Niečo mi hovorí ,že odpovede sa nedočkáme
07.04.2024 - 13:21:10
64
Tiez si rad precitam argumenty preco PP. Argument "je za mier, je proti vojne a dalsiemu zabijaniu" u mna neuspeje, pretoze proti vojne a zbytocnemu zabijaniu je kazdy pricetny clovek.
07.04.2024 - 13:22:29
22
skusim zo seba dostat myslienku - kde mame ludi? nemame pekarov, vodicov ... , clovek by povedal ze mame vela vysokoskolsky vzdelanych ludi - ale kde su? nemame ludi do regionalnej politky - vedenie obci a pod. tam vidim velky problem stagnacie regionov. ked jedini kandidati do vedia obce su postar, uctarka z druzstva a pod. nevedia ani cerpat eurofondy. jeden financny ulet za druhym. to ze do zahranicia odchadzaju mozgy je tiez taka pravda ze ... vacsina robi v hotelovych sluzbach.
preco sa sustreduju rozumni v BA a okoli? vid kazde vysledky volieb. viem kde zijem, ake su tu vysledky (klesli sme na uroven romov) a je to hodnotny obraz spolocnosti. od dectva viem, ze to, v akej si partii ta velmi ovplyvni. ak sa vsetok rozum zdekoval do BA vo zvysku republiky zostalo co? jednoduchych nema kto usmernit. nemaju odkial pocuvat ine nazory, vidiet iny zivot. siria si medzi sebou tie ktorym rozumenju a maju pocit ze to tak je, dviha im to ego a sebavedomie, a to malo co tam zostalo ich vieru neobrati.

uz len priclenit BA k Rakusku, hlavne mesto prestahovat do BB a je vybavene.
07.04.2024 - 13:31:48
08
To mesto bola vzdy stodola Viedne,najskaredsie mesto Europy
07.04.2024 - 13:34:25
01
Keď niekto volí človeka ktorý postaví kampaň na fakte, ktorý prezident nemá právomoc zrealizovať. ktorý zavádza a mení názory každý druhý deň, otvorene prizná, že bude plne podporovať vládu, kde je taka bizardná chamrad ako Fico,Danko,Sukaj,Taraba,Simkovicova, Huliak, ktorá otvorené pracuje na zmene zákonov na oslobodenie našich ľudí, zmenu verejnoprávnej televízie na šírenie tých svojich bludov, ktora sa zastava ruských hajzlov pri zabijaní svojich "bratov" slovanov a pritom je v NATO musí byť mentálny mrzak,či už z toho niečo ma alebo je len hlupák. A to je len zlomok toho čo táto vláda pácha.
07.04.2024 - 13:40:41
014
Historicka Bratislava bola velmi pekne mesto. Skaredou ju spravili az komunisti vdaka panelovym sidliskam na vsetkych jej periferiach (Petrzalka, Dubravka, Lamac, Raca, Ruzinov, Vrakuna), vdaka zniceniu historickeho centra mostom SNP a dalsou necitlivou vystavbou v centre. Napriek tomu su tu stale pekne miesta. A offtopic toto vlastne ani nie je vzhladom na to, ze prave politici podobneho razenia ako ti dnesni "vodcovia" maju aktualny vyzor Bratislavy na svedomi.
07.04.2024 - 13:46:12
010
Jano1987 Dobre si to zhrnul. Zavist - typicka vlastnost slovakov :D. Najlepsia taktika prirucky prezitia medzi zavistlivou slovacou je neukazovat sa moc a nehovorit viac ako je nutne. Lebo tato slovac zavidi aj krivy nos
07.04.2024 - 13:51:40
02
Panelákové sídliská máš všade po svete. Pred pár rokmi som videl rozhovor jedného francúza, čo cestuje po svete už 30 rokov a píše recenzie na mestá, ktoré navštíviť. V BA bol 1995 a potom v 2018. Bratislava sa mu páčila už vtedy, že bola taká iná ako všetky ostatné mestá, ale ako povedal, bolo to mladé mesto, ktoré za cca 40 rokov išlo z cca 80 tisíc ľudí na 400 tisíc. Ale už aj vtedy tu našiel strašne veľa pozitívnych vecí a odporúčal návštevu, dokonca mal 5 dňový plán, čo všetko vidieť, nakreslené trasy na mape, že kade ísť aby to bolo zaujímavé. V 2018 keď tu bol znova, tak hovoril aký bol šokovaný, že aký obrovský skok spravilo mesto dopredu. Chválil to na všetky strany. Zdržal sa tu 14 dní vtedy a strašne si to pochvaľoval. Len problém je ten, že veľa ľudí má stále zafixovanu Bratislavu z telky z konca 80. a začiatku 90. rokov rôznych urban legend a pritom tu reálne nikdy neboli. To je ten problém slovákov, čo som spomínal vyššie. Ľudia nenávidia Bratislavu a preto ju ohovárajú a odmietajú uznať, že má svoje kvality. Väčšina slovákov má myslenie dedinčana (nemyslím to negatívne). Pre nich je vrchol rodinný dom, nejaké historické centrum a koniec. A tak sa pristupuje aj k mestám. A to je problém. Čokoľvek čo nevyzerá ako dedina je zlé. Ako je možné, že zahraničný turisti si Bratislavu pochvaľujú (a nie, nemyslím tým jednodňových) a len slovák na ňu kydá? Ešte v 2019 sa ma človek spýtal, či sa nebojím chodiť po Petržalke bez noža. A myslel to vážne.
07.04.2024 - 14:08:57
00
Nevadí, že mne zdochne koza. Dôležité je, že susedovi dve.
07.04.2024 - 14:15:27
011
winter78 napísal:

