pri Kaiser-Franz-Josefs-Haus na Grossglocknerhochalpenstrasse sa nastajlujes, stlacis tlacidlo a z netu stiahnes foto zadarmo, ale kvalita samozrejme nic moc, kedze je to webkamera
Fotku kde som ja sem nedavam z objektivnych dovodov kedze na tomto fore je zopar idiotov ktori maju pocit ze si vsetko mozu dovolit ked su skryti za anonymitou internetu 😉
Javorníky maľované ( aneb gďe sa moje vaty!!!???)
minuly vikend ma zlozilo do postele (preto ste mali tak krasne pocasie ) ale dnes sa zadarilo a uzil som si krasny jesenny den. uz som sa bal, ze to nestihnem ako minuly rok. listie uz hrci na zem. farby neskutocne.
rano cestou na vlak
stupanie na Kohutku
Stratenec
na Velky Javornik
V.Javornik
za sedlom pod Hricovcom
popod Cemerku
kdesi za Cemerkou
Cerenka
kaplnka za Melocikom
pred Bielovcami
rozpravkovo
cim severnejsie, tym krajsie
z pod Vrchierky
z rozhladne Tabor
pekne lebo su nahravane na stravu a sem len importovane jablko 13mini ale popravde z inych telefonov sa mi fotky pacia viac ako z tohto. som nan prechadzal z prveho SE a nejak ohureny teda niesom.
Som rád, že som ešte tento rok stihol záver jesene na 2 kolesách. Hoci mimo terénu oo hladkých asfaltkách a cyklochodníkoch v okolí Sabinova a Lipan. Dnes to bolo zo 35km v okolí Lipan. Viaxlc v popise fotiek. Je to fakt paráda balzam na oči tá príroda.
V pondelok slnečné počasie, v robote voľno, tak.... Najprv som chcel dať okrajovo Biele Karpaty, potom som sa rozhodol, že cez Oboru Soutok pôjdem do Lednicko-Valtického areálu, že tam bude veľmi farebne. Bola tam prírodná krása. Cez les šlapačka do Brodského, potom do lesa Obora Soutok, okolo zámečku Lány, potom dreveným mostom cez Dyje k Nemeckým loukám, okolo Františkovho rybníka smer Katzelsdorfský zámeček, ako prebieha oprava. Potom pozrieť na hranice s Rakúskom, ako sa točia veterné vrtule. Šlapačka vinohradmi ku Kolonáde nad Valticami, odbočka nad Úvaly pozrieť, či uvidím zámok Mikulov a Svatý kopeček. Návrat do Valtíc pozrieť zámok a okolo kapličky sv.Anny do Ledníc. V Ledniciach pozrieť zámok, trošku záhradu a išiel som k Janohradu. Z Janohradu cez Kančí oboru a Oboru soutok domov. 114km, 495v.m.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len 2369mnm 😛
minuly vikend ma zlozilo do postele (preto ste mali tak krasne pocasie
rano cestou na vlak
stupanie na Kohutku
Stratenec
na Velky Javornik
V.Javornik
za sedlom pod Hricovcom
popod Cemerku
kdesi za Cemerkou
Cerenka
kaplnka za Melocikom