Tento rok je termín pretekov sobota 20.9.2008.
Ostatné info nájdete na stránke www.cyklo-pozitiv.sk
Tešíme sa na všetkých bikerov a bikerky
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
posledný komentár: 30. 7. 2024 o 17:04
posledný komentár: 23. 5. 2023 o 22:38
posledný komentár: 28. 9. 2020 o 22:01
posledný komentár: 23. 1. 2019 o 21:24
čo už.
Tí čo boli tento rok v Stráňavách na Dema Fatranskom maratóne si určite spomenú na miesto štartu, ktoré je to isté a tiež si spomenú na "krásny" stupák na Sedlo Javorina. A práve táto časť trate je určená pre pre cyklistickú časovku do vrchu.
A spomienková fotografia účastníkov tesne po vyhlásení výsledkov a po tombole v minulom roku.
čo už.
Velmi rádi by sme to dali na nedeľu ale už je neskoro.
Takže keď sa neuvidíme teraz tak sa tešíme na Fatranský MTB Maratón 2009, ktorý bude na 99,9% 6.6.2009 na tom istom mieste
Z prvého tréningu z 31.8.2008 mám čas na porovnávanie 38 min. 38 sekúnd od obecného úradu v Stráňavách až po hrob v sedle Javorina / Polom /.
rozsireny pocet kategorii mozno je, ale tiraci zase nist
rozsireny pocet kategorii mozno je, ale tiraci zase nist
Dobrááá pripomienka, dám vedieť Terrymu
Za toto by som sa prihováral aj ja, umiestnenie síce získam podobné ak nie úplne rovnaké ako v hlavnej kategórii, ale zato medzi svojimi
AKu hmotnosť navrhujete pre tirakov. 95kg v plnej zbroji. Samozrejme bez biku. Alebo to hodíme na 100kg ???:roll:
papaj imro papaj
najobjektivnejsie by bol pomer vyska-vaha. neaky koeficient, napr do 1,8. ale to by som asi chcel moc
ak nie, tych 100kg.
Organizátori v Podsuchej majú zadefinované - MTB 26" a plášť min. 1,5".
Podrobné propozície som nevidel, ale myslím, že ťa Terry preradí k žiletkárom
Organizátori v Podsuchej majú zadefinované - MTB 26" a plášť min. 1,5".
Podrobné propozície som nevidel, ale myslím, že ťa Terry preradí k žiletkárom
na inej casovke do vrchu - na velku javorinu, nerobia rozdiel medzi cestnym a MTB...
a minuly rok boli aj jednopalcove plaste - ujo Kastanek ich mal ak sa nemylim:D
papaj imro papaj
najobjektivnejsie by bol pomer vyska-vaha. neaky koeficient, napr do 1,8. ale to by som asi chcel moc
ak nie, tych 100kg.
No mohlo by sa to dať úpodľa BMI. To by bolo objektívnejšie. Lenže, kto by to počítal a nebolo by to také "lukratívne". Mne do 100 kg v plnej výstroji chýba nejak 10 kg.