romanx aj všetky podobné už sú rozobraté :D(slovenský rozhlas a televízia) ale www.srat.sk ta prelinkuje na rtvs :D :D
24.04.2024 - 20:57:55
00
Neviem čo na to povedat … musí mu j🤬ť .


https://www.instagram.com/reel/C6JakxNtNd5/?igsh=ZXpuanp6YjV5N3lm
24.04.2024 - 21:22:09
03
Radacovky bol odhaleny ako Rusky agent. Vyhraza sa europanom.

Takychto zmrdov netreba pocuvat ani natacat. Ani to sirit neni dobre.
24.04.2024 - 21:41:42
00
a toto nás reprezentuje :facepalm: :facepalm: :facepalm:
24.04.2024 - 21:45:24
00
will napísal:
Radacovky bol odhaleny ako Rusky agent. Vyhraza sa europanom.

Takychto zmrdov netreba pocuvat ani natacat. Ani to sirit neni dobre.

a neni su pravne paky ako ho poslať za mreže? či neni vôľa?
24.04.2024 - 21:47:22
01
keďže je priama vládna podpora ruzzkých sračiek, tak asi nie
Napr. fikkt tvrdí, že vznik vojny vyprovokovali Ukrajinci genocídou spáchanou na rusko jazyčnom obyvateľstve

ale ešte to nemajú celkom dobre ošetrené lebo na stránke mzv.sk majú toto
https://www.mzv.sk/aktualne/ukrajina/myty-a-fakty-o-ukrajine

Prílohy:

Screenshot 2024-04-24 at 21-53-29 Fakty o Ukrajine - MZV.png
Screenshot 2024-04-24 at 21-53-29 Fakty o Ukrajine - MZV.png 221.88 KiB thumb_up2thumb_down

24.04.2024 - 21:54:37
21
Keď ho neposlali za kokaín a nelegálnu guľovnicu, tak aké právne páky?
24.04.2024 - 21:54:42
12
Elita národa
thumb_up0thumb_down
24.04.2024 - 22:08:22
04
Skopirujem to sem

