Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte!

Viem, že som na cyklistickom fóre a že odpovede budú pravdepodobne zaujaté, no i tak chcem vedieť váš názor, čo si myslíte, že by bolo lepšie :)

Ide o to, že rozmýšľam nad tým, či je na cvičenie (zameranie fitness, teda nie cvičenie za účelom prípravy na preteky a podobne) vhodnejší kvalitný spinning bicykel alebo cesťák s trenažérom.
Neviem, koľko aktuálne vyjde schopný trenažér, no odhliadnuc od ceny, je "šľapanie" na klasickom bicykli lepšie vzhľadom na zdravie kolien atď.? Niekde som tu na fóre videl starší článok, ktorý o tom písal, že ten pohyb nôh, kolien je v niečom iný, ale už si to poriadne nepamätám.
Zobraziť komentár 05.12.2024 - 15:57:10
00
nikto nič? :D
Zobraziť komentár 06.12.2024 - 10:38:04
00
schopny trenazer ide okolo 500e. zdravie kolien zavisi len od toho ci mas dobre fitnuty ten bicykel. neviem ako su na tom spinning bicykle, alebo spinning, kukol som si nejake video z "spinning class" a pride mi to ako iny sport :)
Zobraziť komentár 06.12.2024 - 11:33:19
00
vieš mi poslať aj konkrétny link na taký trenažér? Nevyznám sa do toho a netreba žiadne appky, proste solídne točidlo, na ktorom sa dá šľapať :) Na tých spinning class asi možno vidieť všeličo, ale tak môj dotaz sa týka najmä klasického pedálovania ako na klasickom bicykli a v tomto význame "fitness" tréningu (vrátane kardia).
Zobraziť komentár 06.12.2024 - 14:57:44
00
jaj, appky treba. na tom stoji ten smart trenazer,

https://www.mtbiker.sk/shop/cyklotrenazery/trenazery/wahoo-kickr-core-zwift-one-cog-click-cyklotrenazer-p307754.html

a treba do PC alebo mac, alebo android tabletu, daku appku, napriklad ten zwift, a potom uz len krutis

Zobraziť komentár 06.12.2024 - 15:09:26
    01
    "solídne točidlo, na ktorom sa dá šľapať" spĺňa aj niečo takéto a ani Ťa to príliš finančne nezabolí:
    https://www.mtbiker.sk/bazar/cyklotrenazery/trenazery/4646404/elite-qubo-fluid.html
    Zobraziť komentár 06.12.2024 - 15:29:32
    00
    arrow_leftmfekete napísal:
    jaj, appky treba. na tom stoji ten smart trenazer,

no ja to práveže nechcem, hľadám skôr niečo jednoduché a kvalitné... ale vďaka za link, idem pozrieť

arrow_leftMameluch napísal:
    "solídne točidlo, na ktorom sa dá šľapať" spĺňa aj niečo takéto a ani Ťa to príliš finančne nezabolí:

vďaka, recenzie na to vyzerajú fajn, mohlo by to stačiť...
    Zobraziť komentár 06.12.2024 - 20:24:50
    00
    arrow_leftRiderr napísal:
    nikto nič? :D

A toto si uz prečítal? ;)

https://www.mtbiker.sk/forum/oblecenie-doplnky-prislusenstvo/cyklisticky-trenazer-t41655.html

...alebo zadat do vyhladavania Spinning
    (i ked nie som nan odborník/ jeho fanusikom, to skôr ten trenažér)
    Zobraziť komentár 06.12.2024 - 23:13:51
    01
    nečítal som to, ďakujem... spinning som do vyhľadávača dával, nenašiel som ale tému, kde by sa porovnával s tréningom na bicykli
    Zobraziť komentár 07.12.2024 - 13:17:45
    00
    Kup valce a nebudes potrebovat ani to tlacitko
    Zobraziť komentár 22.12.2024 - 08:46:48
    00
    keyboard_arrow_up