Mal som taku mierku, po 6000km som kupil subleru lebo sa mi to nezdalo ? a nezdalo sa mi to dobre, retaz mala 135mm ? sranda bola ze to radilo a jazdilo uplne v pohode, len si nesmel vymenit tu retaz
Som prekvapeny, ako tieto reťaze 11s, 12s odolávajú a kladiem si otazku, prečo sa nerobili retaze takto odolné aj pre staršie systémy
Mam skoro 20 rocnu Soru s povodnou retazou, ktora ma najazdenych tak 15-20k a stale na nej chodim. Podla mierky je uz naprd, ale stale radi na prvy sup a nevsimol som si, zeby bola uvolnena alebo vykazovala ine problemy.
Az sa ju obavam vymenit.
Takze sa robili odolne retaze aj na starsie systemy.
Sak nemenim zatial, aj ked vidis vraj to mam zoslahane napisal, takze asi by som mal;o).
Ono to bude mozno este tym, ze to mazem tajnou prisadou, ale to tu radsej pisat nebudem akou, pretoze by som si to zase zlizol.
Dakujem za super foto. Mne to dalo uplne empiricky odpoved na otazku co sposobuje kratsiu zivotnost 11-12 rychlostnych retazi. Je tam krasne vidiet o kolko su valceky uzsie a to je porovnanie dvoch 12s retazi. Keby si mal vedla seba 9 alebo 10 a 12s retaz bolo by to do neba volajuce. Proste ak je sila posobiaca zo zubov na valcek rovnaka, bez ohladu na pocet prevodov (ten isty jazdec) tak na uzsej retazi posobi tato sila na ovela mensiu stycnu plochu medzi valcekom a nitom. To znamena bud nutnost ovlea tvrdsieho a odolnejsieho materialu na oder alebo ovela kratsiu zivotnost. Tak ci onak zla sprava. Bud to bude drahe pri nakupe retaze, alebo jej castou vymenou. Tiez treba pocitat s vacsim trenim a tym padom vacimi stratami v pohone. (pri rovnakom mazani)
Chcelo by to rozobrať a premerať, tu hrúbku valčekov. Síce vidím spomínané nábehy, ale pravdupovediac rôznu hrúbku valčekov nie (na telefóne,ani po priblížení)
Hej , to by bolo super, dalo by sa zistit ci je tam priama umera mediz sirkou valcekov a zivotnostou. Ja mam ale len 10 a 11s retaze, tie mozem kludne premerat ak je zaujem. Prida niektro sirku 12s valceka ?
Tá šírka valčeka bude mať na životnosť reťaze len nepodstatný vplyv-odkedy jazdím pohon 1 x 12 , životnosť reťaze je výrazne lepšia oproti pohonu 3 x 10 (jazdil som) aj voči 1 x 11 (aj ten som jazdil).
Nie príliš drahá reťaz Sram GX za cenu cca 20 eur,má životnosť velmi dobrú,ďaleko lepšiu ako reťaze 10 alebo 11 sp. v podobnej cene.
Toto strašenie tu už bolo-keď začali na biky montovať pohon 1 x 12 - jáj,to nič nevydrží,to bude treba reťaze meniť furt ...
Opak je pravdou,ja už nič iné jazdiť nebudem
Na tom niečo bude-minule som stretol na B.K. kamoša-dovalil sa na e-biku.motor Bosch gen.4 (ťahá jak drak) a pýta sa ma,že ako je to možné-najazdené má 2800 km a reťaz podla mierky stále o.k.
O takých km sa kedysi na biku dalo len snívať, a teraz 12 sp. reťaz na e-biku 1 x 12 takéto čísla (meral som aj mojou mierkou,v pohode)
Tá reťaz bola Shimano,len neviem presne,aká (ale zistím)
Dano5 Nikto ti to neberie. Jediny problem s tovjim prispevkom je, ze pises vlasnte pocity a vysledky experimentu, ktory nejde replikovat. Mozem ti tu napisat kolko je zivotnost mojej retaze na 10 a 11 systeme, ale nic nam to nepovie, lebo ty pouzivas retaz inak ako ja, inak mazes inak radis, ine jazdis. Cize vynechajme subjektivne pozorvania a podme do meratelnych udajiv. Aka je ta sirka valceka u 12s ? A urcite sa zhodneme, ze ak vydrzi 12s viac, nie je to pre to, ze je uzsia a trecia plocha mensia. Je to pre pouzitie odolnejsich materialov. A to sa odraza na cene. Gusto0 V zasde to iste. Kolko power wheelies robi na tom ebiku, kolko krat nudzovo radi v stojke lebo nevladze ? Aku distribuciu krutiaceho mementu ma ten motor, urcite mu nehodi plny krutak z 0km/h za 0.1s, ako ked z celej sili skocis na pedal z trackstendu a tahas za rajdy. Tam ide o razove zatazenie, nie o to kolko to vydrzi plynuleho vozenia. BTW: 2800km je mizeria aj pre moj 11s nie to pre 10s kde urobim cez 6800km na jednu retaz, kym je mierka na 0.5.
Asi si nerozumieme-na 1 x 12 jazdím cca to isté,ako predtým na 3 x 10 alebo 1 x 11. Výdrž reťaze je napriek menšej šírke valčekov výrazne vyššia-áno,iste tam bude aj iná kvalita materiálu.Podstatné ale je,že cena aj pri tej kvalite je fajn. Jediné,čo som zmenil,je mazanie výlučne Squirtom,to má iste tiež priaznivý vplyv na životnosť.