Peter Molnár
Juraj Carach Ak dovolíte, skopírujem sem, čo sme my, zakladatelia občianskej skupiny na podporu RTVS, napísali dnes večer:
"Berte prosím do úvahy, že toto je protest zamestnancov RTVS a ich podporovateľov proti snahám vlády podkopávať RTVS.
Žiadne vzdávanie sa nebude. Zamestnanci už pred týždňami avizovali aj možnosť štrajku. Toto je ešte len začiatok.
Dnes bola odoslaná naša veľká celoslovenská petícia Európskej komisii ohľadom podpory RTVS a opatrení Európskej komisie voči slovenskej vláde, ak nevráti nimi navrhované zmeny.
Majme na pamäti, že tieto vládne snahy o zásahy do RTVS zasahujú aj do zákonov EÚ, ktoré tento rok schválilo aj Slovensko, a že pre tieto snahy hrozí Slovensku zastavenie eurofondov. (Nielen preto, ale aj z týchto dôvodov.) Podobný finančný výpadok v Maďarsku bol natoľko veľký, že donútil maďarskú vládu odstúpiť od mnohých zákonov, ktoré sa snažili presadiť.
Miliardy eur, ktoré pri takomto výpadku chýbajú štátu, sa nedajú nahradiť. Obzvlášť, ak terajšia vláda výrazne zadlžuje Slovensko a obzvlášť, keď vezmeme do úvahy, že slovenská ekonomika je jedna z najzraniteľnejších a v priemere najchudobnejších v strednej Európe i celej EÚ. Terajšia vláda chce a potrebuje peniaze. Nikto okrem EÚ na Slovensku nebude nič financovať, do ničoho investovať. Nedávne nečakane ústretové kroky terajšej vlády voči Ukrajine tiež naznačujú, že napriek siláckym rečiam má terajšia vláda veľkú obavu, aby si Ukrajinu úplne nepohnevali aspoň ekonomicky (povedzme, pri dodávkach zemného plynu).
Maďarský premiér Orbán minulý rok robil lakte, ako on vraj EÚ v ničom neustúpi, aký je on "suverén", a vraj "nech nám len stopnú peniaze, nám to neuškodí". EÚ ich teda bez akejkoľvek sentimentality stopla. Orbán sa ešte chvíľu potom snažil robiť lakte. Pôsobil veľmi nepresvedčivo. Rýchlo sa poddal. Ako zbitý pes sa priplazil späť do Bruselu, že to vzdáva, urobí vo všetkom ústupky, len nech mu európske inštitúcie nestopnú tých 20 miliárd pre Maďarsko. Slovensko je v porovnaní s Maďarskom polovičné veľkostne aj počtom obyvateľov. Naša ekonomika je závislá od trhov EÚ. Terajšia vláda vždy pokorne podpísala všetko, čo im predložili EÚ a NATO, napriek bohorovným a siláckym rečiam doma.
Od marca tohto roku sú v platnosti nové zákony EÚ na ochranu verejnoprávnych médií, ktoré boli schválené všetkými členskými štátmi EÚ a platia vo všetkých členských štátoch. Akékoľvek zasahovanie do verejnoprávnosti a nezávislosti médií povedú k finančným a ďalším dôsledkom pre ktorúkoľvek vládu, ktorá sa o ne pokúsi.
Slovensko za terajšej vlády nemôže ani len snívať o tom, že by bolo v dobrej vyjednávacej pozícii v Európskej komisii i Európskom parlamente. Všetky kroky terajšej vlády, či už v médiách, financiách/rozpočte, ekonomike, kultúre, životnom prostredí, im vyrábajú obrovské (a úplne zbytočné) rozpory s európskou a medzinárodnou legislatívou, ktorú Slovensko dodržiava už desaťročia (nielen dvadsať, ale aj tridsať rokov). Dôsledky túto vládu neminú, a doterajšie detinské robenie lakťov rýchlo stratí svoj rádoy-lesk.
Sympatizanti RTVS, v tejto skupine i mimo nej, môžete sa zajtra taktiež vyfotiť (alebo časť seba) v čiernom oblečení a zdieľať danú fotografiu, spolu s mriežkou RTVS. Na vyjadrenie podpory RTVS a jej zamestnancom a vedeniu.
Čierny deň nie je žiaden kar. Tento čierny deň je varovaním zo strany zamestnancov RTVS terajšej vláde. Varovaním, ktoré pri troche snahy môže prerásť do obdoby štrajku v ČT spred štvrťstoročia, keď zamestnanci ČT štrajkovali celé týždne proti režimu Bobošíkovej, ktorá chcela cenzurovať spravodajstvo v ČT.
Ako vždy, priatelia, držíme spolu, my navzájom, ale držíme spolu aj s RTVS, jej vedením, zamestnancami, pracovníkmi. Neustupujeme. Teraz, práve teraz, ešte viac zaberieme.
----
Priatelia, ak možno zapochybujete "Čo zmôžeme ? Ľahšie je vzdať to.", pripomeniem vám statočnú pani Ottu Plávkovú, pracovníčku v rozhlase, tohto roku ocenenú in memoriam: https://www.dalito.sk/rozhlasovu-redaktorku-otu-plavkovu.../ https://spravy.rtvs.sk/.../pribeh-novinarky-ktora.../ https://www.banskabystrica.sk/.../komunistickym-rezimom.../
Ako hovorievala pani Plávková, "žiadne kapitulantstvo, žiadne porazenectvo", a podľa tých zásad žila. Opustila nás v roku 2002, no žila vtedy už na demokratickom Slovensku, ktoré sa zlepšovalo a premieňalo na tatranského tigra. Dnes sme tú paru spred dvadsiatich rokov akosi stratili a veľa ľudí sa tu ešte bojí alebo váha s ozývaním sa. My sa však báť nebudeme a ozývať sa budeme. Slovami pani Plávkovej, "žiadne kapitulantstvo, žiadne porazenectvo".
Ak chceme, pák a vymožeností máme dnes nespočetne veľa. Tak sa ich chopme, držme sa ich a využime ich, triezvo a bez strachu. Využime všetky naše možnosti a vymoženosti, statočne, pokojne a bez reptania. A najmä nezabúdajme, že nie my sme tu pre slovenské vlády, ale slovenské vlády sú tu pre nás. My nie sme pokornými poddanými žiadnej vlády, my sme občania, a podľa toho sa budeme správať. Budeme žiadať od každej vlády, doma i v EÚ, aby sa riadili zákonmi SR a SR podpísanými dohovormi, a nežili v ilúzii, že si môžu robiť čokoľvek, čo si práve zmyslia.
Statočne, spoločne, my, a s RTVS !"
#stojimpriRTVS #stojimepriRTVS #zaslobodnemedia
7 h
25.04.2024 - 07:29:38
017
Preco je to vlastne problem? Ved to treba vyuzit. Kazdu jednu politicku relaciu tam mat len opoziciu a nechat ich kritizovat vladu. V spravach pozitivne spravy o vlade(ak vobec nejake existuju) spomenut jednou vetou bez vyjadreni z tlacoviek, negativne rozmazavat dookola s poznamkou, ze koalicia sa k teme odmietla vyjadrit. Podobne ako bude po novom fungovat RTVS. A po par mesiacoch by ten pristup minimalne k Markize zmenili, to som si isty.
25.04.2024 - 07:33:20
05
Srsen napísal:
Elita národa
thumb_up0thumb_down


A co robia ostatni novinari? Ked na tu otazku odmietli odpovedat Aktualitam, mal sa ju opytat nejaky iny, alebo sa mali vsetci zdvihnut a odist a nechat tam blbcov stat a na dalsiu tlacovku neprist. (viem ze je to naivne vzhladom na vlastnicke vztahy medii, ale)
25.04.2024 - 09:00:56
015
Presne toto mi napadlo… preco sa hned dalsie medium neopytalo to iste?
25.04.2024 - 09:25:54
00
pretoze ostatne media ma uz vlada pod kontrolou
25.04.2024 - 10:39:07
00
ome napísal:
Skopirujem to sem

Maďarský premiér Orbán minulý rok robil lakte, ako on vraj EÚ v ničom neustúpi, aký je on "suverén", a vraj "nech nám len stopnú peniaze, nám to neuškodí". EÚ ich teda bez akejkoľvek sentimentality stopla. Orbán sa ešte chvíľu potom snažil robiť lakte. Pôsobil veľmi nepresvedčivo. Rýchlo sa poddal. Ako zbitý pes sa priplazil späť do Bruselu, že to vzdáva, urobí vo všetkom ústupky, len nech mu európske inštitúcie nestopnú tých 20 miliárd pre Maďarsko. Slovensko je v porovnaní s Maďarskom polovičné veľkostne aj počtom obyvateľov.

Presne tak, Orbánove gule v dnešnej dobe drží v hrsti EU.
Má tu ale nejaký slobodný bajker dojem, že jeho vajcia v tej hrsti nie sú?
Lebo ja ho nemám.
25.04.2024 - 10:40:02
00
Vždy lepšie, ako keby ťa držal rus pod krkom....
25.04.2024 - 10:55:25
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up