavu a relax. Je chybou sa v nej odrovnavať do úmoru a merať si casy aby som zistil že ten kopec dám o 20 sekund rýchlejšie ako minule. Na čo???? Aby som z toho mal o 20 rokov traumu že uz to tak nedávam ako kedysi ???
Čo bolo je minulosť, čo bude je záhada ale mame len to čo je teraz. A ja si teraz volím zabavu. Čo si volíte vy je vaša vec.
Staré porekadlo hovorí: “Aktivnym športom k trvalej invalidite” tak veľa šťastia…
Ty si to ale vychutnávaš v Zene a na zene...teda sa venuješ Zenu a teda meditatívnemu stavu mysle...a preto si tak strašne v pohode oproti ostatným ebike hejterom ??
Zdá sa že si môj skrytý dvojzmysel odhalil a to som ani nemyslel že tu dakto Zen v hejteroch pozná Si dobrý ...
Bicyklovanie za určitých okolností sa tiež dá považovať za meditáciu v pohybe kde práve cesta sa stáva cieľom.... hlavné je nerobiť pri tom stresy sám sebe
Nechcem mať na staré kolená v 50-tke pretlačenú prostatu, vydrete kolená a skoliôzu na chrbtici. Pocit zdolaného vrcholu si ešte najviac vychutnávam na zene, nemusím si dokazovať že nepatrím ešte do starého železa ako niektorí v preddôchodkovom veku čo tu hejtujú.
Staré porekadlo hovorí: “Aktivnym športom k trvalej invalidite” tak veľa šťastia…
"Profesionalnym sportom k trvalej invalidite"
Ale sam vidis, ako si sa chytil do vlastnej pasce. Nechces sportovat ale zabavat sa, napriek tomu vypisujes ako sportujes. Volajako mi to nevychadza
Ale ano, ebike je urcite zabava, pretoze to nie je sportovanie. Je to rovnake, ako ked si ides posediet na kavicku do auparku s kamoskami. Zabavis sa, neodrovnas.
Este prosim vysvetli, ako to je s turistikou , do VT napr. Tam ebike nevynasli, tak musis za vlastne. Je to zabava ? A ci jako
A k tej 50tke. Ani prostata, ani vydrete kolena ani skolioza chrbtice klasickym bajkovanim nehrozi. Leda ak mas fakt od veci posed, sedlo a slapes ako kacka zo zasunutou sedlovkou /teda hrozi to prave na ebiku/. Avsak kolena sa daju dodrbat v zjazdoch (aj na fulle), ale to uz je ina kapitola.
Inak ano, cesta je ciel. A ak si pri tom zasportujem, tak este lepsie.
double: sak nie 14kg enduro po zvazniciach nahanat, ale pekne 10kg chrti full Na nom mozes rychlejsie ako na ebiku, nemas limit 25km/h. Takze ako by povedal marcellus, viac zabavy.
Len by som chcel poznamenat, ze ebike nema limit na rychlost ale iba na pripomoc. Teda ak ma niekto chut moze sliapat kolko sa mu chce a ak sa mu uz nebude chciet, tak len jednoducho spomali a zacne pouzivat asistenciu.
Len by som chcel poznamenat, ze ebike nema limit na rychlost ale iba na pripomoc. Teda ak ma niekto chut moze sliapat kolko sa mu chce a ak sa mu uz nebude chciet, tak len jednoducho spomali a zacne pouzivat asistenciu.
Súhlasím s touto definíciou. Už som čítal aj také, že môže na takom e-vozíktu ísť aj 50 km/h po rovine, však mu to neblokuje motor. Akurát vláči pod sebou 30 kg mŕtvej váhy. A hlavne by som chcel vidieť toho makača čo má zťp na zábavku, lebo na športovanie to naozaj nie je, ako dáva takéto hodnoty.
