nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Inak, nezabudnite, že minulý rok si na jar zlomil ruku Pogačar a vynechal 3 týždne tréningu, ktoré mu určite v súboji s Vindegaardom chýbali.
Treba si pozrieť ako vyhrával. Ja som tam žiadnu vychcanosť nevidel. Nastúpil a vyhral. Nikto naňho nemal.
Tadej mu bol minulý rok jediný súper, ale ukazuje sa, že mu chýbal tréning po zranení a aj "výkonnosť" v dlhých stúpaniach.
Tento rok ho obišli zranenia, zmenil trénera a všetko klaplo na 100 percent...
Edit: a je len dobre, že jeden alebo druhý zažívajú aj "neúspechy".
Treba si pozrieť ako vyhrával. Ja som tam žiadnu vychcanosť nevidel. Nastúpil a vyhral. Nikto naňho nemal.
Tadej mu bol minulý rok jediný súper, ale ukazuje sa, že mu chýbal tréning po zranení a aj "výkonnosť" v dlhých stúpaniach.
Tento rok ho obišli zranenia, zmenil trénera a všetko klaplo na 100 percent...
Edit: a je len dobre, že jeden alebo druhý zažívajú aj "neúspechy".
Presne tak si pamätám minulú sezónu, pamätám si aj pekný článok o tom ako sa Jonas vypracoval, ako nikdy nebol vyslovene megatalent a odvtedy si ho vážim. A to aj mne sa viac páči Pogi. Dá sa fandiť a nezhadovať druhého, zvlášť v športe ako je cyklistika.
Vďaka za upozornenie,upravil som.
"It's not a party ride, it's the Tour de France, everyone comes here for that, to win stages. I've said it before, it's a luxury that I'm so good that I can win stages and wear yellow. I get paid to win, I work hard to win, the team works hard to win. When sprinters win 4 or 5 stages in the Tour nobody says anything to them, they want more and more, it's just the Tour de France," Pogacar says clearly.
https://cyclinguptodate.com/cycling/i-get-paid-to-win-tadej-pogacar-silences-criticism-for-perceived-greediness-at-2024-tour-de-france
Mam dojem že aj sám veĺký ...Lance.
https://www.sport.cz/clanek/cyklistika-tour-de-france-armstrong-se-ostre-pustil-do-pogacara-udelal-nejvetsi-chybu-v-kariere-5032259