double napísal:
Aj edo chce upokojovat ale je vidiet na nom, ze si tu porazku Korčoka a tam.kde.je teraz doslova uziva. Ale tak nedivím sa, nato ze je pacifista proste to dlhorocne urazanie zanechalo na nom stopu.


Už som to napísal viackrát, život Edovho fanúšika je smutný, no to je vecou výberu. Ja mám problém skôr s tým, že sa vykresľuje ako pacifistický anjel, ktorý napriek svojim povýšeneckým komentárom chce pokoj skoro ako nový prezident, no tesne po dosiahnutí piatich krížikov sa v ňom po "dlhoročnom urážaní" (ja evidujem skôr robenie si srandy z jeho analytických schopností) niečo zlomilo a "doslova si užíva" poradenstvo pre ľudí na ktorých dával trestné oznámenia a opakovane kritizoval ich odklon od ideálov sociálnej demokracie. Hlavne poprosím vynechať bájky o tom, že "nastal posun v čase", má to vedecky aj ideologicky doložené a teraz už sa polepšili a sú to socialisti, že by ich tí správni socialisti okolo Eda pokojne na spoločnú kandidátku hodili - to už radšej uznám toho bradatého anjela ...
07.04.2024 - 23:58:07
010
JAHMANsvk napísal:
...Ale nikdy by som sem nepísal, aký sme sprostý a demetný národ. Lebo keď vyhralo olano tak sme múdri, keď vyhrá smer, tak osprostieme. Potom keď vyhrá Čaputová tak zase zmudrieme a keď vyhrá pelle tak zase odementieme 😀.

Nie, Slováci vždy boli dementný národ. Parlamentné voľby vyhral iba Mečiar a Fico. S jedinou výnimkou, keď vyhral Matovič. Ale to bola voľba z čistého zúfalstva a rozumná voľba to nebola. A druhá najsilnejšia koaličná strana vtedy bola Rodina. Čo tiež nie je zrovna známka inteligentného správania.
Čaputová vyhrala iba preto, že protikandidát bol v podstate rovnaký ako ona. Navyše u neho nehrozilo, že by menil názory podľa vetra a aj po voľbách by sa správal ako diplomat. Preto dezoláti neboli voliť, volebná účasť bola nízka a vyhrala Čaputová. Národ bol rovnako dementný.
Kiska vyhral voľby iba preto, že Ficovi voliči ho chceli na úrade vlády. Kiska voľby nevyhral, ale Fico ich prehral.
Slováci nikdy nevolili inteligentne. Pochopili síce, že Matovič je psychopat, ale iba kvôli covidu a vojne. Byť pri moci Fico s Pellegrinim, dopadli by rovnako. Teraz má Hlas so Smerom 40%, napriek tomu, že za 12 rokov vlády doviedli Slovensko na chvost EU. Pellegrini vykrikuje, že predchádzajúca vláda odzbrojila Slovensko, ale, väčšine Slovákov nedochádza, že to bola hrdzavá S300 po životnosti, ktorú Rusi už v roku 2015 odmietli modernizovať a 11 Migov, iba 4 letuschopné, ktoré servisovali ruskí vojaci. Takže pre nás v čase vojny nepoužiteľný šrot. Napriek tomu väčšina Slovákov verí, že konečne sa začne Slovensku s novou vládou a prezidentom dariť, Rusi sa zastavia na Donbase a začnú sa správať prvý krát v niekoľko tisícročnej historii civilizovane. Tak sa správa inteligentný národ?
08.04.2024 - 00:12:03
117
Srsen napísal:
Kde je tá západná propaganda ? cez tie hromady rusských sračiek je to len mýtus...
kiež by tu nejaká bola, už len pre rovnováhu


Ak veríš, že existuje len ruská propaganda, tak žiješ podľa západnej propagandy a preto ju nevidíš. Nie je to nič komplikované.

Edit: To potom znamená, že niekto v tom prípade robí dobrú robotu.
08.04.2024 - 00:15:18
01
Prosimta skus namiesto takeho klasickeho zasmradenia diskusie tvojim dojmom odpovedat na otazku kde je ta zapadna propaganda. Normalne daj nejaky priklad. Kde tu dpc seci vidia tu hrozbu zapadu/americky vplyv...

Mame tu dolozene pripady financovania antisystemovych zoskupeni z ruska. Mame skoncene vysetrovania sabotazi v eu s jasnym zadavatelom - ruskom. Vrazdy v eu na politicku objednavku z ruska. Xxx vyhostenych spionov z ruska. Dokonca mame na slopensku odsudeneho za vyzvedacstvo pre rusko - NA KAMERE PREDAVA INFORMACIE RUSAKOM.

