Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Teraz som skusal na PC pridat prispevok pod clanok, konkretne reagovat na iny prispevok, a neda sa. Prispevok sa vobec nezobrazil, skusil som to dvakrat.
Ked chcem dat prispevok len tak pod clanok, tak to ide, ale zas ho nemozem upravit.
Pouzivam MS Edge
Zobraziť komentár 07.09.2024 - 12:06:08
00
Po kliknuti na banner "Az 30% zlavy na BMC ..." hadze:

Argument 3 passed to DomainABTestingABTestAdapter::getWinner() must be of the type int, string given, called in /home/mtbiker/domain/ABTesting/ABTestAdapter.php on line 110
Zobraziť komentár 09.09.2024 - 09:24:46
00
flyte problém by mal byť ostránený, ospravedlňujeme sa za problémy
Zobraziť komentár 09.09.2024 - 09:38:05
00
Zas mi oko padlo na banner, isiel na jazykovy kurz do Ceska:

Končiace zľavy až do 60 %
pláště, chrániče, komponenty
Zobraziť komentár 24.09.2024 - 12:48:27
00
flyte za nechcenú multijazyčnosť sa ospravedlňujeme :) banner sme opravili
Zobraziť komentár 24.09.2024 - 12:52:38
00
flyte :) na češtinu, o to viac na maďarčinu sme zvlášť precitlivení; angličtina, tá nám ale ide ... merče, túls, ... a možno sa po návšteve súdruha preorientujeme na čínštinu :)
Zobraziť komentár 24.09.2024 - 22:47:10
00
Ahojte, relativne casto sa tu opakuju polemiky ohladne rekompresie a zmensovania fotiek. Nestalo by sa uvahu skusit to urobit takym sposobom aby sa downsizing a rekompresia do webp postihla 80% obsahu a tych lepsich 20% by malo zachovanu kvalitu ? Logika by sa mohla aplikovat trebars len do niektorych vlakien [ s fotkami ], v ktorych to dava zmysel. Optimalizacia by mohla bezat asynchronne s povedzme mesacnym oneskorenim a riadena by mohla byt poctom pacikov alebo detailnych pozreti, pripaden kombinovanou metrikou ...
Viem ze to cele znie zlozito, ale implementacia by imho nemusela byt vobec narocna, co myslite ? A este dam typ, ceny storage stale klesaju, aj toho dodavaneho ako sluzba a netreba drzat vsetky data doma ...
Zobraziť komentár 21.10.2024 - 09:33:10
00
A este jeden napad ma prepadol takto vecer, dorobit na forum embeding z instagramu vyzera byt celkom trivialne, nedoplnite ?
Zobraziť komentár 21.10.2024 - 20:06:11
00
ivast diky za navrh. Znie to logicky, ak je zakladna premisa, ze storage je lacny (co je pravda, ulozenie hi-res fotiek naozaj uz nie je drahe). Problem je ale traffic a load time:
- MTBIKER generuje cez 10TB trafficu za mesiac. Tento traffic nie je zadarmo a zhorsenim kompresie by sme ho potencialne vyrazne navysili (najma na novych fotkach, kedze vacsina trafficu sa na fotke vygeneruje v prvych dnoch).
- Vacsie fotky = dlhsi load time. To je problem pre ludi s pomalsim pripojenim, obmedzenymi datovymi balickami a takisto to predlzuje load time pri syntetickych testoch, co ma negativny SEO dopad na celu domenu.

Spytam sa ale - preco je to dolezite mat vysokokvalitne fotky? Chcete ich stahovat a nejak dalej pouzivat? Alebo si len prezriet detaily po zoomovani? Lebo mi pride, ze to rozlisenie co mame je OK na prezeranie fotiek a nevidim uplne dalsie use cases, co s tymi fotkami planujete robit.

Ad Instagram - mozeme to pozriet.
Zobraziť komentár 22.10.2024 - 09:47:50
04
Mne pride kvalita fotiek viac nez postacujuca na prezeranie na webe. A zvysenie objemu prenesenych dat / spomalenie nacitania v pripade zväcsenia velkosti fotiek by bolo specialne v pripade mobilneho pristupu kontraproduktivne.
Zobraziť komentár 22.10.2024 - 09:54:00
04
ked pozeras fotky tu, pridu ti ok. len nesmies vidiet jej original :-) zalezi aj na com ich pozeras - pouzivatelia velkych monitorov maju smolu. dnes velka cast pouzivatelov prehliada web na telefone a tam je kvalita postacujuca. aj fotenie na vysku nabera na obratkach.
Zobraziť komentár 22.10.2024 - 10:20:00
00
cervo neviem na co potrebuju original, ale co tak pod/vedla fotky pridat link na stiahnutie originalu alebo vacsej velkosti?
Zobraziť komentár 22.10.2024 - 11:36:49
00
Skúsme si najskôr zodpovedať to prečo / načo :)
Zobraziť komentár 22.10.2024 - 11:43:18
02
biker09 stym originalom si to nepochopil, nikto ho tu nepotrebuje - ty ako uzivatel, ked si tu prezeras fotky, zdaju sa ti ok a kvalita ti postacuje. no ten co cez vikend nafotil ppc fotky a chce sa tu snimi pochvalit, place nad vyslednou kvalitou. ale nieje to tu fotograficky portal, to sme sa uz nieraz bavili.
riesenie je dat si tie fotky niekam inam a sem ich nalinkovat. uz napr. fotky zo stravy su citelne krajsie.
osobne ak mam nalogovany vyjazd a k nemu fotky, tak putuju na stravu. sem sa synchronizuju do vyjazdov a potom, ak k tomu chcem v teme spravit prispevok, tak ich tam len nalinkujem.
tu by som mozno poprosil nejak zjednodusit tento proces - pri tvorbe prispevku vo fore mat moznost vybrat fotky z mojej tunajsej galerie (pripadne aj inej), aby to tam nemusel clovek rucne linkovat.
Zobraziť komentár 22.10.2024 - 13:27:09
01
a pritom forum je len kvapka v mori - https://www.mtbiker.sk/foto sem idu denne kvanta fotiek (casto nezmyselnych). mnohe su tu potom dvojmo - napr. Glevo (nieje jediny) ich duplicitne nahrava do fotiek z vyjazdov a ani o tom predpokladam nevie.

napr.
https://www.mtbiker.sk/forum/post2070185.html#p2070185
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/2073444/bicykel-levocske-vrchy.html
Zobraziť komentár 22.10.2024 - 13:40:30
00
keyboard_arrow_up