Kategórie
Bike-tech
-15% D3 X6.0 Xtreme vodeodolný kineziologický tejp, 50 mm, čierna
10,19 €
-15%
MOC 11,99 €
-15% D3 X6.0 Xtreme vodeodolný kineziologický tejp, 50 mm, powder blue
10,19 €
-15%
MOC 11,99 €
-15% D3 X6.0 Xtreme vodeodolný kineziologický tejp, 50 mm, fialová
10,19 €
-15%
MOC 11,99 €
-15% D3 X6.0 Xtreme vodeodolný kineziologický tejp, 50 mm, červená
10,19 €
-15%
MOC 11,99 €
-11% D3 X6.0 Xtreme vodeodolný kineziologický tejp, 50 mm, oranžová
10,19 €
-11%
MOC 11,99 €
-15% D3 X6.0 Xtreme vodeodolný kineziologický tejp, 50 mm, limetková
10,19 €
-15%
MOC 11,99 €
savings PowerBar Recovery ACTIVE regeneračný nápoj, 1 210 g, čokoláda
32,99 €
savings
MOC 47,99 €
Videl som aj z 2.ruky, na inzerat.
V juni 2023 som si kupil hodinky garmin, tak som sa tomu poddal, že som schudol 7 kileček. Aj hmotnosť ma dopad na tie kolena, len teraz ta namaha klesá. Tak preto uvažujem nad tym trenažérom.
Mam flux smart prvej generacie.kypany z druhej ruky.kym fungoval bol super s ich aplikáciou a zaplatený mi trasami si vies dať fajn do tela ,ked si dáš pc s trasou...potom sa mi vysypali magnetky. a mal som to 10x rozobraté.uz to zial nerozchodil..sparujem ale uz to zpc
nejde...len na hodinkach mera vykon.. občas
Zena na tom eSte krúti data nepotrebuje
po zaplatení tacx traning, ja som to platil len v zime 3 mesiace, bolo vela možností jazdenia či už rovinate alebo hornate, fungovalo to aj s rouvy a pod...online softy
Polohu kufrov mám nastavenú podľa rotácie chodidla aj polohy kĺbov a dlhodobo vyhovuje, mechanika kolien pri šľapaní je dobrá.
po zaplatení tacx traning, ja som to platil len v zime 3 mesiace, bolo vela možností jazdenia či už rovinate alebo hornate, fungovalo to aj s rouvy a pod...online softy
Pozrel som si mnohe videa, a musel som prehodnotiť model. Jedine Tacx 2T neo.
edit: tak prave zrusili mtb trophy, ak toto je znamenie, tak je to v renaulte
ale samozrejme to bude individuálne a závislé od celkového opotrebovania
najviac mi chyba silovy trening noh, ale zdravie je prvoradejsie
jop,mam artrozu jablcka, menisky a vazy su 99%. jablcko ale zoslahane. prisiel aom na to ze silovym cvicenim sa mi to zhorsuje,akoby sa vazy a slachy stahovali. streching a beh ale pomaha