tak vzladom k tomu,že už žijem vo svete elektrobikerov tak tam sú tiež podaktorí ako deti. Zrazu dajú prvých 100km na e-biku a hrajú sa na Sagana:) Napr aj ja:) pritom este striedam s klasikou takže viem porovnat ako brutalne ten motor pomáha. 100km v terene by som nedal bez motorčeka ani nahodou takže som rád za tú pomoc.
JoKo Gratulácia mne tam skomplikoval život ten hromadný pád za Kovarcami, ani neviem ako som sa tomu vyhol, ale lepiť skupiny už bolo na tom vetre nemožné. Ale inak fajn pretek
Musel by som mat nejaké lahke Ht no hlavne ma take jazdenie nebavi. Ako hovorim jazdenie na bicykli ma dalsich x moznosti čo ta možu bavit okrem najazdenych km wattoch a výškových. Rozhodoval som sa medzi gravel a e-bikom len e-bike mi dava sirsie moznosti. Každopadne realita je take ze vela ludi s e-bikom sa.milne domnieva ze chudnu ci buduju kondiciu. Da sa to aj na e-biku len to bude tiez boliet:) Davam tie iste kopce na klasike a aj e-biku a rozdiel v úsilí je naozaj markantný uz pri eko móde.
pritom este striedam s klasikou takže viem porovnat ako brutalne ten motor pomáha.
Aha, takže človek sa aj pravdu dozvie, keď sa diskutujúci "pomýli"
Čiže naspäť k téme, o nejakom chudnutí a športovaní na elektrike nemôže byť ani reči.
Toť nedávno obieham sváka v tesilakoch na ebabete, v kopci ma dobehol samozrejme, ja si stále dupem svoje. Žiadne flakanie. Mal asi najťažší prevod... Chudák motor
peter120
Asi o tom vela nevies ale
To je bohuzial vsadeomielany mytus, ze staci cvicit, bikovat, behat a schudnes.
Darmo spalis 1500 kcal na biku ked potom doma pri TV zozeres 4 000 kcal.
Stretol som takych vo fitku a ked som im povedal, ze v 40g kekse je tolko kcal co zodpoveda ~ 1h behu, tak sa strasne divili, lebo verili tomu mytusu, ze nemusia nic menit, staci len zacat cvicit,
Dalsi mytus je, ze na E-biku sa nemozes unavit ci si zasportovat.
Pozicaj si ebike, najdi si kopec s priemernym 7% stupanim, daj si najmensiu dopomoc a vyslap ho tolkokrat kym neminies baterku.
Budes rovnako rozbity ako ked to vyslapes na biobiku akurat na biobiku to das menej x za ten isty cas
Dalsi mytus, je, ze ked mas bike tak jazdis denne.
Niekto ma aj ine sportove aktivity ci zivot tak nejazdi kazdy den ci 3-4x do tyzdna.
Pripadne nejazdi aby trenoval ako napr. Ivan.
Ale si len tak pojazdi pre zabavu raz, 2x za tyzden.
Ked si ide dakto zabehat, tiez sa od neho neocakava, ze bude behat maratony, ci zabehne 100m pod 12s.
Dlhodobo sledujem kto čo ako jazdí.
95% sú herky s motorom v kolese a majiteľ zriedkavo pedaluje... Toľko k športu.
Neviem načo by som 7x jazdil to isté, keď mi stačí raz prejsť a vidieť žiadaný úsek. V tomto prípade je bio lepšie, vybucham kalórie a idem domov , nie tam bzúkať od rána do večera.
Jo, na ebiku sa da zamakat, s nizkou pripomocou. Ale to nikto robit nebude , mozno na zaciatku , chvilu a potom uz len zapne turbo Clovek je raz taky Skuste sem, e-sportovci napisat, kolkokrat ste si na ebiku poriadne makli tento rok Ale tym nemyslism, ze jeden kopecek, ale cely vyjazd, pekne dupat do pedalov (hoc s pomocou), aspon par hodin, nie 10 minut.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aha, takže človek sa aj pravdu dozvie, keď sa diskutujúci "pomýli"
Čiže naspäť k téme, o nejakom chudnutí a športovaní na elektrike nemôže byť ani reči.
Toť nedávno obieham sváka v tesilakoch na ebabete, v kopci ma dobehol samozrejme, ja si stále dupem svoje. Žiadne flakanie. Mal asi najťažší prevod... Chudák motor
Asi o tom vela nevies ale
To je bohuzial vsadeomielany mytus, ze staci cvicit, bikovat, behat a schudnes.
Darmo spalis 1500 kcal na biku ked potom doma pri TV zozeres 4 000 kcal.
Stretol som takych vo fitku a ked som im povedal, ze v 40g kekse je tolko kcal co zodpoveda ~ 1h behu, tak sa strasne divili, lebo verili tomu mytusu, ze nemusia nic menit, staci len zacat cvicit,
Chudnes spravnou stravou.
Cvicenim, najma celotelovym silovym zabranujes strate svalstva pri kalorickom deficite.
---
Dalsi mytus je, ze na E-biku sa nemozes unavit ci si zasportovat.
Pozicaj si ebike, najdi si kopec s priemernym 7% stupanim, daj si najmensiu dopomoc a vyslap ho tolkokrat kym neminies baterku.
Budes rovnako rozbity ako ked to vyslapes na biobiku akurat na biobiku to das menej x za ten isty cas
Dalsi mytus, je, ze ked mas bike tak jazdis denne.
Niekto ma aj ine sportove aktivity ci zivot tak nejazdi kazdy den ci 3-4x do tyzdna.
Pripadne nejazdi aby trenoval ako napr. Ivan.
Ale si len tak pojazdi pre zabavu raz, 2x za tyzden.
Ked si ide dakto zabehat, tiez sa od neho neocakava, ze bude behat maratony, ci zabehne 100m pod 12s.
95% sú herky s motorom v kolese a majiteľ zriedkavo pedaluje... Toľko k športu.
Neviem načo by som 7x jazdil to isté, keď mi stačí raz prejsť a vidieť žiadaný úsek. V tomto prípade je bio lepšie, vybucham kalórie a idem domov , nie tam bzúkať od rána do večera.
cosi na temu poziar. https://www.reddit.com/r/Wellthatsucks/comments/1clhqz3/one_of_my_colleagues_ebike/
v podstate, vozidlo s externym spalovanim