chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
áno,dnes som objednal 2 ks,ochvílu mail,že majú len jeden,tak som to zrušil-že som ja dal ten link sem do témy
A keď už sme pri tom,chcel by som verziu cross-nemáte nejaký typ,kde majú 2 ks ? Dík
lubo_j zvazoval som dat T7 dopredu, ale upustil som od toho. Predsa len ten plast uz moze mat k 900g a to uz nejak neakceptujem, +tiez valivost maksej zmesi.. Uz len prechod na takyto dezen musi stacit na trochu viac zabavy a istoty Na druhu stranu, v poslednom obdoby sa prave uz roznym srackoidnym podmienkam skor vyhybam ako vyhladavam, takze aby to zas nebolo kontraproduktivne pri beznom jazdeni, pripadne este nejakom zimnom preteku… Ako vravim, tento plast mi pocitovo pride este ako vhodny kompromis, tak som zvedavy Ak by som mal pocit nejakeho nedostatku tak som ochotny dat tu T7 dopredu, ale to az po zisteni ako sa to chova.
Medzicasom som ich prekvapivo nasiel za fajn cenu tak uz su aj na ceste.
áno,dnes som objednal 2 ks,ochvílu mail,že majú len jeden,tak som to zrušil-že som ja dal ten link sem do témy
A keď už sme pri tom,chcel by som verziu cross-nemáte nejaký typ,kde majú 2 ks ? Dík
Už som ich mal v košíku kade tade,tak som to konečne objednal,kým si to zasa nerozmyslím.
Link je tu,kto má záujem,treba sa dohodnúť,shiping je 12 Eur,plášť 40,33 Eur-majú rôzne šírky aj obe velkosti kolies
Jasne, som si prdel robil... Daj vediet potom ako si spokojny...
Vcera hore na hrebeni u nas uz bolo blato a tam uz mi uchodil zadok, zodraty cross, logicky ked to mam uz semislick...
Tak plášte už prišli,trvalo to trochu dlhšie-ale:
namiesto udávanej váhy pre rozmer 29 x 2,4" 699 gr. majú 741 a 745 gr.
Vzor mi pripadá niečo medzi Rocker Ron a Nobby Nic,to by mohlo byť pre mňa na moje vozenie sa akurát.
Dnes ich nahodím,dám info ako to šlo.
edit:
nahodenie a nafúkanie bezproblémov aj z jadrom ventilku,pätky zapukali na miesto už pri 2 baroch,paráda.
nameraná šírka hneď po nahodení,na karbónovom ráfiku Nextie inner 30 mm pekných 61 mm,fajn,časom ešte cca 1 - 2 mm povolí
Vzor mi pripadá niečo medzi Rocker Ron a Nobby Nic,to by mohlo byť pre mňa na moje vozenie sa akurát.
edit:
nahodenie a nafúkanie bezproblémov aj z jadrom ventilku,pätky zapukali na miesto už pri 2 baroch,paráda.
nameraná šírka hneď po nahodení,na karbónovom ráfiku Nextie inner 30 mm pekných 61 mm,fajn,časom ešte cca 1 - 2 mm povolí
Naparadu.. Moc viac nenarastu, rok aj stvrt ho vozim a na 31 mm rafku ma cca 61.5mm
Včera prebehol test,lebo prečo hneď na novom biku nezmoknúť do nitky
Po asflate sú možno trošku pomalšie ako Tufo XC 14 / 12 , ale v mokru,blate to je iná liga,vyslovene je cítiť,ako držia,dosť som si dovoloval-asi som našiel pre mňa na moje vozenie sa ideálne plášte.
Velmi oceňujem,že sú úplne rovné,dosť ma kedysi naštvali Schwalbe,že aj vyššie rady boli dosť krivé.
Tlak od včera bezo zmeny,žiadne priesaky,Joes Elite reacers sealant.
