uid ako píše scarinko, možnosť osadiť širšie plášte (skúšal som predtým aj 700x45 a už to bolo mega natesno). A zároveň som chcel vyskúšať ako sa to bude chovať v teréne oproti pôvodnému setupu 700x37C. Po prvej jazde to hodnotím veľmi pozitívne
ja som to skusal na mojom graveli len na necisto a kedze teoreticke max mam asi 700x50 aj to len za sucha a s velmi malou medzerou tak som osadil kolesa zo stareho MTB
27,5" 19c rafiky s 2,35" plastami (cca 55-56mm) a vliezlo to ale mali dost vysoke stuple tak by to nemuselo robit dobrotu. Nejake hladsie 2,00-2,10 by sli v pohode. napr Aspen alebo Thread lite pripadne Pace, etc
Zdravím všetkých, konečne som už kúpil gravela, meridu silex 400, chcel som sa opýtať, ak tu sú nejaký majitelia tejto rady, viem, že kopec ľudí bude proti, ale chcel som si tam hodiť nejaký stojan, lenže v cykloshope mi nevedeli poradiť nejaký, čo by netrčal do strany, keďže tie zadné trubky okolo kolesa sú vyhnuté, tak či niekto nejaký stojan osádzal aby to vyzeralo aj ako tak normálne. Vopred ďakujem za rady
Mate tu niekto nizsie rady Shimano GRX - 600 alebo 400, pripadne hydraulicku 105 , ktore nemaju moznost nastavenia free stroke?
Po uplnom stlaceni brzdovej paky, kolko mm od riaditok ju mate?
Ja som skusal stojan na soot 30 a po pol roku mi to poriadne osuchal ram, lebo to kvoli tvaru zadnej, spodnej trubky sa to stale uvolnovalo, napriek tomu, ze som puzil aj gumove pasky. Tak som to zhodil, lebo som nechcel riskovat, ze prederiem si ram.
Mozno vyrabaju nieco na pevnu osku, podobnym uchytenim, ako tie cyklo-rikse pre deti.
Btw preimerny stojan vazi okolo 400g, cca flasa vody navyse.
Tak ja sa zas bojím, že ten bike pooškieram, keď ho budem stále pokladať na zem alebo opierať niekde. Ale však teoreticky si možno na to zvyknem aj bez stojanu fungovať.
Tak ja sa zas bojím, že ten bike pooškieram, keď ho budem stále pokladať na zem alebo opierať niekde. Ale však teoreticky si možno na to zvyknem aj bez stojanu fungovať.
Zvyknes. Bajk sa da skoro vo vsetkych scenaroch opriet o barany, sedlo, pedal, alebo zadne koleso. Polozit na zem sa da tiez o barany. Kvalitna omotavka znesie vela. Druha vec je, ze ked jazdis, tak ci tak nejake oderky vzniknu, treba s tym zit
Mate tu niekto nizsie rady Shimano GRX - 600 alebo 400, pripadne hydraulicku 105 , ktore nemaju moznost nastavenia free stroke?
Ahojte. Mám Marin gestalt 2.5 a chcel by som mat vzadu 40c plášť. Len mu zavadzá prešmyk. A nemam skúsenosti s kompatibilitou. Je tam tiagra 2x10 na objimku kluky 50/34 zubov. Mohol by som ju vymeniť za 105? Pomôže to alebo je aj nejaká iná možnosť? Tam by malo byť viac miesta ak som dobre pozeral.
Tiagra 4700 nie je kompatibilná s ničm iným, iba sama so sebou. Ak 105/Ultegra prešmyk, potom aj páky, bohužiaľ. Druhá možnosť je oželieť prešmyk a použiť jednoprevodník.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
27,5" 19c rafiky s 2,35" plastami (cca 55-56mm) a vliezlo to ale mali dost vysoke stuple tak by to nemuselo robit dobrotu. Nejake hladsie 2,00-2,10 by sli v pohode. napr Aspen alebo Thread lite pripadne Pace, etc
Mozno vyrabaju nieco na pevnu osku, podobnym uchytenim, ako tie cyklo-rikse pre deti.
Btw preimerny stojan vazi okolo 400g, cca flasa vody navyse.
Zvyknes. Bajk sa da skoro vo vsetkych scenaroch opriet o barany, sedlo, pedal, alebo zadne koleso. Polozit na zem sa da tiez o barany. Kvalitna omotavka znesie vela. Druha vec je, ze ked jazdis, tak ci tak nejake oderky vzniknu, treba s tym zit
cau,
https://www.mtbiker.sk/shop/elektronika-a-svetla/svetla/predne/fenix-bc21r-v30-predne-svetlo-p176774.html
s tymto adapterom, len pozor svetlo je dost dlhe, takze aj ten garmin/go pro drziak by mal byt dlhy.
https://www.mtbiker.sk/shop/elektronika-a-svetla/svetla/prislusenstvo/fenix-ald-10-adapter-pre-cyklosvetla-do-gopro-mount-p138582.html
T.
Fenix ALD-10 adaptér pre cyklosvetlá do GoPro mount
6,40 €
GRX400 takto