Lucia Ďuriš Nicholsonová
Vážený poslanec Hlasu, milý Miško Bartek,
musela som si vás vygúgliť, aby som vedela, kto ste. Chlapec vo veku môjho syna. Stáli ste dnes na tlačovke ako červenolíci pištoľník z Nového Mesta. Kričali ste, že na mňa podáte trestné oznámenie za list Šutajovi.
Zastala som sa v ňom detí z gymnázia, ktoré šikanuje minister vnútra aj s celou suitou za nevinný vtip z vašich voličov.
V liste som Eštokovi napísala: „veľa ľudí si myslí, že pre pokrok Slovenska je nutná generačná výmena. Vy ste dôkazom toho, ako veľmi sa mýlia. Keď babky demokratky pichali dáždnikmi do novinárov a v bibliách hladili Mečiarovu fotku, tiež sme si hovorili: To musí vymrieť. Potom už bude dobre. A vidíte. Babky vymreli a po Mečiarovi predsa prišiel Fico. Aj keby hneď vymrela celá Jednota dôchodcov aj s tým univerzálne použiteľným dedkom, takí ako vy sa znovu postarajú o to, že Slovensko bude cúvať smerom k totalite“.
Vraj som sa dopustila šírenia nenávisti voči dôchodcom.
O nenávistných prejavoch by som vedela napísať knihu. 14 rokov som ich dostávala od politikov z vášho stáda a od vašich voličov.
Pred pár dňami mi hrozila exekúcia. Slovenská konsolidačná odo mňa vymáhala pohľadávku 16 eur voči Ministerstvu vnútra. Vyrubilo mi zaplatiť trovy za priestupkové konanie voči Marekovi z Hrabín. V roku 2021 mi na FB napísal:
„Ty ***** bláznivá, v prvom rade dones tvojho ex na výsluch ako dal zabiť Kuciaka. Bielorusko, fandím ti a tejto pizde prajem, nech ju 30 migrantov naraz vytrt...asi sa jej naplní sen mokrý.“
Vyšetrovateľka to z trestného činu preklasifikovala na priestupok. Napokon rozhodla, že sa nedopustil ani priestupku. Mne vyrubili zaplatiť náklady vyšetrovania.
Toto ste urobili zo Slovenska. Krajinu nespravodlivosti, v ktorej sú z obete páchatelia a v ktorej mocní zastrašujú
deti za žart. Kým tu budú ľudia ako vy a Eštok, Slovensko bude cúvať k totalite a k praktikám ŠtB.
Pozdravuje vás moja Jednota moderných dôchodcov. Necítia sa byť ohrození mojim listom, ani deckami z Bilíkovej, ale ľuďmi ako ste vy, poslanec Miško.
scontent.fksc1-1.fna.fbcdn.net
scontent.fksc1-1.fna.fbcdn.net