Odkaz pre swdev333: ja som ti ban naozaj nevybavil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
papierove
podla toho ich webu ide ale kupit aj elektronicky listok ale to nie je SMS
to sa kupuje asi cez tu nabijaciu karticku
https://imhd.sk/ba/doc/sk/21814/21814#dovozne
Elektronické cestovné lístky je možné zakúpiť si vo vozidlách cez označovače lístkov prostredníctvom elektronickej peňaženky, alebo v mobilnej aplikácii IDS BK pred nastúpením do vozidla.
my ked ideme busom tak kupujem listky cez apku IDS BK
Neda sa ani 2smsky , za drahsie ( nemusim sa jedovat s papierikom)?
Ci radsej otazku smerovat na DPMB
vykasli sa uz na tie SMS listky. NIE cez SMS listky sa to NEDA ani ked si kupis 2.
nainstaluj appku a mas pokoj, naklikas si listky do kosika (svoj + batozina) a zaplatis, vybavene.
koniec debaty
Avsak, nechcem sa na sms vykaslat, takze tato otazka stale ostava otvorena
double: niekedy nosit treba, nie vsetko ide ziskat bez poriadnej namahy
Ebiker má výhodu že má stale na vyber na com chce jazdiť a tie bajky na seba ani neziarlia, takže je to úplná pecka..
Vyvoj ide do predu a ak výjde finančný plán, tak budúci rok bude nový celoodpružený ebike. Už sa teším na nové zážitky… z toho ht trochu bolí chrbát …
A koľko ďalších latentných ebikerov je medzi biošmi.
No prvý ebike som si zobral len na skúšku že čo to bude, preto ht a nie moc drahý. Po roku a pol musím povedať že je to pecka a vratil som sa zase k trailom … no a tam je ht kostitras, to musí uznať každý a nielen pri ebikoch. Preto chcem celopero.
Chcem sa zabávať a nie sa odrovnať šlapaním do kopca. Komu sa chce nech šlape, pre ostatných čo chcú viac dobrodružstva su tu ebiky.
V prirode má mat človek zábavu a relax. Je chybou sa v nej odrovnavať do úmoru a merať si casy aby som zistil že ten kopec dám o 20 sekund rýchlejšie ako minule. Na čo???? Aby som z toho mal o 20 rokov traumu že uz to tak nedávam ako kedysi ???
Čo bolo je minulosť, čo bude je záhada ale mame len to čo je teraz. A ja si teraz volím zabavu. Čo si volíte vy je vaša vec.
Bicyklovanie za určitých okolností sa tiež dá považovať za meditáciu v pohybe kde práve cesta sa stáva cieľom.... hlavné je nerobiť pri tom stresy sám sebe
"Profesionalnym sportom k trvalej invalidite"
Ale sam vidis, ako si sa chytil do vlastnej pasce. Nechces sportovat ale zabavat sa, napriek tomu vypisujes ako sportujes. Volajako mi to nevychadza
Ale ano, ebike je urcite zabava, pretoze to nie je sportovanie. Je to rovnake, ako ked si ides posediet na kavicku do auparku s kamoskami. Zabavis sa, neodrovnas.
Este prosim vysvetli, ako to je s turistikou , do VT napr. Tam ebike nevynasli, tak musis za vlastne. Je to zabava ? A ci jako
A k tej 50tke. Ani prostata, ani vydrete kolena ani skolioza chrbtice klasickym bajkovanim nehrozi. Leda ak mas fakt od veci posed, sedlo a slapes ako kacka zo zasunutou sedlovkou /teda hrozi to prave na ebiku
Inak ano, cesta je ciel. A ak si pri tom zasportujem, tak este lepsie.
double: sak nie 14kg enduro po zvazniciach nahanat, ale pekne 10kg chrti full
Súhlasím s touto definíciou. Už som čítal aj také, že môže na takom e-vozíktu ísť aj 50 km/h po rovine, však mu to neblokuje motor. Akurát vláči pod sebou 30 kg mŕtvej váhy. A hlavne by som chcel vidieť toho makača čo má zťp na zábavku, lebo na športovanie to naozaj nie je, ako dáva takéto hodnoty.
Odkaz pre swdev333: ja som ti ban naozaj nevybavil.