A nemyslím si,že 2800 km na e-biku je mizéria,to je aj na biku velmi slušné-a pozor,nikde som nepísal,že už ju bolo treba meniť,ešte stále ju jazdí a je v norme
edit: tá reťaz je bežná Shimano Shimano XT CN M8100 e-bike je tento: https://www.cube.eu/sk/cube-stereo-hybrid-160-hpc-actionteam-750-27.5-actionteam/d5af6e01918f3cdb940242d8a1ff4d91
Na 11sp sram phone zvyknem jazdiť X1 11sp reťaze. Zvyčajne sa hýbem s nájazdom niekde okolo 1200-1300km... Na tom istom pohone som mal 2x nahodenu 12sp GX retaz (boli niekde vo výpredaji za pár €, preto som bral 12sp reťaz na 11sp pohon) nájazd 1800 a 2000km... Rovnaké mazivo, podmienky veľmi podobné, sucho, prach... Dávnejšie som jazdil Shimano pohon 1x10 striedal som Shimano a Sram reťaze viac ako 1000km som s jednou reťazou nedal... Takže tiez sa prikláňam k tomu ze šírka valčeka na životnosť retaze vplyv nemá... Respektíve širší valček neznamená dlhšia životnosť...
Na životnosť reťaze má vplyv hlavne materiál, z ktorého je urobená. Merať hrúbky valčekov nemá naozaj zmysel, len keby sa jednalo o absolútne ten istý materiál. Tak áno, viac materiálu, lepšia pevnosť, vyššia hmotnosť, väčšia životnosť. Niektoré aktuálne materiály sa vyznačujú dokonca extrémne nízkou životnosťou. Pre ilustráciu posielam ako napríklad dokáže krásne vymačkať hliníkový prevodník po niečo okolo 2 tisíc km.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mam skoro 20 rocnu Soru s povodnou retazou, ktora ma najazdenych tak 15-20k a stale na nej chodim. Podla mierky je uz naprd, ale stale radi na prvy sup a nevsimol som si, zeby bola uvolnena alebo vykazovala ine problemy.
Az sa ju obavam vymenit.
Takze sa robili odolne retaze aj na starsie systemy.
Ono to bude mozno este tym, ze to mazem tajnou prisadou, ale to tu radsej pisat nebudem akou, pretoze by som si to zase zlizol.
Dakujem za super foto. Mne to dalo uplne empiricky odpoved na otazku co sposobuje kratsiu zivotnost 11-12 rychlostnych retazi. Je tam krasne vidiet o kolko su valceky uzsie a to je porovnanie dvoch 12s retazi. Keby si mal vedla seba 9 alebo 10 a 12s retaz bolo by to do neba volajuce. Proste ak je sila posobiaca zo zubov na valcek rovnaka, bez ohladu na pocet prevodov (ten isty jazdec) tak na uzsej retazi posobi tato sila na ovela mensiu stycnu plochu medzi valcekom a nitom. To znamena bud nutnost ovlea tvrdsieho a odolnejsieho materialu na oder alebo ovela kratsiu zivotnost. Tak ci onak zla sprava. Bud to bude drahe pri nakupe retaze, alebo jej castou vymenou. Tiez treba pocitat s vacsim trenim a tym padom vacimi stratami v pohone. (pri rovnakom mazani)
shimano ultegra 10s CN-6701 ma 1,95mm
KMC X 10 10s ma 2,10mm
KMC x11R 11s ma 2,05mm
ze by mi preto vzdy kmc vydrzalo daleko viac ako shimano ?
este som nasiel
From left to right:
Campagnolo 11 speed, SRAM 10 speed, Shimano 9 sp, SRAM 6/7/8 sp, old 5 speed, 1/8″ single speed chain
zdroj:https://bike.bikegremlin.com/3555/bicycle-drive-chain-dimension-standards/
Nie príliš drahá reťaz Sram GX za cenu cca 20 eur,má životnosť velmi dobrú,ďaleko lepšiu ako reťaze 10 alebo 11 sp. v podobnej cene.
Toto strašenie tu už bolo-keď začali na biky montovať pohon 1 x 12 - jáj,to nič nevydrží,to bude treba reťaze meniť furt ...
Opak je pravdou,ja už nič iné jazdiť nebudem
O takých km sa kedysi na biku dalo len snívať, a teraz 12 sp. reťaz na e-biku 1 x 12 takéto čísla (meral som aj mojou mierkou,v pohode)
Tá reťaz bola Shimano,len neviem presne,aká (ale zistím)
Gusto0 V zasde to iste. Kolko power wheelies robi na tom ebiku, kolko krat nudzovo radi v stojke lebo nevladze ? Aku distribuciu krutiaceho mementu ma ten motor, urcite mu nehodi plny krutak z 0km/h za 0.1s, ako ked z celej sili skocis na pedal z trackstendu a tahas za rajdy. Tam ide o razove zatazenie, nie o to kolko to vydrzi plynuleho vozenia. BTW: 2800km je mizeria aj pre moj 11s nie to pre 10s kde urobim cez 6800km na jednu retaz, kym je mierka na 0.5.
A nemyslím si,že 2800 km na e-biku je mizéria,to je aj na biku velmi slušné-a pozor,nikde som nepísal,že už ju bolo treba meniť,ešte stále ju jazdí a je v norme
edit: tá reťaz je bežná Shimano Shimano XT CN M8100 e-bike je tento:
https://www.cube.eu/sk/cube-stereo-hybrid-160-hpc-actionteam-750-27.5-actionteam/d5af6e01918f3cdb940242d8a1ff4d91