Mimochodom volil som Pellegriniho a očakávam úrážky, osočovanie, vulgarizmy a výsmech....tak nech sa páči dámi a páni do mňa

A načo? To máš ako so súložou,zbytečne pre*ebaný čas ..
07.04.2024 - 14:21:06
111
winter78 napísal:
Mimochodom volil som Pellegriniho a očakávam úrážky, osočovanie, vulgarizmy a výsmech....tak nech sa páči dámi a páni do mňa :* . A ešte niečo.....ak sú tieto vaše úrážky, osočovanie, vulgarizmi a nenávistné komentáre reprezentatívna vzorka voličov Korčoka tak som rád že som tak urobil .

Zdravý sedliacky rozum ešte zo Slovenska neutiekol 8) ....


Volil si aj ovela horsich zlodejov a klamarov, len to sa bojis priznat. A nadavat ti za to budu tak maximalne tvoje deti, ked ta pridu pozriet na vianoce. Pretoze si vratil slovensko o desiatky rokov spat a uz sa z tej rite tak skoro nevyhrabeme. Ale to je skoda hovorit, hlavne ze mame jamky a budeme mat aj svetovy mier.
07.04.2024 - 14:33:11
112
o 5min 12. Toho šukaja som nedal, musel som vypnúť pre zachovanie vlastného zdravia. Ten priblblý úsmev a sprostosti z tlamy, arogancia neskutočná...
07.04.2024 - 14:44:20
08
winter78 napísal:
Zdravý sedliacky rozum ešte zo Slovenska neutiekol 8) ....

Rozmyslal som dnes, ako nazyvat beznych ludi, co pomohli Pellemu vyhrat. Teda tych, co uverili medovym reciam a sireniu strachu Pelleho taborom. Do toho russkej propagande, vplyvu dezolatov (Soun a pod...) a na juhu stipke Orbana v madarcine. Dopracoval som sa k vyrazu "sedliaci bez zdraveho sedliackeho rozumu". Zda sa, ze je to vystizne.
07.04.2024 - 14:46:48
19
scart335 napísal:
Niečo mi hovorí ,že odpovede sa nedočkáme

scart335 nedockame, pretoze neexistuje. Ja si myslim, ze uz z objektivneho hladiska - ak Pelle povie, ze jeho cesty s Ficom sa rozisli a par mesiacov na to spolu stoja na tlacovke, tak si akurat serie do huby. Ak strasi zatiahnutim do vojny, ktore navyse prezident nema v pravomoci, tak si takisto akurat serie do huby. Inak, stale premyslam nad jednou vecou... ked uz tomu chcel Pelle tak zabranit, preco nezostal na pozicii predsedu vlady, ktora tuto pravomoc paradoxne ma? :) Ked niekto laka medovymi recickami o lacnejsich potravinach (co je aj tak nerealne) a zatial si s kamosmi odsuhlasia zvysenie platov, rovnako si serie do huby. Ale Pelleho volicom taketo sracky ocividne stacia. Znova sa volilo emociami a nie rozumom, skoda... idem asi radsej pozerat P-R a tesit sa, ze aspon nepojdem bojovat na Ukrajinu, lebo nas novy prezident ma pred tym ochrani... :?:
07.04.2024 - 14:47:52
12
rockfox napísal:
ja sa priznam, ze som volit nebol ani v jednom kole - pocas oboch kol som bol v zahranici (teraz dlhodobo planovane, pocas prveho kola neplanovane), inak chodim prakticky ku vsetkym volbam...

keby mal simecka gule, tak by mal zacat zbierat podpisy na referendum o vystupeni z eu a nato - zjavne si to vacsina naroda zela, tak nech ficovi trosku postiska ritku a nech sa demaskuje, aj ked tym jeho mentalnym subnormam by aj tak nedoplo...
ked uz nic ine, tak to len urychli ten nevyhnutny krach a koniec tejto parodie...


To je veľmi slušne povedané divný názor, chcieť od politika niečo, o čom sám nie je presvedčený a celú kariéru bojuje za presný opak. To môžeš chcieť od Fica, Danka a Tarabu, nie od Šimečku. Naopak tie gule má práve preto, že neotočí a stojí si za svojim smerovaním. Bola by to jeho politická smrť, lebo jeho voliči by ho zatratili, a tebou spomínaná väčšina národa ktorá si to zjavne želá, by zrazu neprešli od smeru a SNS pod PS 😀. Trebalo by aspoň trošku "čítať" politiku, aby si takéto niečo nenapísal.
07.04.2024 - 14:51:10
03

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up