DPC fakt mi prosim niekto dajte priklad kde tu vsetko ovlada amerika....
08.04.2024 - 00:45:02
428
Ved tzv. zapadna propaganda je podla tychto osvietencov aj v tom, ze z vyssie uvedenych cinnosti bolo usvedcene ich milovane ruzko. Preto su tieto institucie nastrojom zapadnej alebo americkej propagandy :lol:
08.04.2024 - 06:27:22
08
Tak tak, svet maju jednoduchy, zapadne firmy nas tu “vykoristuju” - zapad je zly (ved si najdi rusku, ktora ta zaplati lepsie) , keby tu tie firmy neboli tak by bol zapad zase zly, lebo by nam nedaval robotu.
Jednoducho zapad je zly BODKA.
08.04.2024 - 07:21:19
011
Toto je presne priklad toho co sa tu deje. Ludia sa tu ohanaju slovnymi spojeniami ako progresivno-liberalne (pritom ani netusia co tie slova znamenaju, ale su pre nich strasna hrozba), zapadna propaganda a podobne. Ked clovek od nich chce nejaky priklad, pripadne argument, uz je ticho a nereaguje (krasny priklad vcerajska kedy tu niekto spomenul, ze volil Pelleho, ale viac sa neozval ked sme chceli nejake argumenty preco).
08.04.2024 - 07:29:19
015
Inak… dufam, ze ti pro-ruzzski clenovia tohto fora jazdia na bajkoch z tej krajiny a celmi dufam, ze nejazdia na sh*toch so zapadnymi technologiami, jazdia na ladach a nepouzivaju mobil (aj cinsky ma zapadne technologie), telka, chladnicka detto. Peru po vzore vysnivanej krajiny - rucne v studenej vode. A mohol by som pokracovat…
08.04.2024 - 07:49:13
49
Definícia a znaky propagandy: Propaganda využíva techniky ako je čierno-biele myslenie, zovšeobecňovanie a zjednodušovanie, stereotypy alebo vyvolávanie strachu a iných emócií pri presadzovaní špecifických ideológií, programov alebo názorov. Používa chytľavé, ľahko zapamätateľné slogany a vizuály, ktorými chce správy poslať svojmu publiku. Vo vizuáloch sa často manipulujú rôzne symboly a obrázky, ktoré sú historicky alebo kultúrne zakorenené v kontexte krajiny. Kombinácie týchto technik sú obzvlášť nebezpečné, pretože môžu viesť k prijatiu extrémnych alebo iracionálnych presvedčení.

Stačí zapojiť kritické myslenie. Ale to bolí. Keďže ľudia tu odmietajú, že nejaká prozápadná propaganda funguje či dokonca existuje, čokoľvek čo človek napíše bude automaticky označené za ruskú propagandu.

P.S. nezabudnite to klasicky nahlásiť. Klasický prípad z jedného motoristického fóra, kde sú fanatický podporovatelia BEV áut. Je jedno čo tam človek napíše, aké vedecké štúdie dodá, aké reálne skúsenosti, podložené zdrojmi. Vždy to bude ropná propaganda, čo chce potopiť BEV. Tak isto to je aj tu, len sa to týka iných vecí.
08.04.2024 - 08:02:42
00
dislukas napísal:
Ked clovek od nich chce nejaky priklad, pripadne argument, uz je ticho a nereaguje (krasny priklad vcerajska kedy tu niekto spomenul, ze volil Pelleho, ale viac sa neozval ked sme chceli nejake argumenty preco).


Toto je aj v 90% šplechov na Facebooku. Fico-, Harabíno-, Pele- či nácko-volič tresne niečo ("na Ukrajine sú agresorom USA!!!" "Bruel nám zastavý eurfondz lebo sme nesvolily korčoka") a keď ho čisto z cvičných dôvodov vyzveš, aby dal nejaký argument, dôvod, prečo si to myslí, tak buď sa už vôbec neozve alebo zvoleja hodi, že NATO zabíjalo v Srbsku" alebo "a čo si sa neosval ked tu bol covid-fašizmus" a hotovo, ani obraz, ani zvuk.
Tí ľudia nerozmýšľajú racionálne a nevedia udržať myšlienku dlhšie, ako pár desiatok sekúnd.
08.04.2024 - 08:17:12
014
Jano1987 vyborne definíciu by sme mali a teraz tie konkrétne príklady
08.04.2024 - 08:28:58
27
Nemyslim ,ze by ta za tuto normalnu odpoved mal niekto nahlasit.
Nic v zlom, ale ta definicia a znaky propagandy su ako popis stran Smer, Hlas, SNS, Republika a podobne. Staci sa pozriet ako priklad, na prezidentsku kampan.
Strasenie vojnou, migrantmi, LGBT, EU, NATO a zjavne uplne jendoduche riesenia, bez zamyslenim sa nad dosledkami.

