Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ja by som to ako prvý krok reklamoval v ivachnovej. Mohla sa stať chyba. Pri preberaní si si to nevšimol?
Zobraziť komentár 04.09.2024 - 12:38:05
00
Osobne mám s Ivachnovou takú skúsenosť, že keď som s nimi konzultoval parametre ťažného s tým, čo od neho očakávam (zvislú nosnosť), tak pán na telefóne ani najprv nevedel o čom rozprávam a potom mi s počudovaním potvrdil, že mám pravdu, že tá nosnosť je naozaj nízka. Nakoniec mi s posmechom povedal, že to som si mal kúpiť iné auto, ak toto vyžadujem. Tak som sa obrátil na inú firmu, čo vykonáva montáž a s ničím nebol problém a bolo to urobené presne tak, ako som očakával.
Zobraziť komentár 04.09.2024 - 12:44:56
01
arrow_leftskynet napísal:
Ja by som to ako prvý krok reklamoval v ivachnovej. Mohla sa stať chyba. Pri preberaní si si to nevšimol?

Žiaľ, vtedy som ešte nemal nosič. Kúpil som ho tesne pred odchodom na Gardu (lebo neboli) a nemal som s nosičmi ani s ťažným dovtedy žiadne skúsenosti. Po zakúpení nosiča som začal chodiť do bikeparkov a všimal som si že nikomu nesvieti, iba mne, takže som to identifikoval ako chybu.
Zobraziť komentár 04.09.2024 - 15:01:24
01
Jasné, tak to je potom iná... reklamuj prácu
Zobraziť komentár 04.09.2024 - 15:04:02
00
Podrobny test 7 nosicov na tazne
https://downtown-mag.com/en/bike-rear-carrier-review/
Zobraziť komentár 02.10.2024 - 14:56:14
01
arrow_leftlukjur napísal:
Osobne mám s Ivachnovou takú skúsenosť, že keď som s nimi konzultoval parametre ťažného s tým, čo od neho očakávam (zvislú nosnosť), tak pán na telefóne ani najprv nevedel o čom rozprávam a potom mi s počudovaním potvrdil, že mám pravdu, že tá nosnosť je naozaj nízka. Nakoniec mi s posmechom povedal, že to som si mal kúpiť iné auto, ak toto vyžadujem. Tak som sa obrátil na inú firmu, čo vykonáva montáž a s ničím nebol problém a bolo to urobené presne tak, ako som očakával.

Nie si si istý že ta zvisla nosnosť nebola limitovaná tvojim autom???
Lebo jej limit je TP

Prílohy:

Screenshot_20241002_165121_ReadEra.jpg
Screenshot_20241002_165121_ReadEra.jpg 136.22 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 02.10.2024 - 16:57:24
01
Limit TP bol 75 kg, v Ivachnovej mi ponúkali ťažné s limitom okolo 50 kg. V RS, kde mi to nakoniec montovali, tak to bolo ťažné s limitom 75 kg.
Zobraziť komentár 02.10.2024 - 17:44:58
00
Z tych nosicov v teste vyssie som skusal ten Oris Tracc a nedostal som nanho moj gravel, ktory ma asi kratky razvor kolies pre tento nosic a tak jedno koleso vzdy bolo vo vzduchu. To znamena, ze detsky bicykel nanho vobec nedate. Preto som ho vratil.

No a stotoznujem sa s nazormi a hodnotenim nosica EUFAB ProBC2 - ja mam ProUser FG2, co je uplne to iste, len s inou nalepkou (napr, aj ako Bosal Traveler). Jeden bike v pohode, ale akonahle maju byt dva, tak sa to naklada horsie, treba sa pohrat s uchytenim. Inak je manipulacia celkom ok.

Tu je este priame porovnanie Thule Epos 2 a Spinder TX2, ktore su aj v tom teste. Trosku je to vsak podla mna naklonene viac na stranu Spindera :D

Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 02.10.2024 - 20:39:52
01
Caute a nejake skusenosti so znackou buzzrack? Na shope tuto ma vcelku dobre hodnotenia, tak reku ci ho niekto nepouzivate. Eazzy3.
Zobraziť komentár 09.10.2024 - 19:17:08
00
Mam Eazzy3 a vozim 2-3 cca 15kg bajky. Razvor 1173mm to este dalo ale uz som radsej otocil riaditka. Trochu bolo treba sa pohrat s vysunutim sedloviek aby pri 3ch bajkoch v mojom pripade nekolidovali sedla a riaditka, ale nic hrozne, kvoli comu by sa mi oplatilo investovat do nosica viac
Zobraziť komentár 11.10.2024 - 09:52:48
00
ahojte, chcel by som si do začiatku novej sezóny zaobstarať nosič na ťažné (rozhodujem sa ešte či pre 2 alebo 3 ht-čka). Veľmi to zatiaľ naštudované nemám, že akým smerom sa uberať, ale prekvapujú ma strašne veľké cenové rozptyly medzi jednotlivým značkami. Veľké peniaze sa mi do toho veľmi dávať nechce, sú lacnejšie modely v praxi nie veľmi použiteľné, alebo na čo si konkrétne dávať pozor pri výbere? Kebyže mám neobmedzený rozpočet bez zbytočného študovania asi zoberiem ospevovaný Thule Epos a neriešim :)
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 13:03:57
00
arrow_leftkosin napísal:
Thule Epos 3 - za 844 EUR
teda lieta im ta cena riadne
cez vikend BF cena 955
vcera ako som pisal aj cez alza+ aj bez bolo za 879 (na bronze zlavu firemnu to bolo za 855 - neodolal som)
dnes aj s alza+ aj bez alza+ aj na firemnom ucte vsade za 844 :O

Tak ci tak, sialena cena.
Zobraziť komentár 04.12.2024 - 10:38:12
00
ano cena je to sialena tak ci tak, ale ked nemas moznost, co ti ine ostava :-), ja som ho musel kupit, lebo ako jediny (aspon co viem) nema celust na uchytenie ramu, ale pasku, plus ma tie ramena vyskovo nastavitelne. Takze co sa tyka flexibility uchytenia bikov, nenasiel som alternativu.
Zobraziť komentár 04.12.2024 - 10:40:55
00
jedina alternativa je bosal ( mal som ho ) no ked som vyskusal epos, nebola cesta spat. pouzivam ho celorocne cca 2-3x do tyzdna, a to uz proste chces nakladat bajky ako klobasy plug and play. ziadne obuchane vidlice, ziadne premyslanie ako nalozit bajk, jedine naco treba mysliet trosku dopredu je poloha pedalu voci tycke. inak je to nebe a dudy
Zobraziť komentár 04.12.2024 - 10:43:50
06
Ja som skusil yakimu foldclick 3 v BF akcii, uvidime ako to zafunguje. No nepouzivam to stale, vacsinou sa biky vozia v dodavke. Toto iba pre pripad kedy sme plne nalozeni.
Zobraziť komentár 04.12.2024 - 10:48:46
00
keyboard_arrow_up