Mam 5r stary Navitel R600, neviem o tom, ze by sa prehrievala, obraz ma fajn (tiez ma Sony snimac). Parkovaci mod funguje tak, ze sa pri jemnom otrase kamera zapne na pol minuty. Stavu ma z miniaturnej integrovanej baterky, takze auto aj tak nevysosava.
Tvoja ma miesto
baterie kondenzator, co je dobre, lebo je odolnejsi. Mne ta
bateria prednedavnom umrela uplne, co je smutne, lebo teraz sa kvoli tomu resetuje cas aj datum- to ma za nasledok, ze novsie videa maju starsi timestamp a tym padom ich kamera po zaplneni karty maze ako prve.
Za mna nech ma kamera dobry snimac, ten kondenzator, a naopak na wifi/gps/upozornenie na radary mi nechybaju. Wifi mi netreba, kameru mam na "keby nahodou" a vtedy si video zvladnem vytiahnut aj z karty. GPS z lacnej kamery neviem, ci by bolo brane ako dokaz, mozno je to fajn ked chces s odstupom casu najst zaber z nejakeho miesta (ja som hladal podla casu a datumu, kym mi este fungoval

). Upozornenie na radary znamena, ze ti zapipe, ked si podla GPS pri stacionarnom radare, ale to by malo zmysel iba s aktualnou databazou, co pri kamere asi nehrozi. Radsej jazdim s Wazom.