Ja si teda osobne myslim ze zapadna propaganda nejakym sposobom existuje. Ale nemam pocit ze tato propaganda by ti zakazovala citat si ruske knihy, pouzivat ruske technologie popripade odist do Ruska. Takisto moznost cestovat a rozsirit si obzory. Naopak, pred 89 si pri prekroceni hranic bol na polceste do hrobu. Nepocul som JEDINY! pribeh kedy niekto usiel na zapad a olutoval to. Kazdy z nich sa mal lepsie. Co sa tyka studia, prace je to o tvojej sikovnosti. Nik ti nic neda zadarmo ale ani nemusis byt clenom strany aby si mohol ist na skolu. Dokonca mozes studovat na zapade aj ked si proti zapadu - to je, co? Ziadne prenasledovanie. Takze ak si mam vybrat medzi systemami ktore obmedzuju vyrazne moju slobodu alebo systemom kde sa mozem sam rozhodnut co spravim so svojim zivotom vyberam si ten druhy. Popritom vsetkom suhlasim so zriadenim kde bohatsi pomahaju chudobnejsim (zdravotne poistenie, socialne poistenie), ale nemoze to byt zneuzivane a toboz nie na politicke ciele.

Ako som pisal, v pripade, ze niekto preferuje zit za ostnatym plotom a klanat sa strane a vsemocnemu panovi bez tricka na koni, tak si vybral dobre.
08.04.2024 - 08:29:36
413
Jeden z mála zorientovaných raperov nahral novú skladbu na aktuálnu tému.

Tono S.

https://youtu.be/wa3bRcTdLGc?si=0VKpcU67ZyxHb8t9
08.04.2024 - 08:36:47
03
Nemam trpezlivost podrobne si precitat vsetky reakcie, takze mi odpustite ak uz to sem niekto dal. Tak ako alkoholik ci obet drog tak aj obyvatelia Slovenska (som alergicky ak sa v takom pripade pouziva pojem slovaci) musia narazit na dno aby pochopili, ze takto to dalej nepojde. Vyhodou staroby je, ze som zazil aj horsie veci Marazmus biedy po vojne ked nas zachranovali UNRRA balicky, procesy, ruske tanky, normalizacia, divoka privatizacia, meciarizmus ... prezijeme aj toto a dufajme, ze budeme schopni sa z toho poucit. Dolezite je nepadnut na kolena a neprisposobit sa. Drzim nam a teda aj vam palce.
08.04.2024 - 08:52:20
125
Jano1987 napísal:
Definícia a znaky propagandy: Propaganda využíva techniky ako je čierno-biele myslenie, zovšeobecňovanie a zjednodušovanie, stereotypy alebo vyvolávanie strachu a iných emócií pri presadzovaní špecifických ideológií, programov alebo názorov. Používa chytľavé, ľahko zapamätateľné slogany a vizuály, ktorými chce správy poslať svojmu publiku. Vo vizuáloch sa často manipulujú rôzne symboly a obrázky, ktoré sú historicky alebo kultúrne zakorenené v kontexte krajiny. Kombinácie týchto technik sú obzvlášť nebezpečné, pretože môžu viesť k prijatiu extrémnych alebo iracionálnych presvedčení.

Stačí zapojiť kritické myslenie. Ale to bolí. Keďže ľudia tu odmietajú, že nejaká prozápadná propaganda funguje či dokonca existuje, čokoľvek čo človek napíše bude automaticky označené za ruskú propagandu.

P.S. nezabudnite to klasicky nahlásiť. Klasický prípad z jedného motoristického fóra, kde sú fanatický podporovatelia BEV áut. Je jedno čo tam človek napíše, aké vedecké štúdie dodá, aké reálne skúsenosti, podložené zdrojmi. Vždy to bude ropná propaganda, čo chce potopiť BEV. Tak isto to je aj tu, len sa to týka iných vecí.


Mozem ta poprosit o nejake priklady chytlavych, lahko zapamatatelnych sloganov, poprosim aj o doplnenie zmanipulovanych symbolov a obrazkov.
(Teda tej zapadnej propagandy samozrejme)

Len mi tu prosim nedaj obrazok Korcoka s okuliarmi ako dokaz, ze Soros a zapad u nas riadi vsetko.


Naposledy upravil tomasspura dňa 08.04.2024 - 09:11:06, celkovo upravené 1 krát.

08.04.2024 - 09:05:31
17

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up