Kategórie
Bike-tech
Výpredaj -12% GHOST Nirvana Essential 27.5 bicykel, green/grey
1 229 €
-12%
MOC 1 599 €
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
Akcia -17% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, light blue pearl/orange gloss
569 €
-17%
MOC 779 €
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 739 €
MOC 869 €
-14% Schwalbe Hans Dampf 26x2.35" Evolution ADDIX Soft Super Gravity plášť, TLE, kevlar
70,99 €
-14%
MOC 83,99 €
savings Schwalbe MARATHON PLUS 26x1.50" Performance SmartGuard Reflex plášť, drôt
29,99 €
savings
MOC 48,99 €
savings Schwalbe Smart Sam 26x2.25" Performance plášť, drôt
17,19 €
savings
MOC 28,99 €
savings Schwalbe Tough Tom 26x2.25" Active K-Guard plášť, drôt
11,79 €
savings
MOC 24,99 €
Akcia -6% Continental Mountain King III 26x2.3" Performance plášť, TLR, kevlar
28,99 €
-6%
MOC 41,99 €
savings Continental Double Fighter III 26x1.9" plášť, drôt, reflex
15,69 €
savings
MOC 31,90 €
savings Schwalbe Nobby Nic 26x2.25" Performance plášť, drôt
17,99 €
savings
MOC 31,99 €
Cez ahojku je to zbytocne dlhe a vysoko lebo sa zas pustim dole z koliby. Dalsia je koziarka. Potom chodievam od peknej na tri duby cez les ako zacinaju tie municne sklady. Dalsie vstupy uz su dost daleko. Ani koziarka nie je uplne easy ale asi najrychlejsia mi pride.
Tie Horne Zidiny ak si spravne pametam sa hodne zostrmia nakonci a vypluje ta to na zltu..coz je zas samo o sebe velmi fajn cesta.
Cez Slanec a Ohnansky Jarok (sotolinova cesta) hore na Tri Duby je tiez varianta..ale urcite nieje prijemnejsia ako Koziarka.
misoR je to fajn skratka ale tym mlakam na asfalte sa vyhnes len v lete alebo ked je fakt sucho, kedze aj tato cesticka ma notoricky zablatene miesto, chcelo by to tam urobit drenaz alebo mostik
Tie Horne Zidiny ak si spravne pametam sa hodne zostrmia nakonci a vypluje ta to na zltu..coz je zas samo o sebe velmi fajn cesta.
Cez Slanec a Ohnansky Jarok (sotolinova cesta) hore na Tri Duby je tiez varianta..ale urcite nieje prijemnejsia ako Koziarka.
Ja sa priklanam k trase cez Slanec a Ohnavsky jarok. Z toho, co je tu v okoli ma asi najstabilnejsie nestrme stupanie.
Je to taky relax nastup na hreben
Poznam ju uz 15 rokov, no odkedy sa vyhybam Kolibe, tak ju nejazdim, ani Koziarku.
User_id - suhlas, tiez mi tam najviac vyhovuje to stabilne stupanie, presne na zahriatie sa na zaciatku vyjazdu
Tak hadam nepojdem okolo, k Cervenemu mostu, a potom na Spariska, aby som sa dostal na hreben bez zapotenia sa , nie ?
Lebo si pomaly
lto moj challange je to stupanie od Krahulcej pod Brectanovu co je ta prva cez les. Nedal som to este a este ma aj ebiker obehol
druhe tak je od koziarky po tej zvaznici az pod luku, tam je jeden kamenny usek kde to neviem vyslapat so sucasnym bikom. budem skusat s novym
toto je tiez velice mnam
da sa, alebo minimalne kedysi sa dalo.