Bez dropov, prípadne veľkých a ťažkých nerovností ti ale vidla nebude chodiť v celom rozsahu. Vieš ju podfúknuť, ale to nie je správne nastavenie, lebo zas keď sa na bike postavíš a riadne zaberieš, tak bez tvrdého zámku pôjdeš ako ten taký psík na pružinke čo bol v žigulákoch a škodovkách za zadným sklom. Ja som kedysi jazdil aj Sidu a šla takto podobne, ale vtedy bol môj štýl žiadna teleskopka a pri zjazde komplet ťažisko dozadu za sedlo a myslel som si aký som bohový borec a ako viem ***** zjazdovať , až kým som si na jednom drope na totálku nenarazil rebrá.
Ona napríklad SID ka ešte staršia 120ka s 32 nohami bola taká tupá na prejav. Málo tlaku, tak sa to prepadalo, veľa tlaku, tak to nechodilo, stred sa aj prepadal a aj nechodil Ale pri 35ke je objem vzduchu vyšší a čakal by som od toho aj vyšší komfort. Mám predošlý model PIKE Ultimate teraz znížený na 130mm. Na trailoch bola tá vidla celkom fajn, ale séria koreňov za sebou vo vysokej rýchlosti bola spracovaná len mojimi rukami a plášťami - tá vidla netušila, že po niečom prešla. Teraz ju jazdím na XC a ide úplne v pohode. Tu v okolí sú traily, ktoré sú súčasťou Nesluše, alebo Snežnice len to je všetko hladký flow a tam vidla ide ako má.
Ale pri 35ke je objem vzduchu vyšší a čakal by som od toho aj vyšší komfort. Mám predošlý model PIKE Ultimate teraz znížený na 130mm. Na trailoch bola tá vidla celkom fajn, ale séria koreňov za sebou vo vysokej rýchlosti bola spracovaná len mojimi rukami a plášťami - tá vidla netušila, že po niečom prešla. Teraz ju jazdím na XC a ide úplne v pohode.
SIDka ma sice tiez 35mm nohy, ale negativka je riesena inak a je vyrazne mensia ako ma Pike/Lyrik. Nie je DebonAir ako DebonAir Preto by som chcel vyskusat ju zvacsit, ked mi da scarinko na to mandat
Pike a rovnako tak Lyrik s Chargerom 2.1 RC/RC2 ma iny problem a prejavuje sa presne ako si napisal, ale to sa da modifikovat na strane dampera, ale ide uz o dost velky a nezvratny zasah. Osobne ju mam tak upravenu a som s nou maximalne spokojny a pato162 si tiez pochvaloval ked ju skusal
Fajne...Robíte mi radosť. Ja mám rád takéto špekulácie o vidlách, tak prípadne dajte potom skúsenosti. Ak by nepomohlo úplne, tak sa tu potom niekedy zastav a vyskúšam čo tá vidla vie robiť, prípadne to vyskúšame na trailoch pre to určených. ?
Dobrý deň
Chcel by som vás poprosiť o radu mám túto vidlicu RockShox 35 Gold RL 27.5" Boost odpružená vidlica, 140mm, 44 mm a chcem kúpiť tokeny ale neviem ktoré konkrétne idú na ňu ,tak či mi viete poradiť za vašu pomoc vopred ďakujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
SIDka ma sice tiez 35mm nohy, ale negativka je riesena inak a je vyrazne mensia ako ma Pike/Lyrik. Nie je DebonAir ako DebonAir
Pike a rovnako tak Lyrik s Chargerom 2.1 RC/RC2 ma iny problem a prejavuje sa presne ako si napisal, ale to sa da modifikovat na strane dampera, ale ide uz o dost velky a nezvratny zasah. Osobne ju mam tak upravenu a som s nou maximalne spokojny a pato162 si tiez pochvaloval ked ju skusal
Chcel by som vás poprosiť o radu mám túto vidlicu RockShox 35 Gold RL 27.5" Boost odpružená vidlica, 140mm, 44 mm a chcem kúpiť tokeny ale neviem ktoré konkrétne idú na ňu ,tak či mi viete poradiť za vašu pomoc vopred ďakujem.
RockShox Bottomless tokeny do vidlice, Ø-35 mm, 3 ks
15,99 €
MOC 19,99 €