Takže zatial ich hodnotím že
Daj potom vedieť s odstupom času, ja som jazdil wolfpack speed a nebol som spokojný ani s výdržou a ani s jazdnými vlastnosťami...ale tieto vyzerajú lepšie:-)
Wolfpack vo verzii trail vozím už druhú sezónu. váha 850 gramov, ako píše Dano5 v trailoch mokru po skalách, koreňoch, si s nimi veľmi verím. Ty si bral cross čo sú niečo medzi trail - xc. Na Trail bajk, aktuálne, nad iným plášťom neuvažujem. Nech slúžia.
Presne tak-verziu Trail som zvažoval dopredu,ale trocha ma odradila váha 850 gr. chcel som na váhe trochu šetriť,a dopadlo to dobre,tie Cross sa im podarili
Ma niekto skusenosti s plastami Continental Kryptotal/Xynotal v Enduro soft prevedeni,dost ludi hovori,ze su perfektne,ale zas niekto povie,ze niesu az tak makku zmes,ako napriklad maxxis maxx grip a su v cene okolo 70€/kus a msxxis viem kupit okolo 40€/kus,stoji to za to priplacat tolko penazi?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tento e-shop je dôveryhodný?
https://www.tradeinn.com/bikeinn/en/wolfpack-cross-tubeless-29-x-2.40-rigid-mtb-tyre/137999473/p?srsltid=AfmBOooEZ16rp0VZn30eC8zXj1ZNJQlS4dIatBQXujmm5EiqH75RqJlF
Medzicasom som ich prekvapivo nasiel za fajn cenu tak uz su aj na ceste.
tento e-shop je dôveryhodný?
https://www.tradeinn.com/bikeinn/en/wolfpack-cross-tubeless-29-x-2.40-rigid-mtb-tyre/137999473/p?srsltid=AfmBOooEZ16rp0VZn30eC8zXj1ZNJQlS4dIatBQXujmm5EiqH75RqJlF
Shop je v poho
https://wolfpack-tires.com/?lang=en
Tak som zvedavý,aká bude jazda namiesto Tufo
edit: na foto na stránke výrobcu vyzerá,ako trochu jemnejší Nobby Nic
https://wolfpack-tires.com/produkt/cross/?lang=en&attribute_size-groesse=2.4x29
On je to skor hrubsi rocket ron... Si pozri jeho vzor...
Link je tu,kto má záujem,treba sa dohodnúť,shiping je 12 Eur,plášť 40,33 Eur-majú rôzne šírky aj obe velkosti kolies
Vcera hore na hrebeni u nas uz bolo blato a tam uz mi uchodil zadok, zodraty cross, logicky ked to mam uz semislick...
Nejak mi ta guma nesedi, XC14 bola vzdu lepsia imho
Tak som zvedavý,aká bude jazda namiesto Tufo
edit: na foto na stránke výrobcu vyzerá,ako trochu jemnejší Nobby Nic
https://wolfpack-tires.com/produkt/cross/?lang=en&attribute_size-groesse=2.4x29
edit:
edit:
Naparadu.. Moc viac nenarastu, rok aj stvrt ho vozim a na 31 mm rafku ma cca 61.5mm
Musim pominat-zodrat co mam doma vseliake ine... Vela radosti s nimi Ti prajem
https://www.mtbiker.sk/forum/post2068465.html#p2068465
Včera prebehol test,lebo prečo hneď na novom biku nezmoknúť do nitky
Po asflate sú možno trošku pomalšie ako Tufo XC 14 / 12 , ale v mokru,blate to je iná liga,vyslovene je cítiť,ako držia,dosť som si dovoloval-asi som našiel pre mňa na moje vozenie sa ideálne plášte.
Velmi oceňujem,že sú úplne rovné,dosť ma kedysi naštvali Schwalbe,že aj vyššie rady boli dosť krivé.
Tlak od včera bezo zmeny,žiadne priesaky,Joes Elite reacers sealant.
Takže zatial ich hodnotím že