Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Teraz som skusal na PC pridat prispevok pod clanok, konkretne reagovat na iny prispevok, a neda sa. Prispevok sa vobec nezobrazil, skusil som to dvakrat.
Ked chcem dat prispevok len tak pod clanok, tak to ide, ale zas ho nemozem upravit.
Pouzivam MS Edge
07.09.2024 - 12:06:08
00
Po kliknuti na banner "Az 30% zlavy na BMC ..." hadze:

Argument 3 passed to DomainABTestingABTestAdapter::getWinner() must be of the type int, string given, called in /home/mtbiker/domain/ABTesting/ABTestAdapter.php on line 110
09.09.2024 - 09:24:46
00
flyte problém by mal byť ostránený, ospravedlňujeme sa za problémy
09.09.2024 - 09:38:05
00
Zas mi oko padlo na banner, isiel na jazykovy kurz do Ceska:

Končiace zľavy až do 60 %
pláště, chrániče, komponenty
24.09.2024 - 12:48:27
00
flyte za nechcenú multijazyčnosť sa ospravedlňujeme :) banner sme opravili
24.09.2024 - 12:52:38
00
flyte :) na češtinu, o to viac na maďarčinu sme zvlášť precitlivení; angličtina, tá nám ale ide ... merče, túls, ... a možno sa po návšteve súdruha preorientujeme na čínštinu :)
24.09.2024 - 22:47:10
00
Ahojte, relativne casto sa tu opakuju polemiky ohladne rekompresie a zmensovania fotiek. Nestalo by sa uvahu skusit to urobit takym sposobom aby sa downsizing a rekompresia do webp postihla 80% obsahu a tych lepsich 20% by malo zachovanu kvalitu ? Logika by sa mohla aplikovat trebars len do niektorych vlakien [ s fotkami ], v ktorych to dava zmysel. Optimalizacia by mohla bezat asynchronne s povedzme mesacnym oneskorenim a riadena by mohla byt poctom pacikov alebo detailnych pozreti, pripaden kombinovanou metrikou ...
Viem ze to cele znie zlozito, ale implementacia by imho nemusela byt vobec narocna, co myslite ? A este dam typ, ceny storage stale klesaju, aj toho dodavaneho ako sluzba a netreba drzat vsetky data doma ...
21.10.2024 - 09:33:10
00
A este jeden napad ma prepadol takto vecer, dorobit na forum embeding z instagramu vyzera byt celkom trivialne, nedoplnite ?
21.10.2024 - 20:06:11
00
ivast diky za navrh. Znie to logicky, ak je zakladna premisa, ze storage je lacny (co je pravda, ulozenie hi-res fotiek naozaj uz nie je drahe). Problem je ale traffic a load time:
- MTBIKER generuje cez 10TB trafficu za mesiac. Tento traffic nie je zadarmo a zhorsenim kompresie by sme ho potencialne vyrazne navysili (najma na novych fotkach, kedze vacsina trafficu sa na fotke vygeneruje v prvych dnoch).
- Vacsie fotky = dlhsi load time. To je problem pre ludi s pomalsim pripojenim, obmedzenymi datovymi balickami a takisto to predlzuje load time pri syntetickych testoch, co ma negativny SEO dopad na celu domenu.

Spytam sa ale - preco je to dolezite mat vysokokvalitne fotky? Chcete ich stahovat a nejak dalej pouzivat? Alebo si len prezriet detaily po zoomovani? Lebo mi pride, ze to rozlisenie co mame je OK na prezeranie fotiek a nevidim uplne dalsie use cases, co s tymi fotkami planujete robit.

Ad Instagram - mozeme to pozriet.
22.10.2024 - 09:47:50
04
Mne pride kvalita fotiek viac nez postacujuca na prezeranie na webe. A zvysenie objemu prenesenych dat / spomalenie nacitania v pripade zväcsenia velkosti fotiek by bolo specialne v pripade mobilneho pristupu kontraproduktivne.
22.10.2024 - 09:54:00
04
ked pozeras fotky tu, pridu ti ok. len nesmies vidiet jej original :-) zalezi aj na com ich pozeras - pouzivatelia velkych monitorov maju smolu. dnes velka cast pouzivatelov prehliada web na telefone a tam je kvalita postacujuca. aj fotenie na vysku nabera na obratkach.
22.10.2024 - 10:20:00
00
cervo neviem na co potrebuju original, ale co tak pod/vedla fotky pridat link na stiahnutie originalu alebo vacsej velkosti?
22.10.2024 - 11:36:49
00
Skúsme si najskôr zodpovedať to prečo / načo :)
22.10.2024 - 11:43:18
02
biker09 stym originalom si to nepochopil, nikto ho tu nepotrebuje - ty ako uzivatel, ked si tu prezeras fotky, zdaju sa ti ok a kvalita ti postacuje. no ten co cez vikend nafotil ppc fotky a chce sa tu snimi pochvalit, place nad vyslednou kvalitou. ale nieje to tu fotograficky portal, to sme sa uz nieraz bavili.
riesenie je dat si tie fotky niekam inam a sem ich nalinkovat. uz napr. fotky zo stravy su citelne krajsie.
osobne ak mam nalogovany vyjazd a k nemu fotky, tak putuju na stravu. sem sa synchronizuju do vyjazdov a potom, ak k tomu chcem v teme spravit prispevok, tak ich tam len nalinkujem.
tu by som mozno poprosil nejak zjednodusit tento proces - pri tvorbe prispevku vo fore mat moznost vybrat fotky z mojej tunajsej galerie (pripadne aj inej), aby to tam nemusel clovek rucne linkovat.
22.10.2024 - 13:27:09
01
a pritom forum je len kvapka v mori - https://www.mtbiker.sk/foto sem idu denne kvanta fotiek (casto nezmyselnych). mnohe su tu potom dvojmo - napr. Glevo (nieje jediny) ich duplicitne nahrava do fotiek z vyjazdov a ani o tom predpokladam nevie.

napr.
https://www.mtbiker.sk/forum/post2070185.html#p2070185
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/2073444/bicykel-levocske-vrchy.html
22.10.2024 - 13:40:30
00
keyboard_arrow_up